Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Koszonjuk bizony, te meg koszonj be a cselszkinek!!!Badi írta:mi lenne velünk nálküled...........
köszönjük hogy vagy nekünk
Remélem beváltja az igéretét!!!!LG írta:Etooval nem jo rosszba lenni!!! A margitot is szétfocizta, s mivel a cselszki sem igazolta le, nekik is 2ígért! De lesz abbol 3is! Kituno csatár, de néha tulcselezi magát...Remélem 1szer kap 1 aranygolot is!!! Bár azt se bánnám ha tobbet is kapna!
Berci27 írta:Nagyon jó játékos, szükség volt rá, mert Kluivert már kiégett, és nem volt más gólerős csatár!
Veled is egyetértek,a Real-nak kb akkora esélye van Eto'o visszaszerzésére,mint a Portonak arra,hogy a télen megvegye a Chelsea-től Mourinho-t....Boixos írta:tuti, h nem megy el az eto'o. úgy útálja a madridot, mint a 'mit is' ? és nem is véletlenül. ugyanazt megcsinálták vele is, mint a morientessel, megvették, aztán irány a pad, majd elzavarták kölcsönbe a mallorcához. arról nem beszélve, h sztem nincs is annyi lóvéja a margónak, h ezt a bugit lejátssza. nem is olyan rég, már akkora kakiban voltak anyagilag (zidane, robi carlos, ronaldo bevásárlás miatt), h majdnem tönkrement a klub, csak a város nyúlt alájuk igen nagy lóvékkal, így menekültek meg, de ebből még botrány is lett. plusz nem gondolnám, h azért nyomtunk el 25 milkót, h aztán visszaadjuk ezeknek a gyökereknek az eto'ot. ez a csávó legalább 5-6 évig tudná hozni elől ezt a színvonalat, amit most, és ezt a laportáék is tudják. sacchi ráadásul már régen nem akkora bugista, mint aki 15évvel ezelőtt volt, nem véletlenül nem kellett már senkinek sem az olaszoknál. ez a casillas, gerrard, etoo, ronaldo, robinho, adriano sor meg sztem elég illuzórikus. pl, ha az adrianot elvinnék az interből, az a moratti utolsó napja lenne elnökként, ráadásul még csapatok is indulnának madridba, h visszahozzák a gyereket. a gerrardal uez a helyzet liverpoolban. örülhetnek, ha a robinho leesik nekik. ez a reál már régen nem az a reál, ahova kettesével kívánkoztak a legnagyobb zsugások.
Nem Gyepes ő,hogy ilyeneket csináljon.Enrique írta:Hát nem is a sajátunkba gondoltam.Charlie írta:Jó voltZsolti írta:Ja,de lehetőleg az ellenfél kapujába.![]()
C.![]()
Nem szokott ő olyat csinálni.
Hát nem is a sajátunkba gondoltam.Charlie írta:Jó voltZsolti írta:Ja,de lehetőleg az ellenfél kapujába.Enrique írta:Puyol is rúghatna már 1 gólt.![]()
C.
Erről van szó.Bodi írta:Jaja,a csapat a fontos!Zsolti írta:Felőlem lőheti Valdes is csak nyerjen a csapat.eszter21 írta: Nem fontos: elég minden meccsen kettő meg Ronaldinho is rúg egyet...
Jaja,a csapat a fontos!Zsolti írta:Felőlem lőheti Valdes is csak nyerjen a csapat.eszter21 írta:Nem fontos: elég minden meccsen kettő meg Ronaldinho is rúg egyet...redlions írta: Nem ártana...