2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is ez volt chromeban, aztán engedélyeztem az előugró ablakokat az oldalon és azóta nincs ez a megállás. Csak több reklámot kell kiikszelni az elején.Yokozuna írta: Ez igaz volt mostanáig. Nekem újabban elindul a stream, de kb. egy perc után minden esetben leáll. Tapasztalta valaki ugyanezt?
HelloYokozuna írta:Ez igaz volt mostanáig. Nekem újabban elindul a stream, de kb. egy perc után minden esetben leáll. Tapasztalta valaki ugyanezt?BarcafanTomee írta: http://www.sport365.live/hu/home
És azóta mindig itt nézem. Nagyon jó minőség, és sok nyelv közül lehet választani. Rá is jöttem, hogy angolul sokkal jobb nézni. Egyetlen egyszer, a Chelsea elleni visszavágón akadt annyira, hogy csak a második félidőt tudtam nézni normálisan. Máskor mindig tükörsimán jön az adás.
Így megy ez...Már alig várom hogy saját márkás tv is legyen(lehetőleg 640*48-as felbontásban), meg minden más és kitiltsák a külföldi gyártókat.Varatrix írta:Ha már Spíler:
Kicsapták Kelét a stábból, szerződése nem volt, így nem is indokolták.
Azonban feltehetőleg a 2Rule márkával szembeni negatív véleménynyilvánítás állhat a dolog mögött.
Nem bírom a palit, kicsit sem, de azért na...kezd rideg lenni ez az ország. Szólásszabadság (csak viseld a következményeit) csak lassan a fekete autó a következmény, de tényleg azt mondasz amit akarsz, meg a középkorban is mondhattál bármit, csak a máglyán találtad magad.![]()
Ez igaz volt mostanáig. Nekem újabban elindul a stream, de kb. egy perc után minden esetben leáll. Tapasztalta valaki ugyanezt?BarcafanTomee írta: http://www.sport365.live/hu/home
És azóta mindig itt nézem. Nagyon jó minőség, és sok nyelv közül lehet választani. Rá is jöttem, hogy angolul sokkal jobb nézni. Egyetlen egyszer, a Chelsea elleni visszavágón akadt annyira, hogy csak a második félidőt tudtam nézni normálisan. Máskor mindig tükörsimán jön az adás.
Én ma kérdeztem direkt utána. Elvileg 11-re írták a sp 2-őt és 3-at, de nincs pontos időpont. Azt mondták, hogy nekem biztosan automatikusan be fog állni, ha kezd a csatorna, mert elég nagy csomagom van, de ahogy kinézett még ők sem tudják biztosan melyik tartalmazza és melyik nem.Léfe írta:Szóval nekem ez homály. Azt többfelé irják, hogy a spanyolt a Spiler adja. De melyik, ha 2 vagy, ha 3 is lesz. Mert a UPC-n most nem számozott Spilert ad 1-et. Ha mondjuk a 2-es adná átvenné a
UPC vagy nem. Konkrétan az a kérdés, ha valaki tuja, hol lehet ezeket a Spilereket fogni. Én tegnap az ügyfélszolgálattól azt kaptam, hogy még semmi nem dölt el.
A középső csomagban van jelenleg a honlap szerint a Spíler 1 (többit még nem írják, hogy egyáltalán lenne, de lehet később kerül be), ez most telenor lőfizetés mellé jelenleg 3.000 Ft / hó, amúgy 3.800 Ft.Varatrix írta:Nekem csak annyi nem világos, hogy lebaltereztem egy kollégámmal, hogy adja oda mytelenortv accountját, és abban benne lesz a spílert 2-3 plusz vagy mittoménminek hívják, nem hiszem hogy a legnagyobb csomag van.
Erről tud valaki valamit?
Összecsinálom magam, a váltás után hirtelen megegyezik a spíler és a digi. Csak tudnám akkor minek 3 csatorna a spílernek. Spanyol és angol és mi menne a 3.-on?Varatrix írta:A legutolsó cikk amit a Seria A-val kapcsolatban olvastam, az az volt, hogy egy újabb üzlet lehet a bizonytalanság oka, miszerint a spíler hajlandó lemondani a jogokról, csak a Digi vegye bele a csatornakínálatba a spíler tv-t.QuarryPeter írta:Én is úgy tudtam, hogy megvette a spíler, de a honlapjukon és a tv-ben sem reklámozza az olaszt, csak a spanyolt és az angolt.
Illetve hogy ezen tárgyalások miatt 1-3-ig "veszélyben" vannak a fordulók közvetítése.Tehát valószínűleg addig sehol nem lesz látható.
A legutolsó cikk amit a Seria A-val kapcsolatban olvastam, az az volt, hogy egy újabb üzlet lehet a bizonytalanság oka, miszerint a spíler hajlandó lemondani a jogokról, csak a Digi vegye bele a csatornakínálatba a spíler tv-t.QuarryPeter írta:Én is úgy tudtam, hogy megvette a spíler, de a honlapjukon és a tv-ben sem reklámozza az olaszt, csak a spanyolt és az angolt.
Én is úgy tudtam, hogy megvette a spíler, de a honlapjukon és a tv-ben sem reklámozza az olaszt, csak a spanyolt és az angolt.Barca+ írta:spíler2 és azthiszem SpílerX lesz augusztus 11-tol! Az Olasz és Spanyol meccseket is megvették!Èn legalábbis így tudom!Egy hónapja váltottam emiatt a FLIP TV-re eddig semmi gond nincs vele és 5000 ft/hó!ingyen bekötik és ha nem tetszik ingyen el is viszik!Hűség nincs! Ők javasolták, hogy csak akkor mondjam le a digit, ha megfelel az általuk nyújtott szolgáltatás addig hagyjam meg! De mondom Budán eddig OK!QuarryPeter írta:
Most teljesen összezavarodtam. Szentül abban a hitben voltam, hogy már a seria A is megvan a spílernek. Holnap jönnek a szerelők a T-home-tól. Egy elég jó kedvezményes csomaggal megússzuk.
Szóval akkor eddig:
Spíler -> angol, spanyol + BL
Sport - > német
Digi -> olasz, francia, belga +EL
M4 -> magyar + BL
Valahogy így néz ki? 18-ig csak lezongorázzák az olaszt is...
spíler2 és azthiszem SpílerX lesz augusztus 11-tol! Az Olasz és Spanyol meccseket is megvették!Èn legalábbis így tudom!Egy hónapja váltottam emiatt a FLIP TV-re eddig semmi gond nincs vele és 5000 ft/hó!ingyen bekötik és ha nem tetszik ingyen el is viszik!Hűség nincs! Ők javasolták, hogy csak akkor mondjam le a digit, ha megfelel az általuk nyújtott szolgáltatás addig hagyjam meg! De mondom Budán eddig OK!QuarryPeter írta:Most teljesen összezavarodtam. Szentül abban a hitben voltam, hogy már a seria A is megvan a spílernek. Holnap jönnek a szerelők a T-home-tól. Egy elég jó kedvezményes csomaggal megússzuk.visca el barca írta:ha jól tudom az olasz bajnokikat végül nem vették meg (javitsatok ki ha tévedek), így spíler 3 sem lesz. a spanyolok a 11-én induló splíler 2-n lesznek nézhetők. a bl egyik fele marad az m4-en, a másik a spíleren 1-en lesz. idén ketté szedik a meccseket, lesznek 7-tól, meg 9.től és az m4-nek előválasztási joga van, szóval sztem a barca meccsek nagy része marad a közszolgálatin.zsoltfree írta:Nem tudom hová tartozik, de a jövő évi bl illetve spanyol bajnokság meccseiről tudtok valamit, hogy hol közvetítik? Pár hónapja spíler 3at olvastam, de nemrég azt, hogy az lehet mégsem lesz, helyette online platformon lesz nézhető csak. Digis vagyok, de nem tudom hová kéne váltanom.
digin biztos h nem lesz spíler, igy váltanod kell upc-re, vagy telekomra. vagy maradnak az ingyenes HD streamek.
Szóval akkor eddig:
Spíler -> angol, spanyol + BL
Sport - > német
Digi -> olasz, francia, belga +EL
M4 -> magyar + BL
Valahogy így néz ki? 18-ig csak lezongorázzák az olaszt is...
Most teljesen összezavarodtam. Szentül abban a hitben voltam, hogy már a seria A is megvan a spílernek. Holnap jönnek a szerelők a T-home-tól. Egy elég jó kedvezményes csomaggal megússzuk.visca el barca írta:ha jól tudom az olasz bajnokikat végül nem vették meg (javitsatok ki ha tévedek), így spíler 3 sem lesz. a spanyolok a 11-én induló splíler 2-n lesznek nézhetők. a bl egyik fele marad az m4-en, a másik a spíleren 1-en lesz. idén ketté szedik a meccseket, lesznek 7-tól, meg 9.től és az m4-nek előválasztási joga van, szóval sztem a barca meccsek nagy része marad a közszolgálatin.zsoltfree írta:Nem tudom hová tartozik, de a jövő évi bl illetve spanyol bajnokság meccseiről tudtok valamit, hogy hol közvetítik? Pár hónapja spíler 3at olvastam, de nemrég azt, hogy az lehet mégsem lesz, helyette online platformon lesz nézhető csak. Digis vagyok, de nem tudom hová kéne váltanom.
digin biztos h nem lesz spíler, igy váltanod kell upc-re, vagy telekomra. vagy maradnak az ingyenes HD streamek.
ha jól tudom az olasz bajnokikat végül nem vették meg (javitsatok ki ha tévedek), így spíler 3 sem lesz. a spanyolok a 11-én induló splíler 2-n lesznek nézhetők. a bl egyik fele marad az m4-en, a másik a spíleren 1-en lesz. idén ketté szedik a meccseket, lesznek 7-tól, meg 9.től és az m4-nek előválasztási joga van, szóval sztem a barca meccsek nagy része marad a közszolgálatin.zsoltfree írta:Nem tudom hová tartozik, de a jövő évi bl illetve spanyol bajnokság meccseiről tudtok valamit, hogy hol közvetítik? Pár hónapja spíler 3at olvastam, de nemrég azt, hogy az lehet mégsem lesz, helyette online platformon lesz nézhető csak. Digis vagyok, de nem tudom hová kéne váltanom.
A Bl-nek egy részük a Spíler33543-on lesz, a másik részük pedig marad az M4-en ha minden igaz.zsoltfree írta:Nem tudom hová tartozik, de a jövő évi bl illetve spanyol bajnokság meccseiről tudtok valamit, hogy hol közvetítik? Pár hónapja spíler 3at olvastam, de nemrég azt, hogy az lehet mégsem lesz, helyette online platformon lesz nézhető csak. Digis vagyok, de nem tudom hová kéne váltanom.
Nem igazán szeretném ilyen "ezérttartittazország" szintű politikai sírás felé vinni a témát, engem tényleg egy informális válasz érdekelne. Valakinek esetleg infója?Fecooo írta:Oda, ahova nekem is, csak gyáva vagyok...külföldre, el innen...zsoltfree írta:Nem tudom hová tartozik, de a jövő évi bl illetve spanyol bajnokság meccseiről tudtok valamit, hogy hol közvetítik? Pár hónapja spíler 3at olvastam, de nemrég azt, hogy az lehet mégsem lesz, helyette online platformon lesz nézhető csak. Digis vagyok, de nem tudom hová kéne váltanom.
Oda, ahova nekem is, csak gyáva vagyok...külföldre, el innen...zsoltfree írta:Nem tudom hová tartozik, de a jövő évi bl illetve spanyol bajnokság meccseiről tudtok valamit, hogy hol közvetítik? Pár hónapja spíler 3at olvastam, de nemrég azt, hogy az lehet mégsem lesz, helyette online platformon lesz nézhető csak. Digis vagyok, de nem tudom hová kéne váltanom.
fhos az is.BarcafanTomee írta:Egy időben a draculastream-en néztem a meccseket, sőt bármilyen sportot. Akkoriban jól működött, jó minőségben.
De már nagyon rég használtam, szóval nem tudom hogyan működik mostanság.