2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A gólt sokan az ő nyakába varrják,amit nem értek,full jó passz volt szerintem,Rafinha kihátrált a labda elől,aztán még mindig megvoltak létszámban a védők ahhoz,hogy levédekezzük.. Na mindegy,szerintem is soha rosszabb meccset ne toljon.MatyiG írta: Egyik legjobbunk volt ma. Gólpassz, három kulcspassz, rengeteg labdaszerzés. Nem értelek.
Ja, gólpasszt adott az ellenfélnek. Ezt nem értem, hogy majd minden meccsén eljátssza már ezt. Most jó, egy ilyen Betis ellen belefért, de egy komolyabb ellen már nem biztos. Mert hiába van több jó kulcspassza, meg szerelése, ha majd minden meccsen kapunk róla egy ilyen gólt.MatyiG írta: Egyik legjobbunk volt ma. Gólpassz, három kulcspassz, rengeteg labdaszerzés. Nem értelek.
Szuper lenne és Rafi is jól tolta ma de sajnos én még meccs közben is arra gondoltam párszor hogy vajon kibírja-e a végéig egy darabban... nagyon félek tőle hogy hatalmas kockázat alapozni rá bármennyire is, pedig eléggé magára talált úgy tűnik.csababarca írta:Tetszetős volt, kérdés, hogy tudjuk-e ezt állandósítani.
A baj, hogy Lajos felépülésével Griezman megy ki balra/jobbra újra. Pedig bent az igazi.
Carlos Perez üdítő látvány, reméljük nem fásul be, és egy abszolút hasznos kiegészítő lesz belőle.
De azt sem bánnám ha Griez maradna középen, Carlos/Rafinha meg megoldaná felváltva az egyik oldalt.