Mert 442-t játszottunk? Nekem csak védekezésben tűnt annak, első félidőben Rafinha volt a jobbszélső, Denis/Carles Pérez a bal, Munir a középcsatár, második félidőben meg Malcom, Ballou/Pérez széleken, Abel középen - jó csendben. Nekem ez nem tűnt 442-nek, de lehet én nem figyeltem eléggé.
A meccs maga nagyon tetszett amúgy, hiányzott már a Barca. Majdnem mindenki pozitív benyomást keltett, az első félidőbe konkrétan mindenki, főleg a cserék után. Denis abban a kevésben amikor játszott, inkább labdatemető volt most, Gomest meg Riqui lefocizta a 0 rutinjával. Mondjuk a portugál sokat nem is próbálkozhatott szegény. Remélem egyikük se komolyabban sérült meg azért. Lenglet jól debütált, az elején amikor nagyon letámadták kicsit bizonytalan volt néha, de aztán belejött. A passzjátékával nem lesz gond az szinte biztos.. Marlon jobb volt mint Mina, nem bánnám igazából, ha maradna 4. embernek. Semedo nagyon akart, veszélyt is jelentett többször, jók voltak az lefutásai. A túloldalon Miranda is nagyon biztató volt, összeszedetten játszott, magabiztosan, a passzai parádésak voltak. A keresztlabdája után jött az első gól, előtte volt egy jó mélységi labdája amit elrontott Denis. SR szokásos megbízható szintjét hozta, Arthurral ketten nagyon jól megoldották a labdakihozatalokat, Munir gólja előtt meg egészen pazar lasztit szórt. Arthur nem csak a gólja miatt játszott jól, játékban volt sokat, magabiztos volt, nagyon tetszett, főleg elsőre. Rafinha szintén jó volt, kár érte nagyon, szélső cserének jó lenne simán. Munir eszement sokat gürizett, de helyzetbe nem nagyon került a gólján kívül. Pérez elég halovány volt, sokat nem csinált. A másodikban az egész védősor besült, Cucu ma is azt bizonyította, hogy én miért nem szeretném csere balhátvédnek. A középpályán Riqui nagyon nagyot játszott szerintem, ott volt mindenhol, segítette mindegyik fázisát a játéknak, Eriksent egyszer jól be is esernyőzte. Messze még a cél neki, de nagyon jó úton halad szerintem. Monchu a végére leeresztett, de legalább mutatta magát, próbálkozott, sajna ő kicsit korlátoltabb, de összességében még vele is elégedett voltam én, a 11-esét meg a gyengébb végjáték ellenére nagyon beverte, fejben ott van ő is szerencsére. Collado viszont bújócskázott megint, ő elég nagy csalódás volt. Abelnek momentuma se rémlik, Malcomon viszont látszott, hogy nagyon akar. Nem volt még penge, de visszajárt védekezni lelkesen, ezzel már előnyben lesz EV-nél az biztos. A 11-esét jó magabiztosan beverte, utána viszont vicces volt ahogy ő örült volna, de a többiek nem mentek.

Ballou meg bejött, nyomott egy szólót és 1 jó kényszerítőt Malcommal, aztán kb ennyi. De nem volt rossz igazából.
Összességében jó meccs volt szerintem, tetszett a csapat, a fiatalokat is jó volt látni.