Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én teljesen egyetértek az igazolással. Jó ez így.Colin írta:Nem értek egyet RVN leigazolásával, de nem az én dolgom...![]()
RVN amúgy a padra jön, Capello terve szerint RVNnek az lesz a dolga hogy pótolja a csatárokat... azaz ugyanaz mint owennek, csak sokkal rosszabb kiadásban... szerintem... persze ha spanyol gólkirály lenne...![]()
Nekünk is hiányoztál..Colin írta:Jó 8 eurobarca!
Hala Madrid![]()
![]()
![]()
Bye
yaaaaaaaaaaaa... akkor igen, te írtad rosszulBoixos írta:várj, lehet, h én írtam rosszul..![]()
na, csak azt akartam volna mondani, h akkor sem hozták fel a fiatalokat, amikor jobban ment a szekér, mert 3-4 éve nem esik le semmi. persze, lehet, h ez a hozzáállás perez lecserélésével megváltozik, már csak az kell, h legyen kit beépíteni. majd ha "nyugi" lesz.
Boixos írta:július 15.: ...mindezek ellenére valószínüleg eligazol a királyi gárdától a tehetséges balhátvéd...mrmonster írta:Két idézet két madridista.hu-s cikkből:
július 12.: "Roberto Carlos a napokban fog dönteni jövőjéről, hogy marad-e a Real Madridnál, vagy sem. A brazil védő nagyon hajlik affelé, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, és ezt már tudatta is Pedja Mijatovic-csal, és Ramón Calderónnal. Úgy gondolja, végetért pályafutása a királyi klubnál."
július 14.: "Mindenesetre Carlos azt nyilatkozta, hogy szeretne a Bernabeuban maradni."
Nonszensz.
július 16.: vagy mégsem?
július 17.: de.
július 18.: ...
július 15.: ...mindezek ellenére valószínüleg eligazol a királyi gárdától a tehetséges balhátvéd...mrmonster írta:Két idézet két madridista.hu-s cikkből:
július 12.: "Roberto Carlos a napokban fog dönteni jövőjéről, hogy marad-e a Real Madridnál, vagy sem. A brazil védő nagyon hajlik affelé, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, és ezt már tudatta is Pedja Mijatovic-csal, és Ramón Calderónnal. Úgy gondolja, végetért pályafutása a királyi klubnál."
július 14.: "Mindenesetre Carlos azt nyilatkozta, hogy szeretne a Bernabeuban maradni."
Nonszensz.