Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem szoros leszlionelmessi19 írta:Hát Sweine, kétlem hogy a köv év szoros lenne, akár csak egy kicsit is, mindenesetre a Madrid biztos nem lesz a Barca mögött szorosan.
sztem Capello sem fog olyan dolgokat csinálni, amik csapattá formálnának egy ilyen sztárokból álló bagázst. Pláne, ha ilyen emberekkel bővül, mint Robben, és c.ronaldo.
Szerintem megegyezhetnétek abban, hogy Ronaldo ezen a VB-n megmutatta mindkét oldalát. Nem kell azért védeni, mert RM játékos, viszont igaz ez a mi oldalunkról is, hogy nem kell ugyanezért támadni.Swineherd írta:Ordog, én nem mondtam, hogy Ronaldo azt hozta, amit kellett volna, csupán annyit, hogy azért messze nem volt szánalom.Ordog írta:Ronaldot leszámítva, aki nagyon istenkirály volt... Amúgy láttad, mit művelt a "világ legjobb" balhátvédje a gólnál????Swineherd írta:A brazilok olyanok voltak akkor, mint valami öregek otthona.
Láttam igen, épp a térdeire tette a kezét és aludt
Ordog, én nem mondtam, hogy Ronaldo azt hozta, amit kellett volna, csupán annyit, hogy azért messze nem volt szánalom.Ordog írta:Ronaldot leszámítva, aki nagyon istenkirály volt... Amúgy láttad, mit művelt a "világ legjobb" balhátvédje a gólnál????Swineherd írta:A brazilok olyanok voltak akkor, mint valami öregek otthona.
Ronaldot leszámítva, aki nagyon istenkirály volt... Amúgy láttad, mit művelt a "világ legjobb" balhátvédje a gólnál????Swineherd írta:A brazilok olyanok voltak akkor, mint valami öregek otthona.
Idő kell, de Capello lesz az edző. Ha februárban szoros lesz még a bajnokság, akkor bármi lehet. Kb. addigra sztem összeáll a dolog.Lujo írta:Ehhez idő kell. Nézd meg, mi hogy csináltuk. Fél év ráment, Rijkaardot majdnem kirúgták, de sikerült. Onnan viszont fut a szekér magától.Swineherd írta:Igen, én is a második évtől várom inkább a sikert, de ki tudja. Capello csinált már csodát sokszor, Madridban is egyszer. Ha az elnök tartja a szavát és az edző által kért emberek jönnek, akkor nem lesz gond. Előnyben vagytok, nem kis előnyben, ez biztos. Viszont ha mi betömjük a lyukakat és Capello helyre rakja az elkényelmesedett sztárokat, akkor bármi lehet.
Ehhez idő kell. Nézd meg, mi hogy csináltuk. Fél év ráment, Rijkaardot majdnem kirúgták, de sikerült. Onnan viszont fut a szekér magától.Swineherd írta:Igen, én is a második évtől várom inkább a sikert, de ki tudja. Capello csinált már csodát sokszor, Madridban is egyszer. Ha az elnök tartja a szavát és az edző által kért emberek jönnek, akkor nem lesz gond. Előnyben vagytok, nem kis előnyben, ez biztos. Viszont ha mi betömjük a lyukakat és Capello helyre rakja az elkényelmesedett sztárokat, akkor bármi lehet.
Ronaldo legjobb meccse a VB-n Japán ellen volt. Ők pedig nem vmi nagy spílerek. Egy jó játékost az tesz ásszá, hogy a jó csapatok ellen nyújt maradandót és akkor eredményes, mikor kell. Ronaldoról ezt most nem mondhattuk el. De előtte a következő év, bizonyítson, ha tud.Swineherd írta:Szánalom, hát persze. Különben elárulom, hogy nem a francia meccs volt a legjobb meccseOrdog írta:A dagadék meg a vb-n is szánalom volt francia meccs ide vagy oda.De szerintem nyugodtan lezárhatjuk a témát, hisz a Te nézeteid mellett felesleges bármit is írni, ami pozitív a Madriddal, vagy egy játékosával kapcsolatban.
Én lennék a legboldogabb.Swineherd írta:legalább 100 évig folyamatosan bajnokok lesztek, ne aggódj
Szánalom, hát persze. Különben elárulom, hogy nem a francia meccs volt a legjobb meccseOrdog írta:A dagadék meg a vb-n is szánalom volt francia meccs ide vagy oda.
Dinho biztos, hogy a toppon lesz, mert a Barcában megvannak a megfelelő csapattársai, akiket Frenki és a kedves stábja, már a 3. éve fogja a legjobb teljesítményre inspirálni.Swineherd írta:Akkor leszögezhetjük, hogy Ronaldinho a topon lesz, ez biztos, Ronaldo pedig [auto_cenzúra] lesz, ami még biztosabb. Kezdelek érteni benneteket![]()
Arról már nem is beszélek, hogy a Madridnak esélye sincs a felkapaszkodásra és a Barca már most bajnoknak tekinthető
már le is szögeztük, kedves, h összeírtad nekünk.Swineherd írta:Akkor leszögezhetjük, hogy Ronaldinho a topon lesz, ez biztos, Ronaldo pedig [auto_cenzúra] lesz, ami még biztosabb. Kezdelek érteni benneteket![]()
Arról már nem is beszélek, hogy a Madridnak esélye sincs a felkapaszkodásra és a Barca már most bajnoknak tekinthető
RonaldoSwineherd írta:Nem tudok én ilyen stat.ról. Én csak arról írok, amit láttam. Nem véletlenül kritizálják őt most sokan és érdekes módon Ronaldo-t nem nagyon
egyenlőre nálunk van az európai és az afrikai aranylabdás, plus Deco, nameg a világ legnagyobb fiatal tehetsége: MessiSwineherd írta:Persze, csak nálatok vannak jó játékosok, a legjobbak nálatok játszanak![]()
A csapat a lényeg. Egyénileg tavaly sem voltatok jobbak, viszont csapatként klasszisokkal.
Nekünk az kell, hogy valaki összefogja a játékosokat, a sztárokat rendbe tegye. Capello erre tökéletesen alkalmas.
Ronaldo-ról meg annyit, hogy a brazil támadók közül ő volt a legjobb a vb-n.
sztem Emerson már kiöregedik, úgy néz ki, mint egy hatvan éves meggyötört szénbányász.Swineherd írta:Amúgy Emerson közel a Madridhoz.
Tudod, hogy mit kell csinálni az ilyen statisztikákkal...Swineherd írta:hát persze. nem volt az egész vébén 5 jó labdája, amiből lehetett volna gólt szerezni. Az a baj, hogy nálatok ez nem így lesz...Los Banditos írta:Pedig hiába adtam a jobbnál jobb zsugákat Ron,nem nagyon élt vele a kis dagiSwineherd írta:
A franciák ellen elárulom, hogy egy ember küzdött a támadók közül.