Azért is kapott ekkora pontot szerintem, mert nem a szokásos sablonokat dobta be, mert valami új dologba belevágni. Ezért is volt jó az említett Get out, a Vaksötét vagy a Valami követ. Egyik film sem nagy szám, de újat látunk, nem az ezerszer elcsépelt hulyeségek.
Az viszont igaz, hogy ki kell kapcsolnod alatta az agyadat, mert olyan sok benne a butaság, hogy fáj ha belegondol az ember.
Inkább ilyen filmeket nézek meg a moziban vagy otthon, mint a századik "mentsük meg szuperhősök a világot" filmeket, vagy a Transformers ezredik részét (jön az egyik gépről külön film -.-).
Hihetetlen család 2:
Szerintem a szuperhösködés az animációs karaktereknek fekszik jól, mint ebben a filmben is. A kölykök több szerepet kaptak, főleg a baba aki haláli

Kb nem lehet legyőzni őt.
Hozta az eddigi szintet, pörgős volt végig.
Amúgy egy dologért muszáj megnézni: nyulánka olyan milf, hogy hihetetlen, azpn kaptam magam, hogy a seggét meg a combját stírölöm :DD
A film előtt meg beadtak egy öt perces kisfilmet, mint a comedy-n a Simon's cat. Azt hittem már a film megy, 3 perc után meg néztem a jegyemet, hogy jó terembe ültem-e be