Silvanus írta:MAGADBA IS NÉZHETNÉL EGY KICSIT!!!
Magamba néztem már az előző hozzászólásomban is. Az én és a bátyám egyéni hibáimból kaptunk kia róma ellen gyakorlatilag. Meg mert nem tudunk gólt lőni.
De nyugodtan hagyjatok ki mindent a jövőben is és mondjátok hogy a védőkön múlik.... berci nagyon jól védekezett, de lecselezte a milános csatár a végén, peche volt egyszer, de ettől még jó volt. gólt kellett volna lőni.
Ja és rosszul védett a Tomi egyébként is. De nem kezdtem volna el szórakozni, ha nem szól be. És ha olyan nagy szívesség, Zoli is védhetett volna. Nem is tudom miért nem ő védett. Elvileg ő a kapus, és most játszott is. (és volt cucca. nem csak a bátyámat lehetne lecserélni, ha rosszul játszik.) A bátyámmal tudott üvölteni. Amikor segítenie, irányítania kellett volna azt még ha tette is, sokkal halkabban csinálta, hogy nem is lehetett hallani. Biztos tartalékolta a tüdejét.
Megtettél amit lehetett. Szerinted én nyaraltam a pályán? A milán ellen se voltak jók a passzaim annyira, de mindent el tudtam rúgni, ami felém ment, akár úgy is, hogy nem az én emberemre kellett kiváltanom. A róma ellen meg nem jött össze.
A másik, amitől már falra mászok, az az, amikor elkezdtek sírni, ha felcserélődnek a posztok átmenetileg. "Miért a Zsolti van hátul?"
MERT Ő LEGALÁBB PRÓBÁL MOZOGNI!! Meg az is akivel cserél. Variáció a támadójátékban. Annyira nem bonyolult. Igazán leszokhatnátok arról hogy annyira szigorúan vegyétek a posztokat.
Ja és tényleg ne személyeskedjünk, mert a fél csapatot fel lehetne sorolni.
Nem rád lettem ideges. De nem nekem kell befognom a számat. Tominak nem kellett volna kinyitnia. Ezen kívül annyira nem lett volna vele bajom. Begurult a lába alatt a labda, védhetett volna jobban is, de annyira nem volt rossz. És foghatott volna még 1-2-t, de a mezőnyben dőlt el inkább.
És nem magamat akarom védeni. Mint mondtam, nem kell szigorúan venni annyira a posztokat, az én támadójátékomra is szükség lenne ahhoz, hogy rúgjunk gólt. Miattam is [auto_cenzúra] többek között a támadójáték. De ne ugasson nekem a kapus ÍGY ha én fizetem a játékát.
A potyájában meg nem az volt a csúnya, hogy elcsúszott a talpa alatt, hanem az, hogy ahelyett, hogy lehajol, és megfogja, inkáb agyatlanul megpróbálta elrúgni.