Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bercy!Bercy írta:Tudni már valamit, hogy a real kit igazolt le???
Azok érdekelnének akiket ténylegesen leigazoltak és ne azok akiket a világsajtó tart a köztudatban.
Azért ennyire nem rossz a helyzet...SINCE 1899 írta:Kiváncsi leszek a reál mandrill mire lessz képes ismét ezzel a szedett-vetett csapatával,remélem még annyi beleszólásuk sem lessz a bajnokságba mint tavaly!
Ez olasz lapokban is megjelnet már!Drigo írta:Az eddig én is ezt szajkóztam viszont öcsém (a madridistara hivatkozva) azt mondta, hogy Kaka' állítólag kijelentett, hogy csak akkor marad, ha a Milan is marad az A osztályban ami egyrészt baromság lehet, mivel akkor mér pont a bundabotrány kellős közepén jelentette volna ki ezt?Másrészt, ha igaz akkor Kaka' és kétszínűvé válik a szememben.The Torreador írta:Én nem értem kaká 2011-ig a milané szal nemtom a madrid mit akar és nem hiszem h pont egy kakával kell megoldani a problémákat![]()
![]()
ez most már szánalmas....
Az eddig én is ezt szajkóztam viszont öcsém (a madridistara hivatkozva) azt mondta, hogy Kaka' állítólag kijelentett, hogy csak akkor marad, ha a Milan is marad az A osztályban ami egyrészt baromság lehet, mivel akkor mér pont a bundabotrány kellős közepén jelentette volna ki ezt?Másrészt, ha igaz akkor Kaka' és kétszínűvé válik a szememben.The Torreador írta:Én nem értem kaká 2011-ig a milané szal nemtom a madrid mit akar és nem hiszem h pont egy kakával kell megoldani a problémákat![]()
![]()
ez most már szánalmas....
Talán azért mert Mijatovics beszélt velük, aki akkor még semmilyen poziciót nem töltött be a Real Madridban, így max mint magánember beszélgetett a játékosokkal, az meg nem tilos.Ordog írta:Na de most komolyan??? miért nem kapnak büntetést, hiszen állítólag nem szabályos amit műveltek egyes játékosokkal...
A cselszki körül is volt balhé, mikor állítólag Ashley Cole-lal kezdtek sunyiban tárgyalni. még anno
RvN 16+ C.Roni 29+ Diarra 25+Emerson,Zambrotta, Cannavaro 15, Robben valszeg nem jön, Chivu 20... Ez ha jól számolom 105 milla és akkor még nincs Fabregas és Kaká sehol!
Hát, meglátjuk mi lesz!
Mondjuk, ha eladjuk Ronaldot 120 millio $-ért New Yorkba, + a 100 millio euro ami amugy is megvan, akkor Kaká és Fabregas is beleférne és talán Abidal is!
1részt nálatok ha nincs elnökválasztás akkoris ennyi néc merül fel vhogy mindig... ( nem is értemSwineherd írta:remélem azt azért tudod, hogy elnökválasztás volt.Rivaldinho írta:Reyes, Joaquin, C.Ronaldo, Abidal, Diarra, Emerson, Cannavaro, Vieira, Kaká,Fabregas, Pablo Ibańez, Ribery, Robben, Boulharouz,Fernando Gago,Carrick, Zambrotta
na, köszCharlie írta:Boixos majd jön és megcáfol minket vagy megerősít ebben a hírben, napokon/heteken belül úgyis kiderül hogy mi is a valóság.
C.
chivu (és nem lobont) pedig nemrég egy ismerősöm edzőjének azt mondta, h esze ágában sincs elmenni a romából, dacára a "nagy" klubok folyamatos érdeklődésének. de a klub sem úgy csinálja, mintha nagyon pótolnia kéne a gyereket, ugyanis eladták mögüle bovót, aki az első számú cseréje volt.Szakacs írta:Itt Romaniaban jart a Fiorentina kapusa(Lobont) es az egyik tevenek azt nyilatkozta h mar csak napok kerdese h Chivu alairja a szerzodeset a Madridnal(( ennek sajnos nem orvendek annyira...