Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.07.17. 14:46:37

Colin írta:Nem értek egyet RVN leigazolásával, de nem az én dolgom... :roll:

RVN amúgy a padra jön, Capello terve szerint RVNnek az lesz a dolga hogy pótolja a csatárokat... azaz ugyanaz mint owennek, csak sokkal rosszabb kiadásban... szerintem... persze ha spanyol gólkirály lenne... :wink: :twisted:
Én teljesen egyetértek az igazolással. Jó ez így.
Minnél több ilyet igazoltok, annál jobb. :twisted:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Colin
Capitá del Barça

2006.07.17. 14:38:47

Nem értek egyet RVN leigazolásával, de nem az én dolgom... :roll:

RVN amúgy a padra jön, Capello terve szerint RVNnek az lesz a dolga hogy pótolja a csatárokat... azaz ugyanaz mint owennek, csak sokkal rosszabb kiadásban... szerintem... persze ha spanyol gólkirály lenne... :wink: :twisted:
REAL MADRID C. DE F.
PCsabi
aka Game90

2006.07.17. 05:34:59

És Van Nistelrooy mit fog a Realban játszani? Védő lesz vagy mi? Mert van ott 1 pár csatár: Ronaldo, Cassano, Raúl, Portillo ha nem megy el, Soldado (sorban állnak a kérők érte :shock: ) és Robinho bár ő inkább szélsőt játszik. És akkor jön RVN.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.07.16. 23:40:02

Colin írta:Jó 8 eurobarca!

Hala Madrid :oops: :) :)

Bye
Nekünk is hiányoztál.. :twisted: :roll:

Hát én RVN-t nem tartom sokra,szal ha hozzatok meg az szerintem max gyengules lesz..
Kaká 1 % esely hogy megy..

Ide meg johetne Zambrotta es tokeletes lenne..szerintem.. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 23:10:47

Jó 8 eurobarca!

Hala Madrid :oops: :) :)

Bye
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 22:33:12

Boixos írta:várj, lehet, h én írtam rosszul.. :D
na, csak azt akartam volna mondani, h akkor sem hozták fel a fiatalokat, amikor jobban ment a szekér, mert 3-4 éve nem esik le semmi. persze, lehet, h ez a hozzáállás perez lecserélésével megváltozik, már csak az kell, h legyen kit beépíteni. majd ha "nyugi" lesz.
yaaaaaaaaaaaa... akkor igen, te írtad rosszul :)

Hát a perezi politika nemnagyon akar változni, mert most is... kakáért holnap ajánlunk 50 millát. Mondjuk tuti h nem jön, de akkor is... :(
Az mindenesetre már pozitívum, hogy legalább mostmár az edzőre bízzuk, és nem az elnök vásárolgat, kényére kedvére... ( RvN is Capello kérése volt :) )
REAL MADRID C. DE F.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.16. 22:27:29

várj, lehet, h én írtam rosszul.. :D
na, csak azt akartam volna mondani, h akkor sem hozták fel a fiatalokat, amikor jobban ment a szekér, mert 3-4 éve nem esik le semmi. persze, lehet, h ez a hozzáállás perez lecserélésével megváltozik, már csak az kell, h legyen kit beépíteni. majd ha "nyugi" lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 21:56:09

Félreértettél, vagy én írtam rosszul. Nem azt akartam monadni, hogy mostmár a Castillából fogunk élni, hanem azt hogy fogunk fiatal tehetségeket igazolni a nagy csapathoz, de nem úgy gondoltam hogy a Castillából hozzuk fel, az a madridi politika teljes elvetése lenne, ami úgysem fog bekövetkezni, egyenlőre :roll:
REAL MADRID C. DE F.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.16. 21:52:58

lehet, h tévedek, de akkor mondj egy olyan zsugást az elmúlt öt évben, akit a fakótokból hoztatok fel. (még casillas is beugró volt, bár ő olyan jó, h előbb-utóbb betették volna. talán.)
a carranzára mondjuk jó esélyetek van, így első körben, de azért azt meg te sem gondolhatod komolyan, h most minden a nyugodt bugiról szól a madridnál :D csak egyet hibázzanak, és annyi a nagy lendületnek és elhatározásoknak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 21:47:36

ha 1 szóval össze foglaljam a véleményem: Tévedsz :wink:

Capellon valóban nagy a kényszer\nyomás, ezért most nem fiatal tehetségeket hoz hanem rutinos öreg rókákat, ebben igazad van. DE
"aztán ha ezeket is eléri a nyugdíj, akkor lehet hozni a köv adagot." Ezt te sem gondolod komolyan. Ha Capello legalább 1 kupát megnyer, a kedélyek kicsit megfognak nyugodni, és biztos lehetsz benne hogy fognak jönni fiatalok is :wink: Vagy te ezt mostmár egy végtelen ciklusnak gondoltad :?: Minden évben, minden 30+ éves játékost leigazolni? :lol: Nyugi, fogunk mi meglepetést okozni... igazolások terén is :idea: :wink:
REAL MADRID C. DE F.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.16. 21:41:52

hát a madridnál nem arról híresek, legalábbis mostanában, h a saját fiatal zsugásaikat beépítik az első csapatba, de mondjuk a mostani szitujuk sem ezt segíti. capello sem fog egy millimétert sem tenni ezirányban, mivel akkora az eredménykényszer, h egyszerűen, meg sem tehetné.
ehelyett hozza (hozza?) a 30 körüli exjuvés/exmu-s zsugásait, akiktől esetleg elvárható, h leakasztanak vmi eredményt. aztán ha ezeket is eléri a nyugdíj, akkor lehet hozni a köv adagot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 21:37:48

Bíztam benne, hogy nem hazudtolod meg a csapatod. :wink: Igen, a Villareal is jól igazolt, (Pires) De ha Riquelme elmegy az MUba sokat fog veszíteni a sárga tengeralattjáró.

Persze, ezt az infót is valamelyik madridi sajtónál láttam, szóval, lehet hogy most ír alá egy élete végéig szóló szerződést :)

És ne feledkezzünk meg a Deporrol sem... Bár az utóbbi években gyengébb volt, Ebben az évben már - ha minden igaz - ők is sokkal versenyképesebbek lesznek.

Az Ath. Madridnak is ott van a lehetőség a kezébe, egy nagyon magabiztos és erős kezű edző kellene, egy VDB, vagy akár egy FR :wink:
REAL MADRID C. DE F.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.16. 21:31:55

Igen-igen. Villareal is erősodik ( erősödni fog ). Jó kis év lesz. Remélem Barca győzelemmel. :wink:
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 21:25:00

Remélem nem várjátok el tőlem, hogy szidjam az ottaniakat...e gyezzünk ki abban hogy itt is - ott is vannak olyan személyek akik többet írnak, mint gondolkodnak. Jurado: Valóban nagyon tehetséges csakhogy. amígy a barcelona nem fél megcsinálni azt hogy kitesz egy Guilyt, hogy helyette betegye messit, addig a madrid biztos nem fog kitenni egy Zidanet, egy Gutit ( még a cserepadról sem) egy Juradoért, aki TÉNYLEG nagyon tehetséges. Madridistán volt egy olyan ötlet hogy mi lenne ha kölcsönadnánk. Ez semv ezet jóra, remek példa Portillo. egyszer próbáltuk meg azt amit ti, hogy beteszünk egy fiatal tehetséget. Hova jutott? Nem, amíg a szellemiség nem fog változni Madridban addig a mi utánpótlásunk sosem lesz olyan mint a tietek. :( A szellemiséget emgváltoztatni egy Realban, erre nagyon kevés ember képes, bízom benne, hogy Capello képes lesz rá. :wink: Amúgy írtátok hogy nem ártana egy nehetzebb év. Nos, rajtunk kívűl jó lesz ha számoltok a Valenciával is :wink: Nagyon erősíteni akarnak... Pl ez a Vicente\Villa\Morientes 3as már nagyon erős, még 1 embert beszereznek másik oldalra is, és igencsak évnek nézünk elébe. :)
REAL MADRID C. DE F.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.16. 21:16:09

persze, majd a 10. ötéves tervben lesz is belőle vmi... :D
na, mindegy, nem akarom cikizni, mert biztos tehetséges a gyerek, csakhát annyira nem kell csőlátásúnak lenni, h hozzá képest írják le a messit, akiből még szintén akármi is lehet (még be is sülhet a mutatvány, de ne süljön!), mindezt csak azért, mert itt játszik a barcában. lehet, h ha annak idején hozzájuk viszi kezeltetni a faterja, akkor most ünnepelnék, h ő a legnagyobb király a fiatalok között.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.16. 21:16:07

Az sztem nem vitás, hogy az utánpótlásnál valamit nagyon eltaláltak.

Kérdés, hogy mikor szedik rendbe az orvosi részleget is mivel két éve sérülés követ sérülést (főleg izom jellegű) de remélem, hogy ez az idény "nyugodt" lesz és végre kitalálnak már valamit erre a dologra (is).
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.07.16. 21:09:57

Boixos, a nagytudásúak azt is tudják hogy Jurado későn érő típus. Eddig minden a terv szerint alakul. :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.16. 21:06:02

Colin, frankón nem akartam a madridistát cikizni azzal amit írtam! csak maga a szitu röhejes. :D biztos vagyok benne, h mrmonster is hasonlóan gondolta, csak forrásként jelölte meg az oldalt.

a tehetségkutatók tényleg jól melóznak, azért egy-két nagytudású mégis fikázza odaát a "munkájukat", gondolok itt pl messire. h mondjuk hozzá képest mekkora király a jurado nevű kölyök nálatok. akkor biztos csak vmi tévedés lehet, h messiért, v akár a szerb kisgyerekért ilyen inter, milan, cselzi kaliberű klubok állnak sorba, az ottani fiatal gyerekek meg max a k. komoly brűzsig meg a legalább akkora deporig jutnak, legalábbis egyelőre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.16. 20:54:24

Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, (egy hétig nem voltam de visszanézegetve nem találtam) szal Nistelrooy megy a Realba

Mi lesz így a Manchesterből???
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.07.16. 20:51:03

Jó nálatok is az utánpótlás csak azok az emberek a gyökerek akiknek kezelniük kéne az olyan embereket mint pl Soldado...
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 20:26:38

Amúgy miért lee ilyen lassú ez az oldal? Nekem minden oldal normálisan megy, ez meg alig töltődik be... :roll: :roll:
Más: Hát GRat... hihetetlen tehetségkutatóitok vannak :cry: Messi, Cesc, Reina, És most ez a fiatal szerb srác is... :? :? :shock: Irigykedem :(
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2006.07.16. 19:58:25

Boixos írta:
mrmonster írta:Két idézet két madridista.hu-s cikkből:

július 12.: "Roberto Carlos a napokban fog dönteni jövőjéről, hogy marad-e a Real Madridnál, vagy sem. A brazil védő nagyon hajlik affelé, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, és ezt már tudatta is Pedja Mijatovic-csal, és Ramón Calderónnal. Úgy gondolja, végetért pályafutása a királyi klubnál."

július 14.: "Mindenesetre Carlos azt nyilatkozta, hogy szeretne a Bernabeuban maradni."

Nonszensz.
július 15.: ...mindezek ellenére valószínüleg eligazol a királyi gárdától a tehetséges balhátvéd...

július 16.: vagy mégsem?

július 17.: de.

július 18.: ...

Ez így van, de ezért véletlenül se a madridistát hibáztassátok :)
Amúgy meg ez most akkora sláger? A Madridi MARCA-AS vonal mindig is ilyen volt... Anno, Mikor többször is be volt jelentve hogy leigazoltuk Robinhot... Én majd csak akkor hiszek az igazolásoknak ha látom őket... :roll:
Cannavaro levezetni? nem hiszem hogy Capello ezt hagyná... bármit is gondoltok róla, tény hogy kemény edző aki eddiig bárhol járt, ott maradt a nyoma.
Gago? Én nem merem beleélni magam... a sajtó nagyon hallgat, és ha abbol indulok ki hogy a marcának mindig az ellentettje az igaz, akkor lehet hogy le is igazoltuk :)
Kaká? Hááááát... kemény 5%...
RvN? Szuper, még 1 csatár... :\ persze tartaléknak jó...
CéRoni, szinte biztos hogy nem jön...
Robben? A legutóbbi hír Robben-Carlos csere volt xD

És köbö ennyi. :)

( Amúgy üdv újra itt... )
REAL MADRID C. DE F.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.16. 13:46:17

ha tényleg elmegy cannavaro levezetni a madridba, akkor azért lesz miért izgulnia az ottani főnökségnek, amikor véletlenül őt sorsolják ki a meccs utáni vizelésre... és lehet, h el is kezdheti intézni a spanyolországi letelepedését, mert nemrég még nagyon mondta, h nem hagyja ott a púposokat, függetlenül a b ligába kerüléstől. és hát van vagy 10 millió szurkolójuk, akik nem biztos, h szeretni fogják, ha a beszéde ellenére lelép. bár ha torinóban telepedik le, akkor biztonságban lesz :D
persze több ilyen "órák múlva a madridé lesz"-szitu volt már, majd akkor lesz tuti, ha fényképezik a benq-siemens fal előtt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.15. 15:17:33

mrmonster írta:Két idézet két madridista.hu-s cikkből:

július 12.: "Roberto Carlos a napokban fog dönteni jövőjéről, hogy marad-e a Real Madridnál, vagy sem. A brazil védő nagyon hajlik affelé, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, és ezt már tudatta is Pedja Mijatovic-csal, és Ramón Calderónnal. Úgy gondolja, végetért pályafutása a királyi klubnál."

július 14.: "Mindenesetre Carlos azt nyilatkozta, hogy szeretne a Bernabeuban maradni."

Nonszensz.
július 15.: ...mindezek ellenére valószínüleg eligazol a királyi gárdától a tehetséges balhátvéd...

július 16.: vagy mégsem?

július 17.: de.

július 18.: ...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt