Végül is, tök egyértelmű mi a baj.
Kéne egy középpályás, aki tud osztogatni.
Kéne egy aki, erős és a végtelenségig tud ütközni.
Kéne egy balszélső, aki tud Alba előtt játszani.
Kéne egy jobb hátvéd, aki jobb hátvéd előre is tud játszani.
Kéne egy csatár, aki nem kényszer csatár hanem az a helye és beveri.
Kéne egy belső védő, aki nem sérülékeny és nem olyan lassú, hogy lejár a személyim mire megfordul.
Meg nem ártana egy olyan szélső, aki két hét játék után nem sérült három hónapig.
Ja és végül nem kellett volna megvenni egy Griezmannt, a világ pénzéért, aki bár egy jó játékos ide teljesen karakteridegen és azért 28 évesen valószínűleg annyira könnyen nem is formálható már.
Csak ennyi a baj a kezdővel.
A többi rendben van. Setiénnek fel van adva a lecke. Vagy kirángatja Őket ebből az EV féle megszokott elfogadható lagymatag semmiből, vagy a csapat el fog jönni a az idő amikor ki kell mondani a jól lakott játékosokat el kell zavarni.
Mert papíron tök jól néz ki a keret, de ha Messi nem kapja fel a fonalat ebben a csapatban ennyi van. Suarez kiesésével eltűnt az a játékos aki még esetleg hátára tudja venni a játékot elől. Középpályán az újak közül De Jong az egyetlen, akinek más játékhoz lenne affinitása, meg ugye Vidal csak ugye ő nem az esze miatt van itt.
A védelem meg kezd lassan megint ott tartani mint amikor idehoztuk Mathieu-t. Szóval tök jó.
Nem tudom leesik e valaha, hogy ez az öregurasan beleteszek 1000 passzt egy támadásba többé nem fog működni... Lehet sokpasszos focit tolni, de ezt modernizálni, gyorsítani, direktebbé kell tenni, mert ez a körbe járatás és egyszer kiugratjuk a támadót ma már egy kis csapat ellen se megy.
Ez a meccs szerintem mutatja, hogy kezdünk akkora játékostemető lenni, mint a Real volt a galaktikus generáció után.
Se ötlet, se akarat, se semmi. Szerintem ha Setién ezt meg is tudja oldani akkor az nem a következő pár hétben hónapban lesz.