2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez attól függ igazából,hogy az adott csapat mikor nyert bl-t/nyert-e valaha egyáltalán. Ha megkérdezed a Madrid szurkolókat,többen akarnak idén bajnokságot,mint bl-t(nem csak azért mert a 4. zsinórban már lehetetlen kb Cr nélkül). Nálunk fordítva van,idén szerintem sokkal többen akarják a bl-t,mivel 3 éve nem hogy nem nyertünk,hanem ott se voltunk a végén. De ha mondjuk megkérdezném a Pool drukkereket,hogy mit választanak,tuti hogy a bajnokság nyerne,mikor nyertek utoljára? Utóbbi 10 évben is egyszer volt nagy esélyük. A PSG/City esetében ez a bl lenne,mivel onnan folyton kiesnek.Barca_1985 írta:
Micsoda??Egy bajnoki címnek jobban tudsz örülni,mint egy bl-nek.Ez most nem gondolod komolyan.Oké,tudom most jönnek a megmondó emberek,hogy egy bajnokság megnyeréséhez folyamatos jó eredmény kell,míg a bl-ben elég 1 rossz meccs és vége.Na elmondom neked,hogy az összes profi focista elcserélné 2 bajnoki címét 1 bl-ért.Minden focista álma vágya a vb\eb\copa (válogatott sikerek)után a BL.
Micsoda??Egy bajnoki címnek jobban tudsz örülni,mint egy bl-nek.Ez most nem gondolod komolyan.Oké,tudom most jönnek a megmondó emberek,hogy egy bajnokság megnyeréséhez folyamatos jó eredmény kell,míg a bl-ben elég 1 rossz meccs és vége.Na elmondom neked,hogy az összes profi focista elcserélné 2 bajnoki címét 1 bl-ért.Minden focista álma vágya a vb\eb\copa (válogatott sikerek)után a BL. Sokkal jobban tudtam örülni egy Barca Bl győzelem után mintsem egy bajnoki címnek.Ne viccelj már,hogy felelősségre vonod EV,mert hazai pályán egy Girona ellen rotált ekkorát.Piros lapig teljesen nekünk állt a meccs,erről ő nem tehet,nem úgy mint pl az előző bajnokin ahol Sociedad ellen akart rotálni idegen.Na ott felesleges és butaság volt,igaz szerencsére jól jöttünk ki belőle. Suarezre meg igen is ráférne egy kis padozás.Sajnos fejben nem éles a pali,Girona ellen jól mozgott,de most is kihagyott 3 ziccert amit pár éve vakon háttal megvágott!drobika írta:Sziasztok!
Azt gondolom, hogy ez a 2 elvesztegetett pont nagyon fájhat a végén.Számomra és azt hiszem sokaknak a bajnokság fontosabb a BL-nél. Akkor is, ha abban több a pénz. Ebben az évben sokkal kiegyensúlyozottabb lesz úgy érzem a verseny az elsőségért. Girona ellen be kellett volna húzni a meccset,még akkor is, ha alapvetően jó csapat.
Ezt Valverde szúrta el. Mert kell cserélni embereket persze, kell adni nekik játéklehetőséget.Egyetértek.Miért kell azonban a középpályáról egyszerre kihagyni Rakiticet,Coutinhót is? Nem lehetett vollna Vidalt,Arthúrt behozni a második félidőben fél órára,amikor az eredmény is úgy áll? Nem tudnak ők még egész meccset Barca szinten végigjátszani.Mondjuk ki. A kiaállítás sajnos jogos volt.Szerintem, Umtiti miért nem jött azonnal?
Veszett fejsze nyele, de Valverde jónéhány meccsen is szerencsésen hozta csak a meccseket a rotációval.Most nem jött össze.
Elgondolkodtató a sok kapott gól is, pedig Stegen igencsak jól véd most...Nélküle nagyon cudarul állnánk... Tavaly a bajnokság közepén sem volt enni kapott gólunk.
Sajnos továbbra soncs jobbhátvádünk.Alves szintű legalábbis nincs. Roberto, Semedo sem a legjobb oda. Ott kellene valamit alkotni szerintem. Suarezről az a véleményem,hogy ebben a szezonban eddig nem hozta azt amit neki kellene.Nagyon fel kell javulnia, különben nálam hamar Malcolm lenne a helyén...
Nálam Piqué lenne az aki tuti nem játszana, pihenjen egyet. Kaptunk 2-3golt idén róla, olyan mint ha aludna. Szerintem kellene neki a pihentetés.MatyiG írta:Egyetértek, én Malcomot betenném most Dembélé helyére, hátul is kezdhetne mondjuk Verma Umtiti mellett, esetleg még Alba helyett Miranda.BarcafanTomee írta:A Mundo szerint Miranda és Malcom is megkaphatja az első perceit a Leganés ellen. Egyelőre elég gyengének tűnnek, nem úgy mint az előző szezonban, jelenleg tök utolsók 1 ponttal.
A hétvégi X után, szerintem erős kezdővel fogunk felállni. Cou, Rakitic meg SR is visszakerül szerintem a kezdőbe. De Albát jó lenne pihentetni, Mirandára meg kíváncsi vagyok. Vermaelent sem lenne hülyeség megmozgatni.
Messi eddig mindkét idegenbeli meccsünkön flopp(magához képest) volt. Ideje lenne megmutatnia magát.
Kötelező győzelem egy botlás után, az utolsó ellen, ráadásul a Madrid a Sevillához látogat. Jó lenne ha visszajönne a pont előny, mert utána nekünk is jönnek a nehéz meccsek.
Egyetértek, én Malcomot betenném most Dembélé helyére, hátul is kezdhetne mondjuk Verma Umtiti mellett, esetleg még Alba helyett Miranda.BarcafanTomee írta:A Mundo szerint Miranda és Malcom is megkaphatja az első perceit a Leganés ellen. Egyelőre elég gyengének tűnnek, nem úgy mint az előző szezonban, jelenleg tök utolsók 1 ponttal.
A hétvégi X után, szerintem erős kezdővel fogunk felállni. Cou, Rakitic meg SR is visszakerül szerintem a kezdőbe. De Albát jó lenne pihentetni, Mirandára meg kíváncsi vagyok. Vermaelent sem lenne hülyeség megmozgatni.
Messi eddig mindkét idegenbeli meccsünkön flopp(magához képest) volt. Ideje lenne megmutatnia magát.
Kötelező győzelem egy botlás után, az utolsó ellen, ráadásul a Madrid a Sevillához látogat. Jó lenne ha visszajönne a pont előny, mert utána nekünk is jönnek a nehéz meccsek.
Teljesen rendben volt Arthurral és Vidallal a kp, a kiállítás felülírt mindent. Addig velük is kontrolláltuk a meccset és csak az időn múlt mikor teszünk még el gólokat. A brazil is jól játszott, Vidal nem mellesleg egy gólpasszt is adott.drobika írta:Sziasztok!
Azt gondolom, hogy ez a 2 elvesztegetett pont nagyon fájhat a végén.Számomra és azt hiszem sokaknak a bajnokság fontosabb a BL-nél. Akkor is, ha abban több a pénz. Ebben az évben sokkal kiegyensúlyozottabb lesz úgy érzem a verseny az elsőségért. Girona ellen be kellett volna húzni a meccset,még akkor is, ha alapvetően jó csapat.
Ezt Valverde szúrta el. Mert kell cserélni embereket persze, kell adni nekik játéklehetőséget.Egyetértek.Miért kell azonban a középpályáról egyszerre kihagyni Rakiticet,Coutinhót is? Nem lehetett vollna Vidalt,Arthúrt behozni a második félidőben fél órára,amikor az eredmény is úgy áll? Nem tudnak ők még egész meccset Barca szinten végigjátszani.Mondjuk ki. A kiaállítás sajnos jogos volt.Szerintem, Umtiti miért nem jött azonnal?
Ha meg nem rotál az lett volna a baj. Egy hazai meccsen a Girona ellen simán meg lehetett ezt lépni, ezzel nem volt gond. Lenglet is jogos volt, ha őt szánja a Bl-be fel kell vennie a ritmust.drobika írta:Veszett fejsze nyele, de Valverde jónéhány meccsen is szerencsésen hozta csak a meccseket a rotációval.Most nem jött össze.
Elgondolkodtató a sok kapott gól is, pedig Stegen igencsak jól véd most...Nélküle nagyon cudarul állnánk... Tavaly a bajnokság közepén sem volt enni kapott gólunk.
Sajnos továbbra soncs jobbhátvádünk.Alves szintű legalábbis nincs. Roberto, Semedo sem a legjobb oda. Ott kellene valamit alkotni szerintem. Suarezről az a véleményem,hogy ebben a szezonban eddig nem hozta azt amit neki kellene.Nagyon fel kell javulnia, különben nálam hamar Malcolm lenne a helyén...
Tegnap nekem is nagyon tetszett Suarez játéka, mégha a gól most nem is jött össze, de a második gólunkhoz kellett ő is. Dembelé most tényleg gyenge volt, de megnéztem volna a második félidőben is, hátha feljavul a játéka, vagy ha nem is, egy gól vagy gólpassz összejön. De hát valakinek le kellett jönnie sajnos a kiállítás után, és érthető, hogy ő lett a kiválasztott.18Barca99 írta:Nem tudom melyik meccset nézted tegnap, de tegnap az egyik legjobbja volt a támadó sornak az Uruk. Végre nyerte az egy 1v1-eket, nem akadt el rajta támadás, hasznos tagja volt a csapatnak. A tegnapi meccset alapjaiban törte ketté a kiállítás és az azt követő 2 védelmi hiba. Pedig addig szerintem nagyon biztató volt az újoncok játéka is. Tegnap inkább Dembouz volt gyengébb kicsit az elől lévő hármasból, de csak 1 félidőt kapott szóval nem szólnám meg.Léfe írta:de Suarez ia elég gyatra.
Nem tudom melyik meccset nézted tegnap, de tegnap az egyik legjobbja volt a támadó sornak az Uruk. Végre nyerte az egy 1v1-eket, nem akadt el rajta támadás, hasznos tagja volt a csapatnak. A tegnapi meccset alapjaiban törte ketté a kiállítás és az azt követő 2 védelmi hiba. Pedig addig szerintem nagyon biztató volt az újoncok játéka is. Tegnap inkább Dembouz volt gyengébb kicsit az elől lévő hármasból, de csak 1 félidőt kapott szóval nem szólnám meg.Léfe írta:de Suarez ia elég gyatra.
mess2009 írta:...vagy fölé, vagy mellé. ez így pontos. nem gondolom, hogy Messi rá szorul arra, hogy képtelenségekkel fanatizáljuk.Sinya22 írta:. Messi meg Messi,megint az a szabadrúgás zseniális volt,tényleg az van,hogy vagy kapufa,vagy gól.
...vagy fölé, vagy mellé. ez így pontos. nem gondolom, hogy Messi rá szorul arra, hogy képtelenségekkel fanatizáljuk.Sinya22 írta:. Messi meg Messi,megint az a szabadrúgás zseniális volt,tényleg az van,hogy vagy kapufa,vagy gól.
Elég ferdítés, hogy nem jutottunk el ziccerig. A második félidőben, ha a helyzeteink felét elrakjuk jó eséllyel behúzzuk a meccset. Az, hogy 10 emberrel uraltuk a meccset és nem csak meddő fölény volt, kifejezetten offenzíven játszottunk szerintem nem sírásra ad okot. Sajnos több tényező is ellenünk volt. Egy rotált csapattal álltunk fel, amivel emberhátrányban fokozottan nehezebb. A gólokat is Piqué két hatalmas egyéni hibáiából kaptuk, ami azért nem sokszor történik. Benne van a játékában, de azért kétszer egymás után ilyet nem sűrűn csinál.MatyiG írta:Az szerintem túlzás, hogy lefociztuk őket, jobbak voltunk, de tényleg nem jutottunk ziccerig, ez van. Lenglet ha szándékosan könyökölt, elég nagy butaságot csinált...
Ez igaz, de Vermaelen lábába sincs sok meccs, és Ernő eléggé meglepne, ha kezdene a Belga.Cestus írta:Hát ha most nem játszik bajnokikon, nem lesz meccsben a BL-re.
Nincs hatással a BL-meccsekre... Csak a bajnoki és CdR meccsek kapcsolódnak egymáshoz.Cestus írta:Lenglet akkor el is intézte, hogy a Wembley-ben ne ő játsszon, nem? Az egybőlpirosért biztos kap is pár meccs eltiltást, de majd meglátjuk.
Mi köze a bajnokin szerzett pirosnak a bl-hez?Cestus írta:Lenglet akkor el is intézte, hogy a Wembley-ben ne ő játsszon, nem? Az egybőlpirosért biztos kap is pár meccs eltiltást, de majd meglátjuk. Visszanézegettem a könyököst, hát ha szándékos volt, ha nem, olyan eset volt, ami miatt pl. Ramosra kígyót-békát kiabálnánk.Szóval ki lehetett szórni a gyereket sajnos. Azért lehet ő még jó, ha most megtanulja a leckét.
gondolom az én pár soromban vélsz "világvégehangulatot"..amit mellesleg nem értesz. nos ez nem gond, mert szó sincs világvégéről! inkább arról a gyakori jelenségről van szó, hogy ha valaki kritizál egy !! meccsen történteket, mások görcsösen elkezdik védeni és dícsérni azt amit nem kénethiagoalcantara írta:Nem igazán értem a világvége hangulatot, pontot szórtunk igen, nem jó dolog sosem.
DE lefociztuk simán a gironát még 10 emberrel is, és lenyontunk egy olyan meccset ahol ha reggelig játszunk se rúgunk több gólt. Minden évben van legalább 2-3 ilyen meccsünk. 1-1-nél ha Suárez berúgta volna a 100%-os ziccert 2-1 lett volna ide, helyette kaptuk a második gólt. A rotációval sem volt gond, jól működött a gépezet, kivéve a két középső védőt. Röhögjenek a haterek, majd le lesz darálva a többi csapat máskor.