2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt a kulcsszó a Marca volt!!bigChris írta:A Marca-n írták, hogy Zambrotta nem fogadta el a Barca ajánlatát, szóval lehet nem érzi magát galaktikusnak, kivéve ha Kapáló hívja.
Én örülnék RvN-nek, és remélem, hogy a Raul-Ronaldo kettős kézenfogva ballag el Madridból.Colin írta:Eszem ágában sinsc lenézni RvNt, de őszintén kell ő Madridba?
Raul, Ronaldo, Robinho, Baptista, Cassano, portillo, Soldado mellé? ugyan! Akkor legalább a jelenlegi csatárok közül adjunk el valakit... Bár kitudja, a Juventusnál működött a sokcsatáros felállás, ( hogy tisztességesen-e : nem tudom, nem ítélkezem... )
Hello!Colin írta: Én személy szerint jobban éreztem volna magam, ha marad Owen... Hát nemtudom... Mi lesz így a madrid fiataljaival? ahogy egy haverom fogalmazott : "eladjuk őket hogy 3 év után széjjelszopassák a madridot" , és félek hogy ebben lesz is valami...
Szóval, kivételesen egyetértek, Ne jöjjön Ruud madridba, nem illk ide. SZERINTEM. Ha gólkirály lesz, mindent rögtön visszaszívok![]()
Üdv:)Los Banditos írta:Nicsak kivan itt![]()
RVN-al biztosan jól jár majd a Real Madrid feltéve ha leigazolják a hollandot mert egyesek már ezt kész tényként közlik aztán nehogy vmi meglepetés történjen szóval Rúd a világ egyik legjobb befejezőcsatára,remélem hogy nem megy madridba.