2019.01.28. 11:00:40
Szerintem tegnap jól kezdtük a meccset, és a végén is domináltunk, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a mérkőzés középső harmadában a Girona fölénk kerekedett, még 10 emberrel is.
Ami az egyes játékosok teljesítményét illeti...szvsz a csapat minden játékosa hozott egy átlagot - egy-két kivételtől eltekintve. Messi az első félidőben nagyon élt, eszembe is jutott, hogy talán jót tett neki a pihentetés. Sokan elővették Suarezt és Rakiticet, akik szerintem egyáltalán nem lógtak ki, bár ez azért is lehetett, mert extra klasszis teljesítményt senki nem tett le tegnap. Suarez ugyan kihagyott egy ziccert, de volt 2 óriási indítása, amiből 1 gól született, és egy nagy helyzet amit Cou kihagyott. Rakitic meg hozta a szokásos teljesítményét, nem volt extra, de neki is voltak forintos labdái. Messi, és Suarez 1-1, míg Coutinho 2 nagy ziccert hibázott. Aki nekem kilógott kicsit, az Busi, akinek megint volt emlékeim szerint 2 labdavesztése, amiből veszélyes akciót vezethetett az ellenfél. Aki pedig nagyon kilógott, az Coutinho...most próbálom függetleníteni magam az árától és a vele szemben támasztott elvárástól, de ez még így is gyenge volt. Nem is feltétlenül a kihagyott helyzetei matt, hanem a mutatott játéka okán. Rettenetesen lélektelenül és unottan játszott és sajnos ez egy tendencia nála. Tényleg nem tudom mi lehet vele, de a tavalyi fél szezonjához képest az eddigi teljesítménye idén nagyon gyatra. Ami feltűnő, hogy az akaráson kívül még egy sanda mosolyt sem láttam tőle hetek óta. A játéka nem ad ugyan okot a vigyorgásra, de ez is arról árulkodik, hogy valami nem stimmel vele. Én semmiképpen nem venném elő e tekintetben EV-t, mert lehet azt mondani, hogy nem a posztján játszik, vagy hogy idegen neki a szerepkör, de játszik, nem is keveset és nem tud hozzátenni semmit. Ezért egy Denist, Rafinhát, Malcomot...a világ végére kívánja szinte az egész fórum. Lehet magánéleti problémái vannak, de ezt nem viheti fel a pályára, tudnia kell függetlenítenie magát. Én továbbra sem mondok le róla, de ideje lenne villantania valamit, ha nem is gólokban, gólpasszokban, de első lépésként ha az akarás látszana rajta én már azzal is beérném.