A Madrid éve volt, de ez az én álomcsapatom, és nem teszek bele olyanokat akiket nem akarok, de attól elismerem a Madrid sikereit. Szóval hiába lenne helye Ramosnak, elvből nem teszem be, amilyen tahó. Marcelo meg Sandro között nem tudtam dönteni és inkább a fiatalabbat tettem be, meg jobban is védekezik. Piquének sincs igazán helye itt teljesítmény alapján, de egyszerűen jobb, mint a többi lehetőség(Godin, Chiellini, D. Sachez stb). Iniesta is ritkán tudta hozni magát, szóval nem lenne helye, de mivel ha egészséges akkor nincs nála jobb. Modric meg De Bruyne között megint csak az életkor döntött nálam és nem a nyert kupák. Csatársorban meg a stílus, mert mondjuk Kane, Cavani és CRnek is kéne hely.
Először próbáltam úgy, hogy minél több csapatból válasszak, de nagyon nehéz. Nem kell ebbe bele látni, hogy azért van több Barcás és kevés Realos mert most vertük őket. Egyszerűen így tetszik nekem.
De ha a kérdésedre akarok őszintén válaszolni akkor valóban soknak tűnik a 3/4 vs 1. Marcelo és Modric simán ott lesz majd a szavazatok alabján és még CR és Ramos is. Szóval szerintem akik tuti benne lesznek azok: Buffon, Marcelo, Ramos, Chiellini/Bonucci, Ini, Kroos, Modric, Messi, CR, Neymar, meg 1 jobb bekk.