Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.07. 16:50:02

Swineherd írta:Ronaldo-ról meg annyit, hogy a brazil támadók közül ő volt a legjobb a vb-n.
Ebben nagyon nem értünk egyet! Remélem a Red Bull szárnyakat ad neki és meg sem áll Amerikáig...
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.07.07. 16:31:15

lionelmessi19 írta:Hát Sweine, kétlem hogy a köv év szoros lenne, akár csak egy kicsit is, mindenesetre a Madrid biztos nem lesz a Barca mögött szorosan.

sztem Capello sem fog olyan dolgokat csinálni, amik csapattá formálnának egy ilyen sztárokból álló bagázst. Pláne, ha ilyen emberekkel bővül, mint Robben, és c.ronaldo.
Szerintem szoros lesz :) Capello meg a szarbol is aranyat csinal akarcsak Hiddink szoval szerintem jo lesz a kov bajnoksag...es o leulteti azt akit kell ha nem jatszik rendesen...
Tiziano Crudeli fan :!:
Andris
Adminisztrátor

2006.07.07. 16:09:51

Hát Sweine, kétlem hogy a köv év szoros lenne, akár csak egy kicsit is, mindenesetre a Madrid biztos nem lesz a Barca mögött szorosan.

sztem Capello sem fog olyan dolgokat csinálni, amik csapattá formálnának egy ilyen sztárokból álló bagázst. Pláne, ha ilyen emberekkel bővül, mint Robben, és c.ronaldo.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lujo
Capitá del Barça

2006.07.07. 16:07:05

Swineherd írta:
Ordog írta:
Swineherd írta:A brazilok olyanok voltak akkor, mint valami öregek otthona.
Ronaldot leszámítva, aki nagyon istenkirály volt... Amúgy láttad, mit művelt a "világ legjobb" balhátvédje a gólnál????
Ordog, én nem mondtam, hogy Ronaldo azt hozta, amit kellett volna, csupán annyit, hogy azért messze nem volt szánalom.
Láttam igen, épp a térdeire tette a kezét és aludt :?
Szerintem megegyezhetnétek abban, hogy Ronaldo ezen a VB-n megmutatta mindkét oldalát. Nem kell azért védeni, mert RM játékos, viszont igaz ez a mi oldalunkról is, hogy nem kell ugyanezért támadni.
Szerintem egyébként ha összességében vesszük a játékát, akkor elmondható, hogy sokkal többet tud annál, amit mutatott.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:54:00

Ordog írta:
Ronaldot leszámítva, aki nagyon istenkirály volt... Amúgy láttad, mit művelt a "világ legjobb" balhátvédje a gólnál????
Ordog, én nem mondtam, hogy Ronaldo azt hozta, amit kellett volna, csupán annyit, hogy azért messze nem volt szánalom.
Láttam igen, épp a térdeire tette a kezét és aludt :?
SIEMPRE FIELES
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.07. 15:52:03

Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:51:48

Lujo írta:
Swineherd írta:Igen, én is a második évtől várom inkább a sikert, de ki tudja. Capello csinált már csodát sokszor, Madridban is egyszer. Ha az elnök tartja a szavát és az edző által kért emberek jönnek, akkor nem lesz gond. Előnyben vagytok, nem kis előnyben, ez biztos. Viszont ha mi betömjük a lyukakat és Capello helyre rakja az elkényelmesedett sztárokat, akkor bármi lehet.
Ehhez idő kell. Nézd meg, mi hogy csináltuk. Fél év ráment, Rijkaardot majdnem kirúgták, de sikerült. Onnan viszont fut a szekér magától.
Idő kell, de Capello lesz az edző. Ha februárban szoros lesz még a bajnokság, akkor bármi lehet. Kb. addigra sztem összeáll a dolog.
SIEMPRE FIELES
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:49:44

Zidane pihent Madridban két évet, majd a vb-n még három meccset, hogy aztán varázsoljon egy meccsen, ahol nem támadták. A brazilok olyanok voltak akkor, mint valami öregek otthona.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Swineherd 2006.07.07. 15:52:07-kor.
SIEMPRE FIELES
Lujo
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:48:14

Swineherd írta:Igen, én is a második évtől várom inkább a sikert, de ki tudja. Capello csinált már csodát sokszor, Madridban is egyszer. Ha az elnök tartja a szavát és az edző által kért emberek jönnek, akkor nem lesz gond. Előnyben vagytok, nem kis előnyben, ez biztos. Viszont ha mi betömjük a lyukakat és Capello helyre rakja az elkényelmesedett sztárokat, akkor bármi lehet.
Ehhez idő kell. Nézd meg, mi hogy csináltuk. Fél év ráment, Rijkaardot majdnem kirúgták, de sikerült. Onnan viszont fut a szekér magától.
KépKépKép

Lujo
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:46:42

Swineherd írta:
Ordog írta:A dagadék meg a vb-n is szánalom volt francia meccs ide vagy oda.
Szánalom, hát persze. Különben elárulom, hogy nem a francia meccs volt a legjobb meccse :wink: De szerintem nyugodtan lezárhatjuk a témát, hisz a Te nézeteid mellett felesleges bármit is írni, ami pozitív a Madriddal, vagy egy játékosával kapcsolatban.
Ronaldo legjobb meccse a VB-n Japán ellen volt. Ők pedig nem vmi nagy spílerek. Egy jó játékost az tesz ásszá, hogy a jó csapatok ellen nyújt maradandót és akkor eredményes, mikor kell. Ronaldoról ezt most nem mondhattuk el. De előtte a következő év, bizonyítson, ha tud.
Egyébként akármennyire is nem szeretem Zidanet, azt kell mondjam, hogy eddig ő a torma legjobb játékosa, hisz, mikor kellett, bizonyított. Persze attól még a döntőben ellene szurkolok, hogy simpatikus, amit a VB-n nyújt :).
KépKépKép

Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:46:35

Igen, én is a második évtől várom inkább a sikert, de ki tudja. Capello csinált már csodát sokszor, Madridban is egyszer. Ha az elnök tartja a szavát és az edző által kért emberek jönnek, akkor nem lesz gond. Előnyben vagytok, nem kis előnyben, ez biztos. Viszont ha mi betömjük a lyukakat és Capello helyre rakja az elkényelmesedett sztárokat, akkor bármi lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Swineherd 2006.07.07. 15:47:19-kor.
SIEMPRE FIELES
Lujo
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:41:59

Swineherd írta:legalább 100 évig folyamatosan bajnokok lesztek, ne aggódj :lol:
Én lennék a legboldogabb.

Viszont ha az őszinte véleményemre vagy kíváncsi, akkor azt mondom, hogy a következő hetekben fog eldőlni, hogy a R. Madridtól mennyire kell tartani majd a következő bajnokságban. Ha meg tudjátok szerezni Diarrát, Fabregast, C. Ronaldot, akkor biza meleg lesz nekünk a pite, ezt el kell ismernem. Viszont még akkor is a mi csapatunk lesz az, mely 3! éve együtt játszik. Szal a következtetés a következő volna: A RM a következő idényben megerősödik és összeszokik és végre ismét nagy csatát látunka bajnoki címért, ahol már nem maradtok le 15 ponttal. Én a helyedben inkább 2 év múlva számítanék arra, hogy bajnoki címet ünnepel a RM.
Tudom Barcásként fura ilyet kimondani, de az igazság az igazság. És sajna mi sem ülhetünk mindíg a trónon.
KépKépKép

Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:41:58

Ordog írta:A dagadék meg a vb-n is szánalom volt francia meccs ide vagy oda.
Szánalom, hát persze. Különben elárulom, hogy nem a francia meccs volt a legjobb meccse :wink: De szerintem nyugodtan lezárhatjuk a témát, hisz a Te nézeteid mellett felesleges bármit is írni, ami pozitív a Madriddal, vagy egy játékosával kapcsolatban.
SIEMPRE FIELES
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.07. 15:33:06

Swineherd írta:Akkor leszögezhetjük, hogy Ronaldinho a topon lesz, ez biztos, Ronaldo pedig [auto_cenzúra] lesz, ami még biztosabb. Kezdelek érteni benneteket :wink:
Arról már nem is beszélek, hogy a Madridnak esélye sincs a felkapaszkodásra és a Barca már most bajnoknak tekinthető :wink:
Dinho biztos, hogy a toppon lesz, mert a Barcában megvannak a megfelelő csapattársai, akiket Frenki és a kedves stábja, már a 3. éve fogja a legjobb teljesítményre inspirálni.

A dagadék meg a vb-n is szánalom volt francia meccs ide vagy oda. Még a Koplárovics is rúgott volna 10-ből 3-at, ha az edző 5 meccsen kezdette volna........ ugyanúgy a multja miatt, hiszen KB megverte a MU-t...:DDD

Így hírtelen asonlítsuk már össze, Eto'o és Ronaldo mostani játékát. De akár visszatekinthetünk 1-2 évvel ezelőttre is...
Nos Ronaldo játéka----> Áll a 16-oson és várja a sült galambot, ha odakerül a labda akkor nagyonnagy százalékban berúgja, ezért nagy játékos még mindig
Eto'o(a mi Samunk:D)---> Még fiatal sikeréhes támadó. Ha elékerül a labda szintén nagyonnagy százaléban berúgja. Viszont nem várja a sültgalambot. Hihetetlenül nagy mezőnymunkát végez, szerel, letámad és üresbe is fut akár... Egy meccsen kb 10-szer annyit fut mint Ronaldo...

Swineherd, most el lehet gondolkozni, hogy mennyire jó ez a Ronaldo...
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.07.07. 15:29:07

Ordog írta:
sub_bass írta:Ordog cseréld má le dr. Genyás képedet 8)
Mi a viharért?
Mert tök zavar, h mindig a kopasz Genyás fejet látom :evil: 8)
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:24:27

legalább 100 évig folyamatosan bajnokok lesztek, ne aggódj :lol:
SIEMPRE FIELES
Andris
Adminisztrátor

2006.07.07. 15:18:30

Swineherd írta:Akkor leszögezhetjük, hogy Ronaldinho a topon lesz, ez biztos, Ronaldo pedig [auto_cenzúra] lesz, ami még biztosabb. Kezdelek érteni benneteket :wink:
Arról már nem is beszélek, hogy a Madridnak esélye sincs a felkapaszkodásra és a Barca már most bajnoknak tekinthető :wink:
már le is szögeztük, kedves, h összeírtad nekünk.
és azt pedig biztosra gondolom, h nem fogtok felkapaszkodni jövőre még, aztán meg már lehet h mi szívunk, bár kétlem, hogy amíg Dinho és Messi él, és barcás addig ez előfordulna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.07. 15:17:01

sub_bass írta:Ordog cseréld má le dr. Genyás képedet 8)
Mi a viharért?
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:13:51

Akkor leszögezhetjük, hogy Ronaldinho a topon lesz, ez biztos, Ronaldo pedig [auto_cenzúra] lesz, ami még biztosabb. Kezdelek érteni benneteket :wink:
SIEMPRE FIELES
Andris
Adminisztrátor

2006.07.07. 15:11:29

Swineherd írta:Nem tudok én ilyen stat.ról. Én csak arról írok, amit láttam. Nem véletlenül kritizálják őt most sokan és érdekes módon Ronaldo-t nem nagyon :wink:
Ronaldo :?

őt már a vb előtt leírták, merthogy jócskán egy viziló versenysúlya fölött mérlegelt, ezért nem is kritizálják... már.

Ronaldinho meg magához képest nagy csalódás volt, de csak azon a pár meccsen amit láttunk tőluk, ősszel már toppon lesz.
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.07. 15:09:11

"ez igaz

mondjuk kiváncsi leszek meddig leszel ezen az állásponton. Barcás szemmel úgy látom a vb is más " by Swineherd

Miért lenne más???

Én azt vallom, hogy [auto_cenzúra] volt mindenki... a gyenge csapatok igen szépen megszórták, mint ahogy azt a reál szokta a bajnokságban. Hiszen oda elég csak a játékosok egyéni képessége. Viszont mikor vmi kemény falathoz érkeztek, lásd Horváto. vagy Franciao., akkor már kissé elfogyott a tudomány. Ronaldinho rita [auto_cenzúra] volt, de mi Barcások láttunk már tőle ilyet nem is kevésszer... elég csak a 2004/2005-ös idény első felére gondolni. Viszont nem csak Dinho-n múlt ez a vb. Nyílván, ha rúgott volna 1-2 félpályás gólt az egyeneskieséses szakaszban, akkor továbbjutnak, de ezt még tőle sem lehet elvárni.

A többi sztár is legalább annyira ludas, mint ő. Kaka sem az a tipikus játékos, hogy ha nincs nála a labda akkor majd ő megszerzi, meg a többi labdazsonglőr sem. Márpedig a franciák ellen nem sokat voltak játékban. A dagadék és az esetek nagy többségében ugyanúgy állt és várta a labdát, mint Dinho vagy Kaka vagy Adriano vagy Juninho és ilyen kevés mezőnymunka mellett nyílván sehova sem juthattak el.
S mivel Dinho a világ legjobb játékosa, ezért most őt szidja mindenki.
A dagadék meg lehet hogy a legjobban akart, meg a legjobb volt a franciák ellen, de most úgymond..... hova szrjak??? Zidane is nagyon összeszedte magát a régi önmagát idézi. Viszont a bajnokság az más... 38 egyforma meccs, amire nem tudják felhúzni annyira magukat mint tette azt Zidane vagy Ronaldo a francia-brazil összecsapáson...

Egyszómint száz, Ronaldo a bajnokságban 38 meccsnek több mint a felét le fogja alibizni... és ha ezt kezdőként teszi az csak nekünk lesz jó, Barca szurkolóknak.
Andris
Adminisztrátor

2006.07.07. 15:08:12

Swineherd írta:Persze, csak nálatok vannak jó játékosok, a legjobbak nálatok játszanak :)
A csapat a lényeg. Egyénileg tavaly sem voltatok jobbak, viszont csapatként klasszisokkal.
Nekünk az kell, hogy valaki összefogja a játékosokat, a sztárokat rendbe tegye. Capello erre tökéletesen alkalmas.
Ronaldo-ról meg annyit, hogy a brazil támadók közül ő volt a legjobb a vb-n.
egyenlőre nálunk van az európai és az afrikai aranylabdás, plus Deco, nameg a világ legnagyobb fiatal tehetsége: Messi
valamint a világ egyik legjobb hátvédje Puyol.
Lehetne még említeni sokakat, akik elmentek, vagy akik majd jönnek valszeg, de ennyi egyelőre elég.
- József Attila
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.07. 15:07:24

Nem tudok én ilyen stat.ról. Én csak arról írok, amit láttam. Nem véletlenül kritizálják őt most sokan és érdekes módon Ronaldo-t nem nagyon :wink:
SIEMPRE FIELES
Andris
Adminisztrátor

2006.07.07. 15:05:23

Swineherd írta:Amúgy Emerson közel a Madridhoz.
sztem Emerson már kiöregedik, úgy néz ki, mint egy hatvan éves meggyötört szénbányász.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.07.07. 15:03:59

Swineherd írta:
Los Banditos írta:
Swineherd írta:
A franciák ellen elárulom, hogy egy ember küzdött a támadók közül.
Pedig hiába adtam a jobbnál jobb zsugákat Ron,nem nagyon élt vele a kis dagi :roll:
hát persze. nem volt az egész vébén 5 jó labdája, amiből lehetett volna gólt szerezni. Az a baj, hogy nálatok ez nem így lesz...
Tudod, hogy mit kell csinálni az ilyen statisztikákkal... :evil:
Ezek miatt lett leírva leginkább Dinho.
az hogy 5 passzt találtak, ami emberhez ment, egyrészt nem igaz, másrészt meg nem ér semmit, mert akárhány labdát adott Ronaldinho, a Dagi egyiket sem érte utol, és nem azért mert hosszúak voltak. NA :!:

Ez a különbség a barca, és a brazil válogatott között, hogy nálunk nem dagi van, hanem Eto'o, aki képes utolérni az ilyen kiugratásokat, és nem mellesleg hatalmas mezőnymunkája van.
De tény, hogy Ronnie nem élete formáját nyújtotta a vb-n, amúgy ez sajnos mindenkire ugynaúgy igaz az egész vb tekintetében.
- József Attila
Lezárt