Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húúú, bassz, télleg. ÁÁÁ. Kösz, hogy szólsz, kijavítom. Hát igen, ezért vagyok angolos osztálybanS T U P I D S H A R K írta:Gauchomester!
Az aláírásodban a welcome duplaw-vel van.
Kösz az infótVito írta:ennek Katalóniában (főleg a Camp Nou környékén) külön fognak örülniThe Torreador írta:Holnap megyek Barcelónába már alig várom csak én kocsval megyek de végülis nem nagy baj majd hozok képeket a városról és a Nou campról is(természetesen).....Most ezt csak azért írtam lemer naon de naon örülök+majd ott fogok feszíteni az új spanyol mezemben![]()
![]()
![]()
![]()
ha javasolhatnám, akkor inkább Barça mezben látogass el a stadiba.
ennek Katalóniában (főleg a Camp Nou környékén) külön fognak örülniThe Torreador írta:Holnap megyek Barcelónába már alig várom csak én kocsval megyek de végülis nem nagy baj majd hozok képeket a városról és a Nou campról is(természetesen).....Most ezt csak azért írtam lemer naon de naon örülök+majd ott fogok feszíteni az új spanyol mezemben![]()
![]()
Tudom vicces de nem szállodába megyek hanem sátorozniruszok írta:jó neked!hol szállsz meg?majd ha visszajössz kikérdezhetlek hogy milyen volt?The Torreador írta:Holnap megyek Barcelónába már alig várom csak én kocsval megyek de végülis nem nagy baj majd hozok képeket a városról és a Nou campról is(természetesen).....Most ezt csak azért írtam lemer naon de naon örülök+majd ott fogok feszíteni az új spanyol mezemben![]()
![]()
jó neked!hol szállsz meg?majd ha visszajössz kikérdezhetlek hogy milyen volt?The Torreador írta:Holnap megyek Barcelónába már alig várom csak én kocsval megyek de végülis nem nagy baj majd hozok képeket a városról és a Nou campról is(természetesen).....Most ezt csak azért írtam lemer naon de naon örülök+majd ott fogok feszíteni az új spanyol mezemben![]()
![]()
okéj, egyébként pont akkor mész, amikor már vége az edzőtáboroknak, és készülnek fel a szupikupára, nameg a Gamperra, ugyhogy még akár talizhatsz is velük,ruszok írta:augusztus 10-től 17-ig, a Rambalas-on lesz a szállás, egy youth hostelban.kicsit olcsóbban jött ki a fapados repcsi meg a szállás mint mintha egy utazási irodával menem volna, de csak kb 50e forinttal.
addig veszem egy másik memori cardot, mert ez kicsi, és csak 100 képet tudok rendes felbontásban csinálni.de igérem hozok képeket, márcsak azért is mert ennyire segítőkész itt mindenki
szivesen, de aztán télleg sok képet hozzálruszok írta:lionelmessi19 írta:nézd meg, hátha ki tudsz vmiből indulni, vannak használható dolgok, ha jól láttam.: http://www.stadiumguide.com/noucamp.htmruszok írta:hello mindenki,
ne kövezzetek meg, de megyek barcelonába és nem tudom a pontos címét a stadionnak, kéne egy kis segítség.
meg ha már valaki volt ott és tudja mit érdemes megnézni, akkot annak nagyon örülnék:D
igérem cserébe sok képet hozok!
köszönöm szépen, megméztem, és sokatsegített!azóta már az utvonalat is kitanulmányoztam:D
lionelmessi19 írta:nézd meg, hátha ki tudsz vmiből indulni, vannak használható dolgok, ha jól láttam.: http://www.stadiumguide.com/noucamp.htmruszok írta:hello mindenki,
ne kövezzetek meg, de megyek barcelonába és nem tudom a pontos címét a stadionnak, kéne egy kis segítség.
meg ha már valaki volt ott és tudja mit érdemes megnézni, akkot annak nagyon örülnék:D
igérem cserébe sok képet hozok!
de azért fórum és fórum között is van különbség, és akármennyire sületlenek ezt ők is tudják...Badi írta:kb az egész internet tele van ezzel, onnan tudhatják..[/color]