no. egy kicsit megkésve bár de én is hozzászolok a 2 uj igazolashoz (bocs ha olyat irok ami már volt de nincs idom vegig olvasni az elmult hét terméseit)
ZAMBROTTA. tökéletes játékos , vélemnyem szerint toronymagasan a vilag legjobb szélsőjátékosa. univerzalis, hiszen akár 4 poszton is képes játszani. jol lát a pályán, bírja a tempot, egyarant kitunoen tamad és vedekezik. rég ota hajkuraszom h megkéne venni. kicsit késon bar itt van. sztem olyan 33 éves koraig csucsformaban lesz. oriasi hasznara valhat a csapatnak (azt csak halkan jegyzem meG, hogy szerintem a jobb oldalon fog jatszani)
THURAM. hát szó mint szó nem mai gyerek már. sztem kiegeszito embernek vettük meg, bár még mindig klasszis jatekos. talan még idén lehetne allandoként jatszatni (zamb-rafa-puyol-thuram...hmm...fincsi

, bár nemTom' a mester megbontja e a regi vedelmet, remelem igen...) rutinja rengeteget hozhat a bl-ben.
sokat rinyalt itt mindenki (én is) h kell 1-2 jo védo és kész a csapat (nem mintha eddig [auto_cenzúra] lettunk volna

)
Valdes - Zambrotta, Marquez, Puyol, Thuram - Ronaldinho, Xavi, Edmilson, Deco, Messi - Eto'o
húúú...még a hátamon is vegig futott a hideg, hogy ilyen névsort kellett leirnom
*PROSTITUÁLT* JÓK LESZÜNK (ISMÉT

)