2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem volt szerintem sem az egyébként.palesz77 írta: Nekem ez nem tűnt 442-nek, de lehet én nem figyeltem eléggé.
zknym írta:Ne márez egy edző meccs volt miért nem lehet itt egy picit bátrabbnak lenni és az ultra-hiper-szuper-atom biztos, "mindig" bevált, "bárkit legyőző" 4-4-2-t picit pihentetni (?).
2-2-vel lejátszottuk az ellenfelet?
Hiába játszotta le a pályáról (szórakoztató, "Barca DNS" játékkal) a több húzóemberükkel felálló T'hamet a cserepadunk, mindez semmit sem ér, mert nem 4-3-3 volt.zknym írta:Számomra az igazán siralmas pont, és már most a "szezon" első EDZŐ meccsén csalódott vagyok, amiért továbbra is 4-4-2-t játszottunk, és fölösleges olyat keresni aki "illik a Barca stílusához", mert már az alapok mint a felállás nem a Barca stílusának megfelelő...
Egy ilyen meccsen miért kell töketlennek lenni?
Ha ismét egész évben ez lesz akkor![]()
![]()
![]()
![]()
Mivel szinte borítékolható, hogy ő is vált (valószínűleg Digne-nyel egy pakkban viszi az Everton), én sem erőlködtem volna a helyében.Chriss írta:Érdekesség: Davinson Sánchez aki végigjátszotta a szezont és a vb-t is, ellenünk most már pályára lépett, kolumbiai hátvédtársa Yerri Mina - akinek ügynöke-nagybátyja hetente lenyilatkozza mennyire nehéz volt a srácnak, hogy alig játszott nálunk - még sehol.
Persze ha a klub mondta neki, hogy úgyis eladunk, fölöslegesen jönnél, akkor érthetô. Minden más esetben viszont nevetséges. Az pedig a slusszpoén, hogy Marlon most is jobbnak tûnt nála, a végén még ô lesz a 4. középhátvéd, Coutinho papírozása miatt szabad (lesz) 1 hely az Arthur-Malcom non-eus páros mellett.
Okes akkor megpróbálok felkelni, mindenesetre Arthurra nagyon kiváncsi lennék.davi10 írta:Az új szezon első felkészülési meccsén ezt lehetetlen megjósolni. Még abba se vagyok biztos, hogy Cilessen kezd-eLajoS9 írta: Egy várható kezdőt esetleg tudna valaki? Vagy h szerintetek h állunk fel.
Köszi
Ha nem lett volna vb, akkor kinéztem volna Ernő bából, hogy a gálakezdővel áll fel, de szerencsére a nagyrészük pihen.
Én ezt az oldalt szoktam ilyenre használni: https://www.fullmatchesandshows.com/home/" target="_blankAmúgy tud valaki olyan oldalt, ahol másnap vissza lehet nézni? Nekem most a hajnali 5 nem játszik, de kiváncsi vagyok az új arcokra, és mivel a B-csapat meccseit se nagyon nézem, őket is megnézném.
Az új szezon első felkészülési meccsén ezt lehetetlen megjósolni. Még abba se vagyok biztos, hogy Cilessen kezd-eLajoS9 írta:Egy várható kezdőt esetleg tudna valaki? Vagy h szerintetek h állunk fel.
Köszi
a B-s játékosok nem érnek annyit h én 5-kor felkeljek... egész héten a 7végét várom h alhassakMatyiG írta:Valaki fent marad/felkel a holnapi meccsre?
Ki más mint én?!MatyiG írta:Valaki fent marad/felkel a holnapi meccsre?
MatyiG írta:Mina miért menne? Még edzésbe se állt.