visca el barca írta:MessiNeymarSuarez írta:Amúgy 3-4 Atleticos év után mennyire necces a Realba igazolni, a legnagyobb riválishoz?
Nem fog ő is kapni ezért?
de
A szurkolókat arra kérik, mindenki fáradjon be a hozzá legközelebb eső IKEA-ba, és vásároljon néhány száz forintért egy plüsspatkányt, amelyet a pályára dobnak, amikor meglátják Real-mezben Courtois-t
Nem is csoda azok után hogy a 2014-es bajnoki ünnepléskor rendesen beszólt a Realnak, most meg már a címert csókolgatja.

Navas szerintem rendkívül alulértékelt, hányszor mentette meg már a hátsójukat BL-ben is hatalmas bravúrokkal, ehhez képest folyton azon voltak hogy a nyakára hozzanak egy másik kapust aki marketingben jobb lehet.
Thiagonak nagyon nem örülnék, azzal elég rendesen be lennénk oltva, hogy egy volt Barcást sikerülne megszerezniük.
Thiago részéről bizonyos részben megértem, elvégre miért ne mutatna be Bartoéknak(főleg Segurának) ha szerintük azért nem jöhet vissza mert egyszer már elment?!Másrészt ott van Lópete is, akivel jóban van.
Másodrészből pedig szerintem egy igazi Barcásnak, Barca nevelésnek kell lennie egy olyan tartása, hogy nem megy a legfőbb riválishoz, és ez fordítva is így van.