Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te 1 meccs alapján ítéled meg Rivaldot??LG írta:Nem az Aranylabda alapján ítélem meg az embereket, de Cruyff az Cruyff, Rivaldo pedig HOZZA KEPEST 1 senkiCooltiszo írta:Te aranylabda alapján ítéled meg a játékosokat? Hát akkoregészségedre. Kubalának nem voltak válogatott sikerei, és akkoriban a sok kiváló magyar játékos a válogatottal is jól szerepelt. És ilyet hogy Rivaldo egy senki, még nem hallottam Barca drukker szájából.Te télleg nem sokat nézted a meccseket.LG írta:En még mindig azt mondom CruyffSztem egész Europa királya, csak Pelé és Maradona veri
![]()
Kubala a 2., nem kapott Aranylabdát
Emlékszel a Brazil-Torok meccsre? S a vége felé már Rivaldo nem nyomt annyira...Torok-Brazil meccs???
Szerinted Cruyff egyszersem színészkedett a pályafutása alatt? Ha Rivaldo nincs ott azon a VB-n, akkor a brazilok meg se nyerik.LG írta:Nem az Aranylabda alapján ítélem meg az embereket, de Cruyff az Cruyff, Rivaldo pedig HOZZA KEPEST 1 senkiCooltiszo írta:Te aranylabda alapján ítéled meg a játékosokat? Hát akkoregészségedre. Kubalának nem voltak válogatott sikerei, és akkoriban a sok kiváló magyar játékos a válogatottal is jól szerepelt. És ilyet hogy Rivaldo egy senki, még nem hallottam Barca drukker szájából.Te télleg nem sokat nézted a meccseket.LG írta:En még mindig azt mondom CruyffSztem egész Europa királya, csak Pelé és Maradona veri
![]()
Emlékszel a Brazil-Torok meccsre? S a vége felé már Rivaldo nem nyomt annyira...Torok-Brazil meccs???
Nem az Aranylabda alapján ítélem meg az embereket, de Cruyff az Cruyff, Rivaldo pedig HOZZA KEPEST 1 senkiCooltiszo írta:Te aranylabda alapján ítéled meg a játékosokat? Hát akkoregészségedre. Kubalának nem voltak válogatott sikerei, és akkoriban a sok kiváló magyar játékos a válogatottal is jól szerepelt. És ilyet hogy Rivaldo egy senki, még nem hallottam Barca drukker szájából.Te télleg nem sokat nézted a meccseket.LG írta:En még mindig azt mondom CruyffSztem egész Europa királya, csak Pelé és Maradona veri
![]()
Emlékszel a Brazil-Torok meccsre? S a vége felé már Rivaldo nem nyomt annyira...
Te aranylabda alapján ítéled meg a játékosokat? Hát akkoregészségedre. Kubalának nem voltak válogatott sikerei, és akkoriban a sok kiváló magyar játékos a válogatottal is jól szerepelt. És ilyet hogy Rivaldo egy senki, még nem hallottam Barca drukker szájából.Te télleg nem sokat nézted a meccseket.LG írta:En még mindig azt mondom CruyffSztem egész Europa királya, csak Pelé és Maradona veri
![]()
Emlékszel a Brazil-Torok meccsre? S a vége felé már Rivaldo nem nyomt annyira...
Maximálisan 1etértek!redlions írta:1. Kubala mindhárom ország válogatottjában szerepelt.LG írta:1. Kubala nem teljesen HUN, félig SVK, ugy mint EN![]()
2. Nem kapott aranylabdát![]()
3. Rivaldo 1 senki, lásd torok meccs![]()
4. Cruyff sok év után támasztotta fel a Barcát, uj stílust teremtet, edzoként is a legjobb volt, tobszotos aranylabdás![]()
Hát megvagyunk
2. Ízig-vérig magyarnak tekintette magát.
3. Odakint, ha magyar szót hallott rögtön segített az eltévedt turistának, gyakran saját költségén is megvendégelte v. vendégül látta.
4. Ő csinált a Barcából sztárcsapatott, miatta nőt a klub ázsiója.
5. Felépítették miatta a NouCamp-ot, mert annyian kiváncsiak voltak rá!
6. Kubalának bármilyen étterem kinyitott bármikor.
7. A szavazáskor az akkor 108ezres pártolótagság őt választotta az évszázad Barca játékosának.
8. Rivaldo nélkül a Barca előbb válságba került volna, mint ahogy került. Ő volt a csapat motorja és képes volt a pályán is meghalni.
9. Cruyff edzőségét itt nem kell figyelembe venni.
1. Kubala mindhárom ország válogatottjában szerepelt.LG írta:1. Kubala nem teljesen HUN, félig SVK, ugy mint EN![]()
2. Nem kapott aranylabdát![]()
3. Rivaldo 1 senki, lásd torok meccs![]()
4. Cruyff sok év után támasztotta fel a Barcát, uj stílust teremtet, edzoként is a legjobb volt, tobszotos aranylabdás![]()
Hát megvagyunk
Építettek miatta új stadiont? Ő lett az évszázad Barca játékosa?LG írta:Persze , sok sztár játszott nálunk...de Cruyff mindkozul kiemelkedik!
Szerinted Kubalára szavazni égés? Miatta épült meg a NouCamp! Olyan sokan voltak rá kiváncsiak. Ráadásul ő az évszázad Barca játékosa... Kubala volt a király! Idős úrként is fantasztikusan fitt volt és kiválóan bánt a labdával. Kb. 7éve láttam élőben.LG írta:Természetsen CruyffAki másra szavaz leégeti magát! Maradona nem sokat játszott nálunk...
És hogyan különbözteted meg a szavazáson?barcafan írta:gondolom mert 2 cruyff is játszott nálunk johan és jordiBerci27 írta:A Cruyff kétszer van a szavazásban! Miért?