Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ha Dembele áttudna venni labdát, és nem esne el a saját cselében rengetegszer. Félre értés ne essék, én nagyon szorítok neki, és tavaly is rengetegszer védtem, amikor nem érdemelte meg a kritikát, de látszik, hogy rengetegszer elakadnak a támadások rajta, ezen a meccsen ilyen nem fér bele. Majd jöhet csereként, amikor nagyon kinyílik a Madrid.[/quote]ab1daL írta: Ennek ellenére tetszik a játék, kreatívak a srácok, kellene még egy gól.
Már ha Dembele áttudna venni labdát, és nem esne el a saját cselében rengetegszer. Félre értés ne essék, én nagyon szorítok neki, és tavaly is rengetegszer védtem, amikor nem érdemelte meg a kritikát, de látszik, hogy rengetegszer elakadnak a támadások rajta, ezen a meccsen ilyen nem fér bele. Majd jöhet csereként, amikor nagyon kinyílik a Madrid.MessiNeymarSuarez írta:EGy ilyen szellős védelmet Semedo-Dembele halálra szivatna.LG írta:Suarez csúnyán elrontotta a kontrát. Kár érte, még jó lett volna egy döfést adni nekik, mielőtt az öltözőbe mennek.
Ennek ellenére tetszik a játék, kreatívak a srácok, kellene még egy gól.
EGy ilyen szellős védelmet Semedo-Dembele halálra szivatna.LG írta:Suarez csúnyán elrontotta a kontrát. Kár érte, még jó lett volna egy döfést adni nekik, mielőtt az öltözőbe mennek.