Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne légy ennyire érzékeny. Minden nemzetre van valamilyen odaszólós jelző. Mondjuk az említett filmed miatt te jössz ki most rasszistának, mert semmi köze a magyarokhoz annak a filmnekNero. írta:Ez jogos, a hszem annak szólt hogy MSN lekecskepásztorozta őket, ami azért nem túl szép. Én láttam már élőbe Astanát, Karagandát. A borat c. film egy komédia ami nem tükrözi a valóságot.
Mi se örülnénk ha a Macskajaj film alapján határoznának be minket.
Ettől függetlenül az elmúlt 12 meccen játszottak 2 döntetlent és 10 vereséget. Utolsó győzelmük Kína ellen még 2016-ban.Nero. írta:Gazdagabb és ismertebb ország mint Orbánia amugy.MessiNeymarSuarez írta:Boraték szanaszét vernek minket 2 kecskepásztorkodás között, vicc
Gazdagabb és ismertebb ország mint Orbánia amugy.MessiNeymarSuarez írta:Boraték szanaszét vernek minket 2 kecskepásztorkodás között, vicc
Megnéztem a brazil meccs összefoglalóját. Paulinho volt az egyik legjobbjuk az alapján. Volt egy helyzete, ő fejelte rá amikor a kipattanót Miranda betette, kiharcolta a tizit amit Cou belőtt, meg maga is szerzett egy gólt. Elképesztő ez az ember.etooka9 írta:Cou és Paulinho is betalált az oroszok ellen, valamint Sui is gólt lőtt.
Őket kéne hívni augusztus 20-adikára, lenne ám tüzijáték és még olcsón is megúsznánkvisca el barca írta:just an ordinary galatasaray training![]()
https://www.youtube.com/watch?v=SH1kkV8rd6Y" target="_blank
A többivel egyet értek, ezekhez fűznék kiegészítést, korrigálást.Szerintem is. Sőt, egy nagy csapatnál szerintem nem is lehet 100%os rendet tartani. Persze vannak kivételek, mint például Fergusson vagy Guardiola, de őket hatalmas személyi kultusz vette körül alapból, ráadásul az elöbbi keményebb volt mint egy katonatiszt, utóbbi meg azonnal kinyírta bárhol a legnagyobb sztárokat.
Szerintem is. Sőt, egy nagy csapatnál szerintem nem is lehet 100%os rendet tartani. Persze vannak kivételek, mint például Fergusson vagy Guardiola, de őket hatalmas személyi kultusz vette körül alapból, ráadásul az elöbbi keményebb volt mint egy katonatiszt, utóbbi meg azonnal kinyírta bárhol a legnagyobb sztárokat.mai fociban ha behisztiznek, sajnos már megfordultak a szerepek a legtöbb helyen, ha egy fontos játékos bedurcizik akkor nem őt rakják ki hanem az edzőt.