Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

úristen buszkeccet kihagyta. vagy lemaradtam vmiről és sérült?soadroli írta:Barca XI: Ter Stegen; S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Arthur, Rakitic, Vidal; Messi, Suarez, Dembélé
Az év első BAJNOKI meccse volt, de előtte volt 4-én egy Celta-Barca kupa nyolcaddöntőszergoka írta:Tavaly is megnyertük: Barca-Levante 3-0MessiNeymarSuarez írta:Kemény meccs lesz, ne felejtsük el, hogy utoljára 5 éve nyertük meg az év első meccsét!
(Barcelona - Elche 4-0 2014.01.05)
Tavaly is megnyertük: Barca-Levante 3-0MessiNeymarSuarez írta:Kemény meccs lesz, ne felejtsük el, hogy utoljára 5 éve nyertük meg az év első meccsét!
(Barcelona - Elche 4-0 2014.01.05)
csababarca írta:informálisan hozzáteszem, hogy tudom, a védekezést lehozta, de volt jó néhány elszórt labdája most, amikért itt rikácsolni szoktak.westerngom írta:
Csak informálisan megjegyzem, hogy (kényszer) jobb bunkót játszott, illetve valami hasonlót.
magához képest, meg előző meccseihez képest volt gyengébb, nem az okait fejtegettem.
informálisan hozzáteszem, hogy tudom, a védekezést lehozta, de volt jó néhány elszórt labdája most, amikért itt rikácsolni szoktak.westerngom írta:
Csak informálisan megjegyzem, hogy (kényszer) jobb bunkót játszott, illetve valami hasonlót.
Csak informálisan megjegyzem, hogy (kényszer) jobb bunkót játszott, illetve valami hasonlót.csababarca írta: Dembelé ma nem volt jó, előbb is lekaptam volna, de van ilyen.
Ezèrt èrdekes jàtèk a foci,mert nincs 2 ember aki ugyanúgy làtjacsababarca írta:Na ez most szép munka volt, gólok, szép gólok, volt egy rakat helyzet még mellé, nem kaptunk gólt (köszi Marc), szóval így kellene ezt.
Dembelé ma nem volt jó, előbb is lekaptam volna, de van ilyen.
Lajos meg csak a lehetetlen gólokat szereti, az 1v1 kapussal szemben az snassz neki.