LG írta:Én meg azt mondom, szégyen, hogy Iniesta helyét egy előrefele teljesen veszélytelen ember töltheti be.

Mondjuk a mezszám ellenére teljesen más szerepkört tölt be mint a Don, szóval ezen kár szégyenkezni.
Arthur egy mélységi játékos, aki kevés kockázatot vállal, de a stabilitást egy jó rendszerben képes elősegíteni a stílusával. Az, hogy 3 olyan középpályással állunk ki meccsek óta, akikből 3 mélységi, és kb 0 vertikális mozgással örvendeztetik meg a csapatot, nem az ő hibája. A passzjátéka amúgy kicsit bátorodott már, de ott tényleg rengeteg hely van fejlődni. Viszont most a gyengébb meccsek miatt szerintem ez túlzó. Az lett volna fura szerintem, ha innentől meccsről meccsre csak fejlődik és év végére kirobbanthatatlan kezdő lesz, 5-6 szinttel jobb játékosként, mint kezdte a szezont. Viszont az tény, hogy a Busi-Raki-Arthur középpálya a stabilitáson kívül másra nem nagyon jó - nyilván arra se mindig, és ha 40m-re helyezkednek a védelmi vonaltól, akkor kapjuk a gólokat is -, és a támadójáték sokkal hatásosabb, ha van egy olyan középpályás is, aki megindul a kapu felé is, labdával és az nélkül is, ez mellett pedig egy kicsit támadóbb felfogást képvisel.
Nekem ezért a heppem Coutinho a középpályán a támadósor helyett, de Vidal is tökéletes választás lenne erre a szerepkörre, Alená is csereként egy jó opció szerintem. De az, hogy ő nem ez a típusú játékos, nem azt jelenti, hogy rossz lenne, vagy most őt is számüzni kéne a pályáról teljesen. Folytatni kell a beépítését szerintem továbbra is, csak olyan középpályán - emiatt nem gáz, ha padon kezd javarészt, csak játsszon közbe -, ahol kicsit változatosabb stílusok alkotnak egyveleget. Meg mellé egy jól funkcionáló támadósor se árt mondjuk, egy nem teljesen halott jobb oldallal, de ez meg már másik topic lenne.