Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha az ellenfél ráül az eredményre, mi meg megyünk utána, ez fog mindig történni.baas11 írta:hogy 70%-os labdabirtoklásnak mi értelme van ha 7 és abból 4 tiszta ziccere van közben az ellenfélnek ??!! ennek semmi értelme ...
kösz, hála a jó égnek. a többi meccsünk "szerencsére" rangadó, szóval azok tuti az emnétyen lesznekMatyiG írta:Ez az egyetlen.

nem néztem menetrendet, sok 7 órás meccsünk lesz? legalább ezeket ne kelljen már streamen végigszenvedni...MatyiG írta:Azért, mert csak 21 órás meccseket adnak...Alfaesomega írta:Miért nem közvetíti na este az M4 a Barca meccset?

Akár padozhatna is most, én úgy vagyok vele (bár szerintem egyre javul ahhoz képest, amit a szezon legelején produkált). Ha Valverde valóban rotálni akar ebben a sokmeccses időszakban, akkor az lenne a logikus, hogy az uru kerül a padra Munir vagy Malcom (ha egészséges) javára, hiszen ő végigjátszotta a válogatott szünetet is. Arthur vagy Arturo valóban jöhetne még Rakitic helyére, talán Vidal lenne a jobb választás. Melléjük jöhetne még Lenglet Umtiti helyére. De ilyen már úgy sem lesz, hogy az újoncok közül hármat is bedob egyszerre egy BL-meccsen.BarcafanTomee írta:Suarez ha maradni akar, akkor a BL-ben most oda kell, hogy tegye magát. Az utolsó 10 BL meccsén van 1 gólja.
Az M4 csak a 21:00-kor kezdődő mérkőzésekből közvetít, tehát az Inter még véletlen sem lesz a köztévé képernyőjén. Ők a PSG meccsét adják, a Barca-PSV pedig a Spíler2-n lesz (vagyis nem lesz) elérhető. Béke...Alfaesomega írta:Nem közvetíti a barca meccset kedden az m4. Inter lesz helyette Nem is értem, hogy ki kiváncsi az inter meccsre?
Jó viccMatyiG írta:Rakitic szerintem most pihenni fog.

Egy semleges néző mondjuk lehet, hogy inkább arra kíváncsi.Alfaesomega írta:Nem közvetíti a barca meccset kedden az m4. Inter lesz helyette Nem is értem, hogy ki kiváncsi az inter meccsre?
Ezek szerint valaki az orbán családbólAlfaesomega írta:Nem közvetíti a barca meccset kedden az m4. Inter lesz helyette Nem is értem, hogy ki kiváncsi az inter meccsre?

Cestus írta:Én is inkább örülök en bloc az egész halálcsoportnak. Lehet gyakorolni viszonylag tét nélkül (második hely is elég) a buszozós, letámadós, fizikális focit játszó csapatok elleni játékot. Ha az ilyen csapatok ellen nem tudunk eredményesek lenni, idén sem lesz sok sanszunk Európában.MessiNeymarSuarez írta:Én kifejezetten örülök a Spursnak.
Ha nem megy majd ellenük, és azt se tudjuk hogy merre vagyunk ha letámad egy elitebb ellenfél, akkor legalább lesz ideje Ernőnek realizálnia és kitalálnia valamit rá tavaszra.
Meg persze nézőként is szívesebben néz az ember ilyen meccseket, mint az APOEL meg Olympiacos elleni összecsapásokat.
Én is inkább örülök en bloc az egész halálcsoportnak. Lehet gyakorolni viszonylag tét nélkül (második hely is elég) a buszozós, letámadós, fizikális focit játszó csapatok elleni játékot. Ha az ilyen csapatok ellen nem tudunk eredményesek lenni, idén sem lesz sok sanszunk Európában.MessiNeymarSuarez írta:Én kifejezetten örülök a Spursnak.
Ha nem megy majd ellenük, és azt se tudjuk hogy merre vagyunk ha letámad egy elitebb ellenfél, akkor legalább lesz ideje Ernőnek realizálnia és kitalálnia valamit rá tavaszra.