Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hát, megnéztem volna, hogy Klopp a saját őrült fociját hogyan játszatta volna az idei gálaközéppályával, az Iniesta-Busquets-Rakitic-Paulinho sorral.Cseri írta:Klopp most honnan jött? Bajnok és kupagyőztes a csapat. Klopp mit ért el? ja van idén egy bl döntője... Hagyjuk már, idegbeteg, futóbolond csapatokkal,ez a keret nem arra való, semmi helye itt.
Igen. Eközben pedig ez a real, úgy néz ki hogy legendás csapattá fog válni.Nero. írta:Szerintem vele majdnem hogy garancia, hogy jovore is megnyerjuk a bajnoksagot.
a szezonról beszélt, nem a meccsről.S.Agüero írta: Mit szerettél volna a piros után?
Mit szerettél volna a piros után?Subinho írta:Valverdének megköszönhetjük hogy még Tata Martinonál is nézhetetlenebb játékot játszat a csapattal. Megnyertük a Ligát, de igazán ez a liga az ősszel lett jó játékkal megnyerve, amikor még tudtak játszani, de szépen, fokozatosan átformálta a játékot Valverde, amit láthatunk az utóbbi hónapokban. Ha ez marad jövőre az elejétől fogva, biztos lehet mindenki, hogy nem lesznek kupák. Ezek a semmilyen döntetlenek nem elegek egy liga megnyerésére. Most is kellett hozzá a jó ősz! Köszönjük Mester, ezt szép játékot, amit játszik a csapat!
Ez a meccs is.S.Agüero írta:Miért ez a meccs erősített meg?Nervo írta:Én már régóta úgy gondolom hogy ide Klopp kellene, ez meccs is ismét megerősített ebben. Remélem nyárron tesznek a németért ajánlatott bartóék.
Miért ez a meccs erősített meg?Nervo írta:Én már régóta úgy gondolom hogy ide Klopp kellene, ez meccs is ismét megerősített ebben. Remélem nyárron tesznek a németért ajánlatott bartóék.
Nincs esély, hogy lecseréljék egy veretlen bajnoki + kupa után, és ez így is van rendjén.Nervo írta:Én már régóta úgy gondolom hogy ide Klopp kellene, ez meccs is ismét megerősített ebben. Remélem nyárron tesznek a németért ajánlatott bartóék.
Feedben van egy kis részlet fordítva belőle, és van benne link a teljeshez is (spanyolul):visca el barca írta: milyen nyilatkozat? hol?
milyen nyilatkozat? hol?Samper írta:Bartomeu tegnap esti nyilatkozatát nehéz másképp érteni, mint hogy Valverde marad.
Adná magát a dolog. Mondjuk én Paulinho-t Messi cseréjeként vetném be (akár úgy, hogy Messi marad a pályán csak más helyre kerül), akármilyen bizarrul is hangzik maga a mondat.S.Agüero írta:Én még mindig azt mondom, hogy Griezmann és Arthur érkeztével, illetve Iniesta távozásával a 4231 lenne a legéletképesebb.
----------Rakitic/Arthur----------Busi/Paulinho
Griez/Demb---------------Messi---------------Cou/Demb
-------------------------Suárez/Paco
Szerintem Rakitic és Messi a "problémás" játékosok, akik miatt jobb a double pivot, amit nevezhetünk 4-4-2-nek, 4-4-1-1-nek vagy bárminek, Messi úgy is arra kószál, amerre akar. Ha vissza akarnánk állni 4-3-3-ra, ahhoz Messinek vissza kellene mennie a jobbszélre, amit vagy nem akar vagy már nem tud. Rakiticnek szintén jobban fekszik a VKP. Szerintem nem Dembélé itt a fő gond.Varatrix írta:Igazából az a kérdés hogy a francia sérülése miatt álltunk át a 4-4-2-re, és a bajnokság második felére nem változtatott bevált taktikán Dembelé kedvéért, vagy addigra találta meg az identitását a csapatnak, és ez csupán egy egybeesés azzal hogy megsérült.
Bennem tényleg csak az motoszkál ha, az igazság az hogy bízik Dembelében, és a 4-3-3-ban akkor mi tartotta vissza őt az utóbbi időben hogy, elálljon ettől a kissé idejétmúlt taktikától.
Érvek nélkül nehéz is megvitatni bármit is.zeli39 írta:Mátyás mindenkivel felvállalom a dolgok megvitatását csak veled nem ezért elnézést is kérek .S.Agüero írta: Egyébként szeptemberben még rendre 4312/433 volt a felállásunk, jól írja Samper, Dembélé sérülése és Deu rossz teljesítménye után váltottunk 442-re.
Pedig tényleg így van, még a Betis és az Espanyol ellen majdhogynem klasszikus 433 volt Messivel hamis9-esbe, aztán jött a Paulinho féle 4 középpályásos rendszer a 4312 féle felállással, aztán lett ez a szinte lapos 442/4231 Dembélével.zeli39 írta:Mátyás mindenkivel felvállalom a dolgok megvitatását csak veled nem ezért elnézést is kérek .
Ha Neymarhoz mérjük, akkor Deulofeu nem vált be. De ha Dembeléhez, meg a többi csere emberhez, akkor egészen más a helyzet. Valverde inkább kisérletezésre adta a fejét, és nem tudott kellő bizalmat, és elég lehetőséget adni a türelmetlen szélsőnek.Samper írta:A 4-4-2-t eredetileg kényszerből találta ki, amikor Dembelé megsérült és Deulofeu nem vált be.