Stoichkov írta:MessiNeymarSuarez írta:
Ez igaz, de bízom benne hogy most már megvan az a játékosanyag amihez bátran mer is nyúlni, erre talán bizakodó jel az is, hogy hétvégén is hajlandó volt lecserélni Rakiticet és Busquetset, amire tavaly nem sokszor volt példa, főleg Busi esetében.
Hanyszor vezettunk 6-2-re tavaly?
Szerintem a hetvegi cserek inkabb az eredmenynek szoltak mintsem egy uj rotacios strategia
Azt is vedd figyelemebe, hogy tavaly milyen pad állt rendelkezésre. Dembelé a szezon több, mint felét az orvosi szobában töltötte, 4 középpályással játszottunk, ahol Ini már nem bírta a 90 perceket és egy Paulinhonk volt cserébe/kezdőbe. Elöl Deu-val befürödtünk egy szem Aldcacerünk maradt. Kb. volt egy Digne, Semedo, Vidal, Gomes,Vermaelen/Mina, Denis a padon. Azért ezt nem könnyű rotálni. Talán Semedo játszhatott volna többet, esetleg Digne, de nem igazán ott voltak rotálásbeli gondok.
Most van egy Vidal, Arthur, (januártól talán De Jong) Malcom, Munir, Lenglet, Robi (ő is játszik kp-n) a másodvonalban 4-3-3-ban. Összehasonlíthatatlanul erősebb. Egyedül a balbekk pozíció ami még nagy kérdés, de azt minden bizonnyal inkább Vermaelen fogja ellátni, Mirandaval nem hiszem, hogy egyelőre számolna, max. a kupában.Lengle nem tudom mennyire bevethető ott. Ez szerintem kardinális kérdés, mert Alba az egyik legmeghatárzóbb játékos és ha nem pihen eleget, netalán hosszabb időre kidől, hatalmas veszteség.