Cestus írta:hajnesz írta:Győztes meccs, meg minden, de szerintem sokkal jobb volt a csapat, mikor még a Arthur-Busi-Rak hármas fent volt a pályán. Aztán kicsit szétestünk, nem birtokoltuk a játékszert eléggé. Egy komolyabb ellenfél ellen, szoros eredménynél szerintem egyelőre nem fér bele ez a fajta 4-4-2, aztán lehet annyira feljavul Coutinho, hogy ernő bá kénytelen lesz így játszani

Szerintem is komolytalan volt úgy a csapat, de ilyen lazább bajnokikon még beleférhet ez. Viszont a BL-ben az ellenfél büntetné az ilyen fejetlenséget.
Jaja, 2(3)-0-nál már más egy meccs lélektana, akarva akaratlanul leengednek a játékosok, ráadásul az Eibar jól játszott ugyan, de igazán veszélyes azért nem volt. Annak ellenére, h náluk volt a labda, sztem jól kontrolláltuk a meccset, ezt írom mindig, h át lehet engedni a területet, aztán szét lehet őket futni, volt is belőle pár ígéretes kontra. A Real is nyert 26%-os labdabirtoklással
Hacsak nem produkálunk egy olyat, mint múltkor tavasszal, akkor már csak az Atma lehet veszélyes, otthon ütni kell őket, jó meccsnek ígérkezik, ki kéne menni
Négyen egyszerre csak akkor lehetnek a pályán, ha ebből kettő keményen védekezik. Messi nem fog, Suarez meg sokszor posztjából adódóan nem tud.