Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddigi teljesítmény alapján szerintem jobbak voltak.. de a meccs az egy k@k@ voltantiimperialista írta:Miért, a portugálok mivel voltak jobbak?Bodi írta:Az angolok meccse megint nagy nulla,nagyon remélem,hogy kiesnek a francba!
Egy Brazília-Portugália meccsre kíváncsi lennék,persze ehhez a braziloknak is nyerni kellene este!
Miért, a portugálok mivel voltak jobbak?Bodi írta:Az angolok meccse megint nagy nulla,nagyon remélem,hogy kiesnek a francba!
Egy Brazília-Portugália meccsre kíváncsi lennék,persze ehhez a braziloknak is nyerni kellene este!
Mert a németek ku...ra megérdemlik nem?LG írta:Mert az olaszok aztán nagyon megérdemlik a dontot..Enrique21 írta:Hát sajnos számomra véget ért a vb..
Nem tudok és nem is akarok másnak szurkolni..(spanyolnak tudtam volna,csakhát..)
Pekerman szúrta el,mert ezeket megkellett volna verni!
Az olaszok remélem helyre teszik őket!Méghogy világbajnokok?
Ugyan már!Németország NEM lesz világbajnok!
VIVA AGENTINA!!!!
Mert az olaszok aztán nagyon megérdemlik a dontot..Enrique21 írta:Hát sajnos számomra véget ért a vb..
Nem tudok és nem is akarok másnak szurkolni..(spanyolnak tudtam volna,csakhát..)
Pekerman szúrta el,mert ezeket megkellett volna verni!
Az olaszok remélem helyre teszik őket!Méghogy világbajnokok?
Ugyan már!Németország NEM lesz világbajnok!
VIVA AGENTINA!!!!
hát az utcsó mondatodat nem értem, miaz ?? hogy nem volt rózsás állapotban, ha te ESETLEG szimulálsz akkor te azt mutatod h rózsás állapotban vagy, vagy mi?? én akkor eljátszom, nem kelek fel vigyorogva.. te gondolkozz már, a másik pedig ez dolgozhatott pekermannban is hogy, 1-0 hát akkor kapjon az is lehetőséget aki eddig nem....... előre ivott a medve bőrére, attól függetlenül lehet h fájt neki, lehet h megsérült, de én igy látom...Drigo írta:Na ne!Rivaldinho írta:(6.hiba: lehozni Abondanzierit.... mert szerintem csak az időhűzásra jáccottak és hogy l.franco is jáccon egy kicsit... hibva volt...., bár ha tényleg m,egsérült akkor nem volt mit tenni...)
Gonolod lehoznák azért, mert hogy Leo Franco is játszhasson arra ott lett volna a hollandok elleni meccs ez azért elég nagy bromság sztem azért látszott rajta hogy nem éppen rózsás ott a helyzet.
Hasonlóan vagyok ezzel én is. 4 kedvenc közül kiestek a spanyolok és az argentínok. Hajrá Brazília és PortugáliaKralo írta:kiesett Argentína is. maradt a kedvencek közül Brazília és Portugália.
Pekerman jól eltaktikázta magát sok mindenben de csak kettőt emelnék ki: Riquelmet lehozni(??????) , Cruzt behozni(????????) amikor a kispadon ott van még Messi és Saviola.Nah jó nem is idegesítem magam tovább. Lesz egy német-olasz meccs a másik ágon brazíl-portugál és megismétlődik majd a 4 évvel ezelötti döntő ez az érzésem.
Na ne!Rivaldinho írta:(6.hiba: lehozni Abondanzierit.... mert szerintem csak az időhűzásra jáccottak és hogy l.franco is jáccon egy kicsit... hibva volt...., bár ha tényleg m,egsérült akkor nem volt mit tenni...)
csak első mérgemben mondtam, mert ő biztos sokat játszatta vóna Messit, de semmi köze a kispadhoz, ez tény. Aztán majd megláttjuk, mit, vagy kit követel a nép.Charlie írta:Ne hasonlítsd amgatokat hozzájukTi jobbak vagytok!
![]()
Amúgy meg mi alapon ülne le Maradona?Semmilyen papírja nincs hozzá.
C.