Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van!HAnonymus írta:OFF
Nem tudom ti mit szóltok hozzá, de mostanában gondolkoztam, és szerintem annyira rosszak a négybwn levő válogatottak hogy a Barca bármelyiket el tudná verni a legjobb csapatával. A világbajnokot is...
Szerintetek?
ON
azért ez így talán nem teljesen pontos... a Barcelona a világ legjobb csapata, a Brazil válogatottban meg a legnagyobb sztárok játszanak... csak sajnos ebből most semmit sem láthattunk...Tibi1982 írta:Én tuti a barcás ünneplő pólóban nézem a portugál meccset, mint ahogy az olyan meccseket is abban néztem, ahol barca játékos volt! Barcelona és Brazilia a világ legjobb csapata!
OFF:Krojf írta:Komáim!
Ez a meccs, ahol a franciák kiejtették brazil barátainkat, gondolom,
sokaknak fáj, ezzel elúszott a portugál nyelvű elődöntő és Ronaldinho
triplázása!
Engem viszont kevésbé rázott meg, mivel "védőruha" volt rajtam,
mely mi más volt, mint a Barca LaLiga és BL-győzelmét hirdető
póló egy csodás példánya!
Így kevésbé fájt az egész, hiszen a Csapat akkor is velem volt.
Javaslom ezért, hogy szerdán a francia-portugál elődöntőn mindenki
viseljen valami Barca-relikviát és ezzel is segítse Deco barátunkat
abban, hogy elérjék a döntőbe jutást!
Mindenki legyen Deco-ncentrált és szurkoljon Barcaszívvel!
Szeretettel javasolja Nektek Krojf.
Luxemburgo mit művelt a reallal??? hát hihetetlen önbizalmat öntött beléjük, amikor nagyon nem ment nekik és felhozta őket a nyakunkra, a 2. helyre, 3 pontnyira... mindössze fél év alatt!!! aztán a köv. évben mi történt??? a vezetők nem hallgattak rá. hiába hívta oda a braziljait, de állandó vitái voltak az elnökkel és az elnök - talán bosszúból - kirúgta a segítőit és másokat ültetett oda. a viták alatt közben a csapat megint nem szerepelt jól... luxi ment...Boixos írta:azért a brazil válogatott nem ugyanaz, mint itt európában egy csapat.Enrique írta:Ajjajj...Subinho írta:állítólag luxemburgo a legesélyesebb...![]()
Báár, itt legalább dolgozhat a braziljaival, de én akkor sem őt tenném meg edzőnek - azok után, amit a RMnál mívelt'...
sztem jól bugizna kapitányként.
Mr.Master, itt van az eredeti hír.Figinho írta:Lehmann puskázott
Egy cetlire felírt listáról "puskázta ki" az argentinok büntetőit pénteken Jens Lehmann, a szétlövéssel világbajnoki eldöntőbe jutott német labdarúgó-válogatott kapusa.
A 11-esek előtti kisszünetben az edzői stábból valaki egy papírt nyomott a hálóőr kezébe, amelyen az ellenfél rúgói szerepeltek, és mellettük az is, hogy rendszerint hová lövik a büntetőt.
A cédulát a zoknijában tároló Lehmann minden argentin próbálkozás előtt megnézte a következő "ellenfelet", illetve a róla készített statisztikát. A felkészülésnek köszönhetően Roberto Ayala és Esteban Cambiasso 11-esét is kivédte, valamint a másik két lövésnél is jó irányba mozdult.
"Kiterjedt háttérstáb dolgozik a csapat mögött, amelynek tagjai rengeteg hasznos információval látnak el mindenkit" – mondta Oliver Bierhoff, a válogatott menedzsere.
ez nm semmi. És h-h odakerült, v mi?Boixos írta:az a kotta, ahonnan léman "puskázott" a 11eseknél. még a lábszagot is érezni rajta.Mr. Master írta:Ez meg micsoda? nm tom elolvasni.
azért a brazil válogatott nem ugyanaz, mint itt európában egy csapat.Enrique írta:Ajjajj...Subinho írta:állítólag luxemburgo a legesélyesebb...![]()
Báár, itt legalább dolgozhat a braziljaival, de én akkor sem őt tenném meg edzőnek - azok után, amit a RMnál mívelt'...
Ajjajj...Subinho írta:állítólag luxemburgo a legesélyesebb...