Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Júli elsejétől tudják.Petr írta:Mi a forrás? Nem jött szembe sehol és nem is találom.recrea írta:Nem vette meg a PSG Mbappet.
Már kilátásba helyeztek náluk is büntetéseket. De az ffp nem arról szól egyébként, hogy ki mennyiért vásárol játékosokat.MessiNeymarSuarez írta:Következőnek jöhet a PSG, vagy különben semmi értelme ennek az egésznek ha a "kis halakat" büntetik, miközben a PSG meg 1 év alatt vásárolt 2 játékost 400 millió euróért.
még csak el se kell menni, mert egy euróért visszakölcsönzik párizsbaEl Sie7e írta:akkor hirtelen valakit meggyőznének a csapatban hogy milyen jó lesz neki qatarban levezetni és odamegy 60 milláért.
valószínűleg ha ez nagyon eltolódik egy olyan irányba, ami már nem jó, akkor lépni fog a fifa, vagy az uefa, vagy az ffp, vagy maguk a klubok.El Sie7e írta:persze hogy igazol mindenki. nem is rögtön lesz ez. de gondolj bele hogy most mennyiért vásároltatok. a bevételetek nem nőtt ennyivel hogy ezt huzamosan lehetne csinálni. pár évente meglehet húzni de olyan árak lesznek amiket az olajosokról akarnak lehúzni. egy idő után sok lesz ez egy rendesen bevételből működő klubnak.
én nem látom ilyen pesszimistán a dolgot.El Sie7e írta: ezzel sajnos az lesz a baj, hogy még pár év és elég komoly probléma lesz ez a Realnak,Barcának,Bayernnek és minden rendes csapatnak amelyik nem olajpénzen él.
1-2 generáció legjobbjait elviszik és nagyot fordul a világ. hovatartozástól függetlenül kéne összefogni ellenük de hát ugye olajpénz visz mindent. és még az oroszokat szidták hogy csúnya olajcsapatok. hozzájuk képest ezek az arab csapatok teljesen más liga
akkor hirtelen valakit meggyőznének a csapatban hogy milyen jó lesz neki qatarban levezetni és odamegy 60 milláért.visca el barca írta:rabiot-ért le is tenném gyorsan a 60 millát és kész a középpálya.
vagy ne, inkább rohadjanak megmekkorát rögönék mindenki összefogna ellenük és senki nem venne tőlük senkit
ezzel sajnos az lesz a baj, hogy még pár év és elég komoly probléma lesz ez a Realnak,Barcának,Bayernnek és minden rendes csapatnak amelyik nem olajpénzen él.csababarca írta: várható volt hogy a psg-t nem meszelik el, miért is tennék. nyilván ha madridista lennék reménykedtem volna benne, de nem volt reális.
mondjuk mi megpumpáltuk őket pénzzel tavaly is, azóta röhögnek rajtunk.Cestus írta:
Olvastam valami olyasmit, hogy Guedest meg is venné a Valencia ilyen 40-50 M-ért. Kicsit sumákolásnak tűnik ez nekem, honnan van a Valenciának ennyi pénze hirtelen egy játékosra?
El Sie7e írta:ez meg megbújt a spanyol kabaré mögött.
PSG not sanctioned for the FFP !!! Ligue 1 champion must just sell players for 60M€ before the 30th June. Very lucky decision for Paris.![]()
megvizsgálták őket és nem szegték meg az FFP-t.
teljesen értelmetlen hogy van ez az ffp. maximum a kiscsapatokat szorítják vele. el is törölhetik.
ka-ba-ré.
Azért, mert nem az a szabály, hogy ne adósodj el, hanem hogy érjék utol a bevételeid a kiadásokat.hajnesz írta:Az FFP-t eredetileg azért hozták létre, hogy ne adósodjanak el csapatok. Akinek van pénze, az miért ne költhetné?