Nagyon remélem, hogy senki nem állapodik meg azzal a majommal és a csürhéjével. Szurkolok a UPC-nek és a Telekomnak is, remélem, lesz elég tökük hozzá.
A legszomorúbb az egészben az igazából, hogy akárhogyan is, mi isszuk meg a levét. Ha nem tudja eladni a pofazacskós fazon a spílerkettő vetítési jogait (vagy kevesebbért, mint amit kigondoltak azok az "okosok"), akkor valahonnét vissza kell termelni a kifeccölt pénzt, az meg állami lovettából fog ugrani. Ha megállapodnak, akkor meg a szolgáltatónak kell árat emelni valószínűleg, mert embertelen pénzt hajthatnak be a spílerkettőért...
Nagyon megnéznék egy-két konkrét számot, hogy az elmúlt pár évben milyen áron ment a Telekomra a Sport1, Sport2, és milyen árakról tárgyalnak most a spílerkettő kapcsán...
MQuCsabi írta:Slusszpoén, ami nekem betette a kaput. Fizetek x ezret a mobil csomagomra, anyámnál otthoni szolgáltatás is náluk van, amut fizetek. Eddig volt spiler 1 a tv go-n. Mára ezt kivették.... parádés
Én csekkolnám, hogy nem Nálad van-e a hiba. Nálam megy a spíler1 a TV GO-n, éppen most néztem rá direkt emiatt.