Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.20. 14:12:12

noname írta:Úgy tűnik h Calderon már tud okosan igazolni...
Hát lehet, de ha nem zárják ki a Juvét, akkor mi lett volna???Mert az elmúlt napokban Nistelrooy volt előtérben nem pedig a Juvésok és hát őt még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetjük még talán visszavontabb csatárnak sem, nemhogy olyan játékosnak, aki védekezni is szokott szal ez most nagyon jól jött a Realnak mert ha nincs ez a botrány, akkor aligha találtak volna a piacon olyan szintű játékos(okat) aki(k) segíteni tudták volna ezt a csapatot(?) nekünk is jól jött Zambrott meg Thuram, de úgy érzem ezzel a Real járt jobban így is jobbak vagyunk de ezzel sokat fognak erősödni bár ki tudja ezt mondták tavaly Robinhora Baptistára Ramosra azelőtt Samuelre na meg a jó öreg Woodgate-re :twisted: is.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2006.07.20. 14:03:06

Úgy tűnik h Calderon már tud okosan igazolni. Már ideje volt. Mondjuk még így is megmaradtam az erőviszonuok(Thuram és Zambrotta ér annyit mint Cannaváró és Emerson), de úgy tűnik h sokkal izgalmasabb lesz a bajnokság. A Villareal nagyon megerősödött, A Real védelmén így már nem lesz könnyű áthatolni(legalábbis nem annyira mint tavaly), a Valencia is erős, az Atletico is ott lehet a legjobbak közt, de így is a Barca a legjobb. 8)
Mindenesetre rivális ide vagy oda, grat a Realnak a jó igazolásokért. Már ideje volt.
A Fifa egy szégyen
PCsabi
aka Game90

2006.07.20. 02:03:23

Az a kép :D :D :D . Az alatta lévő cím pedig teljesen igaz...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2006.07.20. 00:17:55

Már csak kíváncsiságból is megnéztem este a madridista.hu-t( többek között azért mert ott már tutira vették hogy zambi és thuram jön a barcához :D ) Na szal eléggé felnyomtam az agyam miután a következőket láttam a fórumban: tavaly novemberi hozzászólás: "az el classicon 0 esélye van a barcának" mennyi lett?! 3-0 ?! a képébe röhögnék a *****nek! na de mind1, természetes h egy realos a csapatának szurkol még ha nem is megy annyira a szekér de a nulla esély sztem húzós. na de jött a lényeg! az El Classico után megjelent egy kép a Nemzeti Sportban ami amúgy lol (http://www.madridista.hu/kep.jpg) és ezért szavazást indítottak h írjanak e az újságank! :D Most őszintén..én vagyok hülye?! megjelenik egy KARIKATÚRA (ami tényleg illett is a 3-0 miatt) és mint egy sértődött kisgyerek elkezdenek vergődni. a hozzászólásokat inkább nem is említem( "ilyen-olyan színvonaltalan a lap, biztos egy hülye "szarszás" rakta be, ízléstelen" stb stb stb....) ha érdekel vki nézze meg, am meg várom a reakciókat...:D
zozinho
Barça B

2006.07.19. 22:27:47

Hát cannavarot nagyon sajnálom h odament!!! :twisted: :twisted: :twisted: nagyon szeret(t)em...na de mind1...ugy látszik h a nagy klubbok szépen felosztották egymás között a zsákmányt...ezzel biztossá vált h zambrotta hozzánk igazol.mondjuk a goal.comon már irták!az a lényeg h sikerült megerösitenünk a hiányposztokat!
Aprieto

2006.07.19. 22:24:07

Na Emerson és Cannavaro blanco lett.

Zambrotta nem!!
Remélem igaz, hogy mi állapodtunk meg vele nem a Real.
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.19. 22:24:06

Ezekben a percekben a Real Madrid hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolta Cannavarot és Emersont a Juventusból! (forrás: realmadrid.com)
Kép
zozinho
Barça B

2006.07.19. 20:20:02

"A Zambrotta ügyhöz annyit, hogy szerintem nekünk azért lenne értelme megszerezni az olaszt, hogy ne igazolja le a Barca, mert ők ezzel erősödnének, és az ugye nem lenne jó... de szerintem RC nem rosszabb mint Zambrotta, két világklasszisról van szó. Ha RC marad, nem leszünk rosszabbbak, az biztos"

Ime néhány titok a reál átigazolási politikájáról.... :D Jó stratégia nem? :roll: Ezt egy gyerek irta a madridistán.Bocsi de nem birtam megállni amikor elolvastam h be ne másoljam ide...Elöször mérges lettem de aztán már csak röhögtem...Na EZÉRT ilyen [auto_cenzúra] a madrid! :twisted:
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.07.19. 20:19:57

Véleményem szerinte mindenkinek van egy saját értékrendje és tapasztalata, s mindenki saját maga belátása szerint el tudja dönteni, hogy egy cikkből milyen valós infókat tud kiszűrni...
Pl. szerintem Trezeguet nincs is tervben a Barçánál, mert akkor minek igazoltuk volna le Gudjohnsen-t?
Magyarul kitaláció az egész, nem kell az ilyen hírekkel foglalkozni.
Előre a TITOlusokért!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.19. 19:47:23

igen ez nem a madridista hibája hogy sok [auto_cenzúra] irnak a madridi lapok!ezenbelül is a az AS-en szoktak nagy baromságok lenni,de viszon ha belementek egyszer a "játékos piac" topicba ott minden második kérdés arra vonotkozik hogy a spanyolul nem tudó emberek be linkelnek be másolnak egy szöveget hogy azt valaki forditsa le!szoval az igény megvan rá az meg nem az ő hibájuk hogy amit forditanak baromság!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.19. 12:44:49

Szerintem a madristával semmi baj nincs, friss, naprakész, minőségi, én is minden nap elolvasom. :)

Akit okolni lehet, azok a madridi lapok, ők hoznak le minden-féle 'érdekességet', Canteráék csak átadják ezt a spanyolul nem tudó közönségnek.
cantera
Madridista

2006.07.19. 12:28:49

csak hogy védjem magunkat, a nem hivatalos hírek általában feltételes módú mondatokat tartalmaznak pl: "Van Nistelrooy ma a Real Madrid játékosa lehet".. a helyesbítés vagy mi a hivatalos honlapon jelent meg, ugyanis állítólag valamelyik híroldalon azt közölték, hogy a hivatalos honlapon olvasható a holland megvétele.
A mi szerkesztőink is megcsinálhatnák, hogy minden origos meg hasonló híreket beírnak egyből csak, akkor romlana a hitelesség meg már a fél világ nálunk játszana elméletileg.
origó és marca, meg AS között még így is nagy különbségek vannak, ami talán abból adódhat, hogy mindkét spanyol oldal madridi, kicsit közelebb vannak a tűzhöz, mint bármelyik magyar forrás. egyébként pedig a madridistán a rovat címe átigazolások, és pletykák, amibe asszem elég sok minden belefér. szeretnénk tájékoztatni a látogatóinkat, hogy milyen nevek repdesnek a köztudatban, véleményem szerint ez nem teljesen negatív dolog.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.19. 10:53:54

barcafan írta:sztem a madridista erről nem tehet...
Hát azért annyiban tehet, hogy ami megjelenik hír, bárhol egyből felrakják az oldalra ahelyett, hogy megvárnák, hogy mi is lesz a játékos végleges sorsa (pl.:amikor Saviola tárgyalt az Ágyusokkal itt sem az jelent meg, hogy már be is mutatták meg minden, hanem csak annyi, hogy tárgyalnak aztán nem ment oda végül [amit azért sajnálok, mert szerintem illett volna oda] akkor nem kellett mentegetőzni.).A mi szerkesztőink is megcsinálhatnák, hogy minden origos meg hasonló híreket beírnak egyből csak, akkor romlana a hitelesség meg már a fél világ nálunk játszana elméletileg.
PCsabi
aka Game90

2006.07.19. 03:02:18

Folyton arról beszélnek, hogy kell 2 védekező kp meg 1 jó védő. És erre? Hát persze, hogy csatárt vesznek. Minek oda ez a 30 éves RvN?
De inkább hagyom a témát, mert nem érdekel. :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Marci
Capitá del Barça

2006.07.19. 00:44:55

Én nem szoktam nézni, a madridistán is ugyanez megy csak fordítva?
:)
Meg azt néztem a capello-s cikkeknél, hogy valami napi két óra munkáról beszélt. És mintha ez valamiért rendkívüli lenne. Fogalmam sincs, mennyit edzenek egy nap a barcások?
"Fabio Capello az első sajtótájékoztatóján kijelentette: "Az edzések két órásak lesznek.""
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.07.18. 23:44:31

Gyerekek!
Addig, amíg az a helyzet, hogy a Barca lesimázza egy hármassal
a Madridot a Bérnabeuban, addig van Nistelrooy is csak epizodista
ebben a teleregényben, melyet "El Clásico"-nak hívnak!
Szerény nyomott véleményem szerint sok örömük nem lesz
a következő idényben sem a madridistáknak, bár talán
egy kissé jobban lerágjuk majd a körmünket az esemény alatt!
Horváth Feri meg folyamatosan minket fog dícsérni!
Amen.
Krojf atya.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.07.18. 23:32:36

nah lehet mégse kel ennyire röhögnötök a madridistán...

Van Nistelrooy nagyon közel Madridhoz

2006.07.18.; Forrás: www.marca.es

Nagyon közel járunk ahhoz, hogy lezártnak tekintsük a Ruud Van Nistelrooy körül kialakult huzavonát. A Marca nevű spanyol lap információ szerint, a holland játékos órákon belül a Real Madrid játékosa lesz, amellyel ő lesz Ramón Calderón első játékos igazolása.

A királyi gárda hivatalos weboldala néhány perccel ezelőtt hivatalos kommünikét adott ki a holland támadóval kapcsolatban, amelyben a madridiak cáfolták, hogy megállapodtak volna a manchesteri vezetőkkel. Mindennek ellenére a jól értesült Marca tudni véli, hogy a gólerős támadó a Real Madrid játékosa lesz, 14-16 millió euró körüi összegért cserébe.
Raulito
Jugador d'estrella

2006.07.18. 23:09:53

Los Banditos írta:Jajj de jót röhögnék a madridon is meg a madridistán is,mindennap azt írták ma bemutatják Nistelrooyt ma aláír stb...

Szánalmas!Remélem megint jól beégnek! :twisted:
Kivételesen egyetértek énis.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.18. 23:03:30

Jajj de jót röhögnék a madridon is meg a madridistán is,mindennap azt írták ma bemutatják Nistelrooyt ma aláír stb...

Szánalmas!Remélem megint jól beégnek! :twisted:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.18. 22:33:09

Mivel azért érdekel, hogy megy-e Nistelrooy, vagy sem megnézegettem a madridista honlapját hát ha van egy kis eszük megszüntetik ezeket a friss híreket ezzel csak magukat égetik, meg a színvonalat rontják legelábbis szerintem

Az eset:
madridista.hu írta:21:09 - A kommüniké továbbá megemlíti, hogy az a kolumna, amelyben a holland játékosról írtak és fel is került a hivatalos weboldalra, csak technikai hiba miatt jelenhetett meg. A Realmadrid.com és a Madridista.hu őszintén elnézést kér a szurkolóltól, az esetleges félreinformálás miatt.

21:07 - A Real Madrid hivatalos közleményben cáfolja, hogy leigazolta volna Ruud Van Nistelrooyt.

17:23 - A Marca információi szerint Van Nistelrooy ügyében megegyezett a Madrid és a Manchester.

11:38 - Ruud Van Nistelrooy ma állítólag hivatalosan is a Real Madrid játékosa lesz. Spanyol lapértesülések szerint a holland támadóért 14 millió eurót fizet majd a királyi alakulat.
Na enyit erről ha megvárná amíg minden kiderül nem kéne elnézéseket kérni ennyit a Marcaról a realról meg az össze-vissza vásárolgatásukról
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.18. 20:31:56

sergi1989 írta:cruyf!! sztm olvas vissza mit irtam zambrottára ...nemis értem hogy abbol hogy tudtad kihámozni hogy biztos lennék a jövetelébe,biztos furcsa volt a sok betü :?
Sergi! Ez most mi a f :oops: sz??? Én Cannavaróról beszéltem, hogy nem biztos, hogy a margithoz megy, mert te azt írtad hogy Emerson biztos, ill Cannavaro is valszeg ott fog kikötni. Erre mondtam, hogy várjuk ki a végét! Bár ahogy mostanra tudom, Canni valszeg tényleg ott fog kikötni. Mármint a margitnál. :wink:
VISCA EL BARCA!
Lezárt