Barça vs. Real
- gabó
- Barça B
Ne haragudj wakii, nem akartam ezzel senkit megbántani, de úgy érzem ebben semmi durva nem volt. Másik meg az, hogy nem is olyan régen (2001, 2002) nagyon sok barca drukker kapott hideget, meleget a többi csapat drukkereitől, így a Real Madrid szimpatizánsoktól isl. Én például 2002-ben vettem Barca mezt, és akkor nagyon sokan azt mondták, hogy te hülye vagy, hogy Barca mezt veszel, de ez engemet különösebben nem érdekelt, mert a Barcelona tényleg több, mint egy klub. Így nem foglalkoztam a beszolásokkal. De az azért elég szarult esett, amikor öntelt Real Madrid drukkerektől (ne értsd félre, nem az összes Real drukker ilyen) azt hallottam, hogy "Nézd má a gyereket milyen mez van rajta!", meg amikor ezen az oldalon a fórumra kattintva a Realt istenítő és a Barcát semmibe vevő írásokat kellett olvasnom. Ezt nem kívánom egyetlen egy Real drukkernek sem, hidd el nem volt annyira kellemes, amikor azon kellett izgulni, hogy most éppen tizedik vagy kilencedik a Barca. Akármennyire nem bírom a Realt, azzal azért egyettértek, hogy a Barca nem lenne Barca a Real nélkül, meg a Real se lenne Real a Barca nélkül (ez olyan, mint a Boca - River + nemrég nagyot nőtt a szememben Hegyi Iván is - akiről ugye mindenki tudja, hogy a Real Madridnak drukkol - amikor fejből sorolta, azt a Barca csapatot, amely 1951 - 52-es szezonban öt címet nyert). Én például mindig is figyeltem, hogy a Real kiket igazolt, meg hogyan játszott, mert érdekelt, hogy a legnagyobb ellenfél hogyan szerepel. Egyszer fent, egszer lent. Most éppen a Barca van fent, de ez akármikor változhat, ez élet rendje ez. Az viszont bizakodással tölt el, hogy a Barcánál nem értékelik túl a sikereket, hanem mindenki teszi a dolgát, és nem ígérnek fűt - fát a Barca drukkereknek. Van egy egészsége optimizmus és egy megfelelő versenyszellem. Sajnos ti is bele estettek abba a hibába, amibe anno a Barca, hogy rohadt nagy pénzeket adtatok ki játékosokra, akik nem hozták azt a teljesítményt, ami egy ilyen klubnál elvárható (lásd: Beckham, Gravesen, R. Bravo, Woodgate).
Ami az igazolásokat illeti: Cannavaro rohadt nagy fogás, tényleg ő a világ legjobb védője, ezt el kell ismerni, Emersont viszont sose tartottam egy jó játékosnak, de valahogy Capello csapataiban mindig biztos helye volt, V. Nistelrooynak még van pár jó éve, nem lenne rossz igazolás, viszont a Bayern is erősen érdeklődik + állítólag most már az MU sem szívesen engedi.
Kakával kapcsolatban kicsit változtak a Real lehetőségei hiszen a Milan - igaz, hogy selejtezőt kell játszania - indulhat a Bl-ben (megszületett a másodfokú ítélet az olaszoknál), szóval ez Kakát - aki amúgy is jól érzi magát Milánóban - még inkább arra ösztönözheti, hogy maradjon a Milannál, másrészt szerintem a Milan Sevcsenko eladása után nem szívesen válna meg még Kakától is.
Robben kell a Chelsa-nek, ezt megmondta P. Kenyon, és Moruinho is, ráadásul Duff már távozott a csapattól.
Xabi Alonso van annyira fontos a Beníteznek, meg a Poolnak, hogy nem fogják elengedni.
Fabregassal meg eleve hülyeség volt kampányolni három okból is: 1. Wenger nem arról híres, hogy az ilyen fiatal és tehetséges középpályásait elengedi (sőt inkább igazol, lásd Rosicky, főleg úgy hogy Pires távozott és már Ljunberg is lassan kifelé megy) 2. Ha jól tudom Fabregas eladásakor a Barca szerzett egy opciót, hogy ha Fabregas visszaigazol spanyolba, akkor abba a Barcának is lesze beleszólása. Gonodolom, hogy nem fogják hagyni Barcelonában, hogy a Realba menjen. 3. Fabregas nevelőegyesülete az Fc Barcelona, remélem nem csak azt tanulta meg, hogy hogyan kell beadni pontosan...
Ami az igazolásokat illeti: Cannavaro rohadt nagy fogás, tényleg ő a világ legjobb védője, ezt el kell ismerni, Emersont viszont sose tartottam egy jó játékosnak, de valahogy Capello csapataiban mindig biztos helye volt, V. Nistelrooynak még van pár jó éve, nem lenne rossz igazolás, viszont a Bayern is erősen érdeklődik + állítólag most már az MU sem szívesen engedi.
Kakával kapcsolatban kicsit változtak a Real lehetőségei hiszen a Milan - igaz, hogy selejtezőt kell játszania - indulhat a Bl-ben (megszületett a másodfokú ítélet az olaszoknál), szóval ez Kakát - aki amúgy is jól érzi magát Milánóban - még inkább arra ösztönözheti, hogy maradjon a Milannál, másrészt szerintem a Milan Sevcsenko eladása után nem szívesen válna meg még Kakától is.
Robben kell a Chelsa-nek, ezt megmondta P. Kenyon, és Moruinho is, ráadásul Duff már távozott a csapattól.
Xabi Alonso van annyira fontos a Beníteznek, meg a Poolnak, hogy nem fogják elengedni.
Fabregassal meg eleve hülyeség volt kampányolni három okból is: 1. Wenger nem arról híres, hogy az ilyen fiatal és tehetséges középpályásait elengedi (sőt inkább igazol, lásd Rosicky, főleg úgy hogy Pires távozott és már Ljunberg is lassan kifelé megy) 2. Ha jól tudom Fabregas eladásakor a Barca szerzett egy opciót, hogy ha Fabregas visszaigazol spanyolba, akkor abba a Barcának is lesze beleszólása. Gonodolom, hogy nem fogják hagyni Barcelonában, hogy a Realba menjen. 3. Fabregas nevelőegyesülete az Fc Barcelona, remélem nem csak azt tanulta meg, hogy hogyan kell beadni pontosan...
-
- Capitá del Barça
sztm meg egy calisocon teljesen mind1 hogy kinek mien formája/az más az több mint egy meccs erre a mecsre olyan játékosok is felszivják magukat akik a többi 37 meccsen semmit nem csinánakl!kb 3 miliárd ember nézi élőbe egy iet nem lehet megjosolni ez ott az addot napon fog eldölni a pilanatnyi forma és motiváltság alapján,erre nem lehet azt mondani hogy sima mert bőven benne van akár az 5-5 is!szovel teljesen értelmetlen josolgatni,max azt énnis hozzá teszem hogy most 2006 juli25ikén a brca gyözelme a reálisabb de csak ennyi hogy akkor mi lesz és hogy senki nem tudhatja ennyi!!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Említsük meg azért, hogy az az X nem akármilyen X volt. Akkoriban már a bajnokság már leesett nekünk(igaz matematikailag még nem), és akkor a bl-re koncentráltunk, nem pedig holmi kiégett csapatra... Ja és mégvalami.... 34-3 volt a kapuralövés ide. Ekkora mákja még 1 csapatnak sem volt a Barca ellen a Frenki érában:) Sztem nagyobb égés volt az a meccs, mint a bernabudis... (najó talán mégse volt nagyobb:))wakii írta:én nem irom le a barcát, de sztem a Bernabeuban semmikép nem nyertek, a Nou Campban meg az elképzelhetetlen h nyer a Real... most is mi volt? x... na akkor? azota csak erősödött a csapat...
-
- Llegenda del Barça
ezt kb 80ezren gondolták így tavaly is madridban, aztán mi lett a vége...?wakii írta:én nem irom le a barcát, de sztem a Bernabeuban semmikép nem nyertek...

amúgy tényleg nem kell keménykedni az olyan emberrel, aki normálisan adja elő a mondókáját! bár ez a téma már igazán megérett az ellapozásra.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
nem hiszem hogy túl elhamarkodott lettem volna, lássuk be, h nem valószínü a margiti győzelem a hetedik fordulóban.Enrique írta:Azért én is vigyáznék a bátor kijelentésekkel, korántsem biztos, hogy olyan sima lesz minden mint tavaly...![]()
Az a szerencse, hogy korán lesz az első Clásico (7. ford.) és akkor még elvileg az összerázódás fázisában lesznek a madridék. Ráadásul ha ott nyernénk megint, Frenki lenne az egyedüli ember, aki 3-szor is nyert a Bernabeuban...(Igaz, kettő GY-mel is ő a No.1.)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért én is vigyáznék a bátor kijelentésekkel, korántsem biztos, hogy olyan sima lesz minden mint tavaly...
Az a szerencse, hogy korán lesz az első Clásico (7. ford.) és akkor még elvileg az összerázódás fázisában lesznek a madridék. Ráadásul ha ott nyernénk megint, Frenki lenne az egyedüli ember, aki 3-szor is nyert a Bernabeuban...
(Igaz, kettő GY-mel is ő a No.1.) 

Az a szerencse, hogy korán lesz az első Clásico (7. ford.) és akkor még elvileg az összerázódás fázisában lesznek a madridék. Ráadásul ha ott nyernénk megint, Frenki lenne az egyedüli ember, aki 3-szor is nyert a Bernabeuban...

- Andris
- Adminisztrátor
A benabeuban tavaly...nem hiném h emlékeztetni kell.wakii írta:én nem irom le a barcát, de sztem a Bernabeuban semmikép nem nyertek, a Nou Campban meg az elképzelhetetlen h nyer a Real... most is mi volt? x... na akkor? azota csak erősödött a csapat...
A Nou Campban meg csak a fél kezdő csapat játszott emlékeim szerint, méghozzá bl meccs után három nappal.
És most egyelőre még többet erősödtünk mint ti.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
én nem irom le a barcát, de sztem a Bernabeuban semmikép nem nyertek, a Nou Campban meg az elképzelhetetlen h nyer a Real... most is mi volt? x... na akkor? azota csak erősödött a csapat...
- Andris
- Adminisztrátor
Méghogy ti nyertek, meg x a Camp Nouban?wakii írta:azért ennyire ne bizd el magad... még1szer nem lesz olyan mint tavaly volt... sztem x lesz vagy nyerünk ittthon barcelonában meg x lesz vagy nyer a barcaOrdog írta:Hagy szólítsa már az ember úgy ahogy akarja ellenfél csapatát... főleg egy szurkolói oldalon. Ha nem nyomdaképes azt pedig az adminok úgyis kiszűrik...
szánalom mikor átjönnek az ellenfél szurkolói és kioktatják az itteni fórumozókat.....
kedves wakii, majd várunk vissza az első El Classico után, mikoris a reklámod kap majd ismét egy 3-ast:))
Na adidas!!!
Ne röhögtesd ki magad.
Mind két helyen égni fogtok mint a rongy.
Nem lesz jövőre még kellően erős csapatotok.
Képtelenség, h egy ilyen társaság egy év alatt összeszokjon.
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Télleg idegesítő, h átjönnek a szurkoló társaid, és fenn akadnak ilyen marhaságokon, most már jó lenne, ha vége lenne.sergi1989 írta:ördög te mért vagy ennyire agreszivv már nem azért?téleg nem fontos hogy hogy nevezik csaptokat,és ez az elbizkodotság,de erre ne mond azt hogy ti oldalatok mert tom,és nemis szolnék bele csak nem értem mért vagy ennyire elbizakodott valszeg télleg nyertek de akoris...nah de nekm az mind1
OFF:Sergi, légyszives tagoltabban írj, mert nehéz elolvasni, és ezzel egyidőben fel is fogni. Kösz.
- József Attila
- József Attila
azért ennyire ne bizd el magad... még1szer nem lesz olyan mint tavaly volt... sztem x lesz vagy nyerünk ittthon barcelonában meg x lesz vagy nyer a barcaOrdog írta:Hagy szólítsa már az ember úgy ahogy akarja ellenfél csapatát... főleg egy szurkolói oldalon. Ha nem nyomdaképes azt pedig az adminok úgyis kiszűrik...
szánalom mikor átjönnek az ellenfél szurkolói és kioktatják az itteni fórumozókat.....
kedves wakii, majd várunk vissza az első El Classico után, mikoris a reklámod kap majd ismét egy 3-ast:))
Na adidas!!!
-
- Capitá del Barça
ördög te mért vagy ennyire agreszivv már nem azért?téleg nem fontos hogy hogy nevezik csaptokat,és ez az elbizkodotság,de erre ne mond azt hogy ti oldalatok mert tom,és nemis szolnék bele csak nem értem mért vagy ennyire elbizakodott valszeg télleg nyertek de akoris...nah de nekm az mind1
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hagy szólítsa már az ember úgy ahogy akarja ellenfél csapatát... főleg egy szurkolói oldalon. Ha nem nyomdaképes azt pedig az adminok úgyis kiszűrik...
Na adidas!!!
Na adidas!!!

-
- Llegenda del Barça
ez komolyan ekkora probléma, h margit v bárka? ezen ennyire ki lehet akadni? ne csináljátok már fiatalok!
a reál margit egyébként is egy kispályás focicsapat neve volt, ugyanúgy, ahogy az atletikó hintaló vagy az ac párna. ezen inkább röhögni kéne az embernek, nem bosszankodni.
de tényleg, lassan petíció fog íródni ezügyben
sztem ne idegesítsen titeket, h itt hogyan szólítják a madridot, asszem rá lehet ezeket a dolgokat bízni az itteni júzerekre, és természetesen az itteniek se legyenek izgulósak, ha odaát a bárka megy.
egyébként a forbes szerint bekem keresi a legtöbbet, utána jön ronaldo, harmadik pedig a fejelgetős arab csak negyedik ronaldinho, igaz ebben nincsenek benne a reklám pénzek, csak az, amit a klubjuktól kapnak (a capitano az 5.)
itt
a reál margit egyébként is egy kispályás focicsapat neve volt, ugyanúgy, ahogy az atletikó hintaló vagy az ac párna. ezen inkább röhögni kéne az embernek, nem bosszankodni.
de tényleg, lassan petíció fog íródni ezügyben

sztem ne idegesítsen titeket, h itt hogyan szólítják a madridot, asszem rá lehet ezeket a dolgokat bízni az itteni júzerekre, és természetesen az itteniek se legyenek izgulósak, ha odaát a bárka megy.
egyébként a forbes szerint bekem keresi a legtöbbet, utána jön ronaldo, harmadik pedig a fejelgetős arab csak negyedik ronaldinho, igaz ebben nincsenek benne a reklám pénzek, csak az, amit a klubjuktól kapnak (a capitano az 5.)
itt
PUYOL-XAVI-INIESTA
Az nem a profitunk hanem az éves bevételünk! Tavaly 30 millióval többet törlesztettünk az igaz de még pár évig nyögni fogjuk a maradék 150-200 millíó eurós tartozást! De azér megnyugtató a Real 470 millió eurós tartozása!nicandro írta:A barcának abszolút semmi adóssága nincs ugyanis 230millio eurós profitunk volt tavaly![]()
![]()
Nos azt hiszem sokszor sokhelyütt elhangzott már, hogy teljesen felesleges divatdrukkerezni, hiszen egy 9-10 éves fiú nyilván abba a csapatba szeret bele ahol a kedvencei játszanak (legyen az Ronaldinho vagy Zidane), egyetlen kérdés hogy kitart-e mellette a rosszban is. A madridistákat a Perez-éra politikája miatt nevezik divatdrukkereknek, mivel ott elsődlegesebb volt a marketing, mint a sportteljesítmény. Eképp leigazolták óriási összegekért a világ névre legjobb játékosait, s így sok gyerek találta anno meg a kedvencét a Realban, viszont a padlón nem annyira tartott ki mellette. (Ezt a madridistán is észre lehetett venni: "még egy ilyen vereség és nem szurkolok a Reálnak..."). Ezzel ellentétben a Barca nem a legpiacképesebb labdarúgokat veszi meg hanem posztokra igazol. (anno Ronnie abszolút nem volt akkora sztár mint most). Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy lesz olyan aki majd ha nem lesz toppon a Barca, (mert lesz olyan idő is!) majd szépen elpártol. De ez egyfajta természetes szelekció az igazi drukkerek közt. Ugyanakkor, hogy a Madrid épp ezt a divatdrukker jelenséget kívánta meglovagolni épp emiatt nevezték el reklám margitnak. Talán idén ésszerűbb építkezés kezdődik el, hogy már nincs Perez.wakii írta: A hszed első felében igazad van... Én/mi sem barkázom ezért légyszíves ti se raklám margitozzatok.... Ez nekünk ugyanolyan rosszul esik mint nektek a barka... "pedig tele vannak adóssággal , a hozzá nem értő foci szurkolók alkotják táboruk nagy részét!" azért a Barca sem dicsekedhet az adosság terén... na én meg mondhatom, hogy a ti szurkoló tábortok fele meg divatdrukker... de nem szeretnék összevesszni senkivel...
nekem se esik nehezem leirni hogy barca... pedig könnyen letudnám irni azt is h Bárka... de nem irom... mert nem szeretem, hogyha engem fikáznak... és elismerem h jobb volt a barca ebben a szezonban... és természetesen mint minden madridista remélem hogy Ikerék idén jobbak leszenek mint a barca...
waiki van adósságunk tény de nem hangoztatja a vezetésünk hogy milyen gazdagok vagyunk? ( Perez) A másik a hozzá nem értő futball szurkolókon én a kínai kislányokat értem akik életükben nem láttak még meccset Csak az Isteni Beckham létezik nekik!
A barcának abszolút semmi adóssága nincs ugyanis 230millio eurós profitunk volt tavaly

köszönöm az eegyetértést....
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tényleg nem kéne ez a reklám margitozás. Nehéz leírni azt, hogy real madrid
Nekünk se esett jól, amikor a "kedves" anti bárka nevű felhasználó itt osztotta az észt. Nem azt mondom, hogy szeretni kell a másik klubbot és szurkolóit...

A hszed első felében igazad van... Én/mi sem barkázom ezért légyszíves ti se raklám margitozzatok.... Ez nekünk ugyanolyan rosszul esik mint nektek a barka... "pedig tele vannak adóssággal , a hozzá nem értő foci szurkolók alkotják táboruk nagy részét!" azért a Barca sem dicsekedhet az adosság terén... na én meg mondhatom, hogy a ti szurkoló tábortok fele meg divatdrukker... de nem szeretnék összevesszni senkivel...Asys írta:Kedves wakii igaz hogy ronaldinho kereste a legtöbbet de Beckhamet csak azért vette meg anno a Real mert népszerű volt a távolkeleten és sok mez fogyott. Reklám Margit mert: egy kirakat csapat ( bár jővőre azért változik a helyzet), és nagyképűek a sok pénzükre pedig tele vannak adóssággal , a hozzá nem értő foci szurkolók alkotják táboruk nagy részét!wakii írta:ha te meg ilyen okos vagy akkor tudlak sajnálni... nem is ttudom ki kereste a legtöbb pénzt a reklámbevételekből...
Kedves wakii igaz hogy ronaldinho kereste a legtöbbet de Beckhamet csak azért vette meg anno a Real mert népszerű volt a távolkeleten és sok mez fogyott. Reklám Margit mert: egy kirakat csapat ( bár jővőre azért változik a helyzet), és nagyképűek a sok pénzükre pedig tele vannak adóssággal , a hozzá nem értő foci szurkolók alkotják táboruk nagy részét!wakii írta:ha te meg ilyen okos vagy akkor tudlak sajnálni... nem is ttudom ki kereste a legtöbb pénzt a reklámbevételekből...