Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A VB előtt én sem ismertem el Pirlo kvalitásait(mivel nem szimpatizáltam vele),de most ő az egyik legjobbja csapatának(Buffon,és Cannavaro mellett)sub_bass írta:Nos sokan oda vagytok, vannak Pirlo-ért....... Mivel Dunaújvárosi vok, tudok párhuzamot vonni Andrea és egy exújvárosi között! A védekezéssel ritkán foglalkozik, mert hát van más védekező! A támadásoknál pedig 15/1 a jó labdák aránya! Ami nem épp jó, mert ugye irányító (akarna lenni)......... Nos nálunk, a Dunaferrben ezt Rósa Henrik tudta felmutatni........
Ez [auto_cenzúra] nagy baromság, nem szabd egy magyarhoz sem hasonlítani, és Drigonak igaza van, hatalmasat alkot, fut passzol ( nagyon szép gólpassza is volt) szal ezt nemtom mirevéljemsub_bass írta:Nos sokan oda vagytok, vannak Pirlo-ért....... Mivel Dunaújvárosi vok, tudok párhuzamot vonni Andrea és egy exújvárosi között! A védekezéssel ritkán foglalkozik, mert hát van más védekező! A támadásoknál pedig 15/1 a jó labdák aránya! Ami nem épp jó, mert ugye irányító (akarna lenni)......... Nos nálunk, a Dunaferrben ezt Rósa Henrik tudta felmutatni........
Nem is értem ezt a párhuzamot!Sztem ez akkora butaság, mint a ház!sub_bass írta:Nos sokan oda vagytok, vannak Pirlo-ért....... Mivel Dunaújvárosi vok, tudok párhuzamot vonni Andrea és egy exújvárosi között! A védekezéssel ritkán foglalkozik, mert hát van más védekező! A támadásoknál pedig 15/1 a jó labdák aránya! Ami nem épp jó, mert ugye irányító (akarna lenni)......... Nos nálunk, a Dunaferrben ezt Rósa Henrik tudta felmutatni........
akkor biztos a teljes focitársadalom a hülye, de Pirlo egész kiválóan teljesí a vb-nsub_bass írta:Nos sokan oda vagytok, vannak Pirlo-ért....... Mivel Dunaújvárosi vok, tudok párhuzamot vonni Andrea és egy exújvárosi között! A védekezéssel ritkán foglalkozik, mert hát van más védekező! A támadásoknál pedig 15/1 a jó labdák aránya! Ami nem épp jó, mert ugye irányító (akarna lenni)......... Nos nálunk, a Dunaferrben ezt Rósa Henrik tudta felmutatni........
IGAZÁN ÉLETVESZÉLYES CSATÁROK NEM VOLTAK... NEM IS TUDOM KIT LEHETNE BEÍRNI...huevos írta:hm...sub_bass írta:Itt az én VB All Star-om:
Dida----Zambrotta--Meira--Cannavaro--Grosso----Ribéry--Maniche--Totti--Xavi----Klose--Villa
Dida?Villa?
Xavi talán elfogultság, de rendben mert nagy playa, a vb ugyanakkor nem igazán villogott
kapus egyértelmű:Buffon
Xavi helyett:Pirlo
Villa helyett:? de pl Torres is többet csinált
legalábbis szerintem így festene inkább
hm...sub_bass írta:Itt az én VB All Star-om:
Dida----Zambrotta--Meira--Cannavaro--Grosso----Ribéry--Maniche--Totti--Xavi----Klose--Villa
Hát nem tudom, nyomott 3 gólt, amiket általában Klose csinált meg neki, valszeg én is berúgtam volna, amúgy meg kalap [auto_cenzúra] nem csinált, a legtöbb meccsen köze se volt a játékhoz. Abszolút nem húzóembere a csapatának, nem úgy mint C.Ronaldo vagy ahogy Messi lehetett volna. De hát valakit választani kellett, aztán a német drukkerek biztos máshogy gondolják, főleg amelyik fejbe nyomta üveggel a buszsöfőrt.sub_bass írta:Ami várható volt! Poldi
Hello Krojfkoma!Krojf írta:Kedves Barcelonapközi!
Bizony, én is rettegek összeszámolni a világbajnokság jobb meccseit,
valamint mostanában jólesik látni az Eurosport x-edik ismétléseit
a korábbi mundiálokról.
Talán elférne másfél kezemen az a mérkőzésszám, amennyi emlékezetes
csata tarkítja a képet! Gondoljatok bele, már 62 meccs a hátunk mögött
figyel és vasárnap finito!
Az a sok gyík meccs, amely rengeteg időt elvett tőlünk...!
Szerintem panaszoljuk be a FIFA-t és követeljünk kötbért!
Node sebaj, eljönnek azok a csodás hétvégék Horváth Ferivel,
Farkas Norbival, Gundel Takács Gabival, aztán beindul a LaLiga,
nomeg a Sport1-2 taliga!
Mellesleg ölelem Ozsimikit, vigyázzon magára, mint parfümgyáros
a szagára!
Adieu, Barcakértők! Krojfigyel Benneteket!
Hát nem látjátok, lesre akarta állítani Henryt.Subinho írta:mit csinál Roberto Carlos???