Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah ez talán rám nem igaz!Silvanus írta:Hát örömmel látom, ahogy mindig, most is elég nagy itt az egyetértés! Sokan nem kedveljük az Olaszokat, de eléggé utáljuk a franciákat ahhoz, hogy ma mégis nekik szurkoljunk!!!FORCÁ MAKARÓNI!!!!
Igen hatalmas játékos, de azért ennyire mégsem kéne éltetni, hisz csak egy francia!!!!Silvanus írta:Nem elég, hogy nem volt 11-es, de utána még így rúgni...Zidane egy legenda, egy nagyon pofátlan legenda!!!
FORCÁ ITALIA!!!
Ezzel én is így voltam, de miután minden csapat kiesett akinek szurkoltam, és a franciákat meg gyűlölöm ezért hajrá italia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Melkor írta:Nem hittem volna, hogy egyszer az olaszoknak fogok drukkolni...![]()
.... persze csak ezen a meccsen
Hát igen!Boixos írta:hiába a capitano ezt is jobban csinálta anno...
Hoppá. Ezek szerint nem is az olaszok bundáznak, hanem a franciák. Már előre tudta az nso, hogy büntetőt kapnak a franciák.Melkor írta:Sajnos jól írják.....megérdemelte volna, hogy a kapufáról kifelé pattanjon a labda - nagyképű ***Barrano írta:Az nso miylen jól értesült. A nyitóoldalon az élő közvetítés.
A 18. vb. döntője élőben!
Zidane 11-esével vezetnek a franciák![]()
valószínű még a portugál meccsről felejtették ott
Gondolom hamarosan javítják
Sajnos jól írják.....megérdemelte volna, hogy a kapufáról kifelé pattanjon a labda - nagyképű ***Barrano írta:Az nso miylen jól értesült. A nyitóoldalon az élő közvetítés.
A 18. vb. döntője élőben!
Zidane 11-esével vezetnek a franciák![]()
valószínű még a portugál meccsről felejtették ott
Gondolom hamarosan javítják
Sztem minden lesz csak szép támadó foci nem.doki írta:Hát....eljött a döntő napja.Szerintem nem sokan várták ezeket a csapatokat ide,de ez legalább tükrözi az egész VB színvonalát.Remélem este normális támadófocit látunk.Szurkolni nem tudok egyik csapatnak sem,csak jó meccs legyen ,normális játékvezetéssel.