Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Runi meg is fenyegette RonaldotEnrique írta:Eddig nem volt semmi bajom a CR-val, de ezek után... Ritka nagy paraszt - a SAJÁT klubtársa ellen kéri a lapot?! Meg még utána nagyképűzik a kispadfelé menet, minthogy "[auto_cenzúra] vagyunk, megcsináltuk"?!Los Banditos írta:Agresszív gyerek kontaktusa szépfiúval
Egészen hihetetlen...
nem fog elmenni Gattuso a MU-ba, az biztos!dickricsi írta:Újabb kamuhírek az NS bulvártól: Lippi és Gattuso a MU-ban...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117136
nem rossz.dickricsi írta:Újabb kamuhírek az NS bulvártól: Lippi és Gattuso a MU-ban...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117136
jó vásárt csinálnának a Milanosok egy ilyen üzlettelsub_bass írta:Hutelaar megegyezett a Fiorentinaval, már csak az Ajaxnak kell belemennie a dologba! Kuyt 14milláér mehet ahova akar!(Arsenal?) A Milan 35 milliót, Voegelt és Ambrosinit ajánlotta az ATMÁ-nak F. Torresért és Maxi Rodriguezért!
Eddig nem volt semmi bajom a CR-val, de ezek után... Ritka nagy paraszt - a SAJÁT klubtársa ellen kéri a lapot?! Meg még utána nagyképűzik a kispadfelé menet, minthogy "[auto_cenzúra] vagyunk, megcsináltuk"?!Los Banditos írta:Agresszív gyerek kontaktusa szépfiúval
Agresszív gyerek kontaktusa szépfiúvalRichi írta:óóó nem láttam a rooney ronaldó összeszólalkozást nincs valakinek róla vidi??
Naon szeretem, 1-ik kedvenc Playa-m.. naon jó lenne ha idejönne.. de sajna nemtudom hogy hova.. nem kell reakció, ez csak 1 álom..
Remélem Torres a MU-ba megy,oda kell végre egy jó csatár,hogy a Chelsea ne 30 pontot verjen rájuk,hanem csak 15-t!sub_bass írta:Hutelaar megegyezett a Fiorentinaval, már csak az Ajaxnak kell belemennie a dologba! Kuyt 14milláér mehet ahova akar!(Arsenal?) A Milan 35 milliót, Voegelt és Ambrosinit ajánlotta az ATMÁ-nak F. Torresért és Maxi Rodriguezért!
itt van hozzá egy kis magyarázat:Figinho írta:C.Ronaldo+Adriano is menne madridba.Adrianot még megértem na de Ronaldo nincs jól.
Nem túlzás: a Manchester United vezetőit sokkolta Cristiano Ronaldo keddi bejelentése, miszerint kész elhagyni a klubot a Real Madrid kedvéért. Sir Alex Ferguson vezetőedző úgy érzi, a portugál szélső elárulta őt, s ezért a világbajnokság után magyarázatot vár.
„Ez a hála az évek óta tartó törődésért. Alex nem hitt a szemének, amikor olvasta Ronaldo nyilatkozatát. Úgy érzi, a játékos elárulta őt. Pedig Alex mindig kiállt mellette, sokat tett azért, hogy jobb labdarúgó legyen. Akkor is Ronaldo pártját fogta, amikor a futballista összeveszett Ruud van Nistelrooy-jal ” – mondta a skót sikeredző egyik közeli ismerőse.
A Manchester United tegnap este kemény hangú közleményt adott ki, s elzárkózott Cristiano Ronaldo eladásától. Az angol klub kijelentette, nem bontják fel a szélső 2010-ig szóló szerződését, s tárgyalásoket sem kezd a Real Madriddal.
A spanyolok egyik elnökjelöltje, Juan Miguel Villar Mir kedden többször is azt mondta, már megállapodott a 21 éves portugállal, s hamarosan tárgyalni kezd a Manchester Uniteddel. Cristiano Ronaldo pedig leszögezte, ha Villar Mir lesz a Real főnöke, akkor elhagyja Angliát. Úgy tűnik, erre labdarúgóként még sokáig nem lesz módja.
A Madridnál már csak Materazzira lenne szükségük és kész lenne a világverő csapat.Vito írta:most hallottam a helyi rádioban, hogy Madrid megegyezett Adrianoval és tárgyalnak Materazzival (szegény Ronnie és Messi...), valamint, hogy Zambrotta megy a Chelsea-be.
tényként közölték.
[auto_cenzúra] lesz a Cselszi.
Szánalom..meg is érdemli,ha odamegy..doki írta:Olasz lapértesülések szerint Cannavaro a juve védője a Chelsea csapatában folytatja pályafutását.Én már nem félek a chelsea-től,hanem rettegek.
ugy szét fog esni a cselzi mint a margit!!!!egy Makelele,Drogba,Carvalho,essien stb. nem hiszem h elfogják fogadni a padozást!!!!sztem a egy egyságes ,talán kevesebb nagy sztárral rendelkező csapat aki csapatjátékra épit nem a sztárokra annak nagyobb az esélye(természetesen a BARCA-ra gondolok)!!!mit akarnak egy 30 éves fasszal aki még egy rohadt 11est se tud berugni,pedig ott vanak a keretben fiatalabb és jobb játékosok(Drogba,Cole,Crespo,Kalou)doki írta:Olasz lapértesülések szerint Cannavaro a juve védője a Chelsea csapatában folytatja pályafutását.Én már nem félek a chelsea-től,hanem rettegek.