Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a City (62) meg a PSG (66) rúgott több gólt a Barcánál (58). Ez most egy fos meccs volt tőlünk, de épp mostanában voltak nagyon jók is. Remélhetőleg a tegnapi lötyögés annak szólt, hogy szerdán széttépjük a Sevillát otthon.drobika írta:Ezzel a nyögvenyelős, alibizős focival már a Lyont sem fogjuk túlélni. A tegnapi meccsen simét óriási szerencsénk volt.
Lehet, hogy balszélsőnek írják, de a Liverpoolban nem azonos azzal amit itt játszik, távolról sem ugyanaz a pozíció. Ahogy pl. Busquets-et sem lehet egy masszív vkp-val összevetni pedig papíron egy az egyben az a poszt.[/quote]Chino írta:Így van.
@drobika ne vedd személyeskedésnek kérlek, de szörnyen fárasztó minden topicban csak azt olvasni, hogy Valverde hülye és Coutinho csak középpályásként tud jól játszani. Mielőtt ilyeneket állítanál, legalább nézd meg a transfermarkt statisztikáit. Évekre visszamenőleg meg tudod nézni, hogy minden szezonban balszélsőként játszott legtöbbet. Egyszerűen pocsék formában van és nem érzi a játékunkat, ennyi.
Meg elnézve OD játékát az elmúlt időszakban, lehet utána se lesz sok.MichaaBee írta:Na most amíg nálunk itt van Messi, addig erre esélye sem lesz.
Viszont nem is azt játszotta a 'Poolban sem, amit itt Iniesta. Ergo tulajdonképpen ami feküdne neki, az nálunk nem létezik, vagy esetleg Messi játssza be azt a posztot 10x jobban, mint ő. Szerintem Coutinho akkor igazán jó, ha nála van a karmesteri pálca és szabadon mozoghat bárhova, de nem kell sokat védekeznie. Na most amíg nálunk itt van Messi, addig erre esélye sem lesz.Chino írta:Lehet, hogy balszélsőnek írják, de a Liverpoolban nem azonos azzal amit itt játszik, távolról sem ugyanaz a pozíció. Ahogy pl. Busquets-et sem lehet egy masszív vkp-val összevetni pedig papíron egy az egyben az a poszt.
Így van.Grimaldo írta:Coutinho karrierje során 149 alkalommal játszott ezen a poszton ,ebből 99szer a Liverpoolban,de gondolom Klopp meg Rodgers is totál alkalmatlan volt...drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.
Elképesztő volt látni ezt a mai játékot immáron sokadszorra.
A piros egyértelműen túlzás volt,ezzel behúztuk a meccset.
A Girona abszolút oariban volt játékban, és piszok szerencsénk volt.
Coutinho.Nem akarom hogy kizárjanak a fórumból,de akkor is elmondom.
Cou nem baloldali csatár! Valverde teljesen abnormális amit vele csinál.Ennek elmenetel lesz a vége és ez teljesen egyértelmű edzői hiba,vagy szándékosan égeti a srácot.
Éljen EV.,aki új szintre emelte a játékunkat.
Én is!!!Cestus írta:Behalok.drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.![]()
Behalok.drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.
Coutinho karrierje során 149 alkalommal játszott ezen a poszton ,ebből 99szer a Liverpoolban,de gondolom Klopp meg Rodgers is totál alkalmatlan volt...drobika írta:Teljesen egyetértek Casablanca hozzászólásával.
Elképesztő volt látni ezt a mai játékot immáron sokadszorra.
A piros egyértelműen túlzás volt,ezzel behúztuk a meccset.
A Girona abszolút oariban volt játékban, és piszok szerencsénk volt.
Coutinho.Nem akarom hogy kizárjanak a fórumból,de akkor is elmondom.
Cou nem baloldali csatár! Valverde teljesen abnormális amit vele csinál.Ennek elmenetel lesz a vége és ez teljesen egyértelmű edzői hiba,vagy szándékosan égeti a srácot.
Éljen EV.,aki új szintre emelte a játékunkat.
Elvileg szabadna neki játszani a kupában most, a Real is úgy játszatta kupameccsen Lucas Vázquezt, hogy a meccset megelőző bajnokin pirosat kapott. Chumival azt hiszem az volt a gond, hogy utánpótláscsapatban volt vele hasonló, és ott kicsit mások a szabályok.grgly50 írta:A Levante ellen Chumi szerepeltetése miatt is nagy vita volt. Ő is bajnokin gyűjtött be öt sárgát. Azt akarta a Levante érvényesítetni a CDR-ben.
A Levante ellen Chumi szerepeltetése miatt is nagy vita volt. Ő is bajnokin gyűjtött be öt sárgát. Azt akarta a Levante érvényesítetni a CDR-ben.Grimaldo írta:A kommentátor azt mondta ,hogy ez az ötödik sárgája,ha igaz akkor a hétvégi meccset kell kihagynia ,a kupameccsen játszhat.grgly50 írta:
Egyetértek a bejegyzéssel. Rakitic szerintem is egyik erőssége volt a csapatnak.
A sárga lap kérdésén gondolkodtam el. Busi játszhat a Sevilla ellen? Ha nem, akkor egy hét múlva igen? Tud erről valaki valamit?
A kommentátor azt mondta ,hogy ez az ötödik sárgája,ha igaz akkor a hétvégi meccset kell kihagynia ,a kupameccsen játszhat.grgly50 írta:
Egyetértek a bejegyzéssel. Rakitic szerintem is egyik erőssége volt a csapatnak.
A sárga lap kérdésén gondolkodtam el. Busi játszhat a Sevilla ellen? Ha nem, akkor egy hét múlva igen? Tud erről valaki valamit?
Azért az elég erős ,hogy végig domináltukbarlacy írta:A meccset végig domináltuk,az eredmény a Gironának hízelgő.
Az egyéni hibák is belefértek,feltűnő,hogy már nemcsak Luis de Coutinho is elbénázza a ziccereket...A csapatban ma nekem Rakitic volt, aki szürke volt.