Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy ez meg se fordult a fejembenS T U P I D S H A R K írta:Mijatovics a szerb. Ő megy Kaka apjához.
Ezt hol olvastad?Mert én úgy tudom 25-én lesz kihírdetve a bajnoki menetrend.S T U P I D S H A R K írta:Asszem 5. fordulóban lesz a Classico. De nem biztos.
Azért a mi sorunkat is érdemes megnézni,nem tudom honnan szedte a Marca hogy érdeklődünk Neill és Miguel iránt.
Ez is igaz, de mi elég okosan igazoltunk és volt egy alapunk az előző évből amikor óriási hajrával 2.ok lettünk! De ők úgy látom, hogy nem csak posztra igazolnak, hanem továbbra is neveket vesznek! De majd kiderül, engem nem zavarna ha erős lenne a Real, végülis két éve mindíg nagy fölénnyel nyerjük a Ligát, már jó lenne egy kiélezett bajnoki cím is!LG írta:De két éve nekunk is szinte teljesen uj csapatunk lett, és azonnal beépultek
Hát balhátvéd posztra jó lenne! Annyit csak tud mint Gio és Sylvinho!Mental_Theo írta:Ki helyett játszana Zambrotta? én még mindig Alvest próbálnám megszerezni...
De két éve nekunk is szinte teljesen uj csapatunk lett, és azonnal beépultekgentdelbarca írta:Hát erősítgessenek keményen, építsék be a 10 új játékosukat 1 hónap alatt! Hajrá! Még így sem érnek fel hozzánk, nekünk már két éve kész csapatunk van! És két év az két év!!
C.Ronaldo-ra kiváncsi leszek hova megy.. szeretne itt vagy Madridba jáccani.. és a Valencia is akarja... Thuram-ot szerintem leigazoljuk, mondjuk iránta a Tottenham is érdeklődik... Zambrotta pedig Zambrotta.. ő naon beférne ideLG írta:Várjuk ki azért a végét, amig le nem zárul az átigazolási idoszak, bármi megtorténhet, hisz nem 1x fordult elo, h az uccso pillantban igazoltak sztárokat. C. Ronaldo nem akar maradni, meg ezek után a klubb sem akarja sztem, a milán buntetése után Kakán sem lepodnék meg, a 3 Juve játékos meg már magában oriási erosités lenne.