Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul hogy lehet 4-4-2-t játszani úgy, hogy L. suarez formán kívül van, Messi meg nem csatár poszton játszik?Stalkyard írta:Ez szánalmasan gyenge. Ez a középpálya...Denis... istenem... Fizikailag faj nézni. Bármit megadnék jelenleg egy Coutinhoert.
Akkor nem csak én nem látom.Tivadar6 írta:Telóról, nem làtni a chatet :S
Fórum kezdőlapra ha mész rögtön kint is vancsababarca írta:Azt hol lehet megtalálni?Slither írta: Használd a chatet, eleve nem fórumba való az 1-2 szavas "bekiabálás" meccs közben.
Azt hol lehet megtalálni?Slither írta:Használd a chatet, eleve nem fórumba való az 1-2 szavas "bekiabálás" meccs közben.hdavid írta:Most ez lesz az Élő topic?
Természetesen Alenat. És a kispadról Arnaizt.. Na persze ők tegnap a B-ben játszottak és gólt rúgtak. Ma nem tehetők be.Zozzy 5 írta: miért, melyik világklasszis egészséges cserénket is hiányolod a kezdőből?
palesz77 írta:Barcelona lineup: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Denis Suarez, Paulinho, Luis Suárez, Messi
Jó kezdő, egyedül azt nem értem hogy miért nem Semedo kezd.palesz77 írta:Barcelona lineup: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Denis Suarez, Paulinho, Luis Suárez, Messi
én a védelmet annyira nem, inkább a támadójátékot fikáztam eddigpalesz77 írta:Nem akarok nagyon beleszólni, de eddig nem te is azt mondtad, hogy a védelmünk közel sem olyan jó, mint ahogy a statok mutatják?