Vakmacska írta:Én nem mondanám, hogy rövidebbek voltak a passzok. Viszont sebességben ég és föld a különbség.
Kb. mintha egy magyar bajnokit néznénk. Anno sok volt a bemozgás, ürsbe futás, labdakérés.
Most meg állás van, beállnak ketten a védőfalba, azt várják a semmit.
Távol álljon tőlem, hogy Valverdét védjem, de azért a játékosanyag is más volt akkor. Xavi, Iniesta a csúcson, Busquets feljövőben-csúcson, Dani Alves a csúcson, Messi még fiatal volt, jóval-jóval többet futott. Meg hát nem kellett annyit hátra mászkálni labdáért, mert a fentebb említett három úriember volt mögötte.
Ezen felül volt egy Pedro, aki nem volt egy nagy virtuóz, de kihajtotta a belét, a helyzeteit meg az első pár évében izomból beverte.
Ha mindenki legalább feleannyira hajtana manapság, mint akkor Pedro, akkor más lenne valamivel azért a helyzet, gondolom.
Bár tény, hogy Valverde a legnagyobb hibás, de azért itt is árnyalt a dolog. Persze ettől függetlenül én már régen kidobtam volna, már a római bukás után mennie kellett volna, de hát "mi az FC Barcelona vagyunk, nem a Real Madrid, mi nem rúgjuk ki az edzőt egy megnyert bajnokság után"...
optimus írta:Igen, egy európa ligás csapattól kaptunk ki úgy, hogy az edző 45 percig hagyta, hogy Busi játsszon. Max. 19 percet szabadott volna játszania, az európa ligás csapatot pedig legalább 3 góllal el kéne verni. Ezután am (bőven nehéz kiírni pluszban, hogy 'úgy') nem zárnak ki minket a BL-ből? Egy EL csapat vert el felkészülési meccsen...
Am (...) sztem Xavi Simonst is el kellett volna vinni, akkor nem ment volna el a PSG-be, ami híresen jól bánik a fiatalokkal, és megadja a továbblépés lehetőségét. Nem úgy, mint Bartó, aki csak a pénzt mossa.
Köszönjük az újabb építő jellegű, abszolút nem szarkasztikus beböfögést, mindig élmény olvasni!