Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Szerintem Ernő összekeverte a Huesca és a Soci elleni kezdőket.... mást nem tudok elképzelni hogy mégis miből gondolta hogy az anoetaban egy Rafi-Robi kp elég lesz .... Piqué a legjobb csatárunk megint, Sui meg pofázás helyett focizhatna, hátha kihozzuk valahogy egy x-re...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Waleba10 2018.09.15. 17:10:28-kor.
Rafinha, mintha pályán se lenne, mindenképp kell Coutinho a helyére, hiába csak most ért haza.
Kéne egy Paulinho is, úgyhogy Vidal is beállhatna, de nem hiszem, hogy Valverde bevállalnak egy Rakitic-Vidal-Coutinho kp-t.
Eddig Dembele és talán Semedo meg Alba hoz elfogadható szintet.
"A Futball nyer, ha a Barca nyer" "Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Egyébként ez egy nagy 0 eddig, reklamálás helyett focizni kéne. Nehéz elképzelnem, hogy nyerjünk, de cáfoljanak rám... Szinte senki nem játszik jól nálunk.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Ezen a pályán, amikor csak ki akarják rúgni a stadionból, akkor is gólt rúgnak...
A kapuig nem jönnek el, akkor is gólt rúgnak...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Ezen a pályán, amikor csak ki akarják rúgni a stadionból, akkor is gólt rúgnak...
A kapuig nem jönnek el, akkor is gólt rúgnak...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw