2020.07.17. 00:45:58
Én csak azt nem értem, hogy egy Laportát elzavartak, de ezeket megtűrik? Ezek a sociok teljesen degeneráltak. Laporta tényleg szarból épített várat, aki előtte is drukkolt a Barcelonának, annak ezt nem kell magyarázni. Ennek a szemét és inkompetens elnöknek volt annyi irgalmatlan mazlija, hogy amikor újra választás volt, pont triplazott a csapat.
Pedig ez a mai érzés amit most mindannyian érzünk nem most kezdődött és sajnos nem most fog befejezodni. Oké még van lehetőség bl-t nyerni, amit a Madridi triplazas óta tudjuk hogy mákkal is lehet nyerni, de azért mi sosem voltunk az a híresen mazlista csapat.
Gyakorlatilag csak kapus szinten vagyunk rendben mondjuk 2-3 éves távlatban, egyébként nagyon nem. A jelenlegi sztárjaink ha egy csoda edző újra rabeszelne őket a focira, akkor is szinte mind 30 felett van már, ahol minden év ajándék már...
Igen is papiron egyébként erősek lennénk és szerintem tényleg egy jó edző kellene első sorban. Emlékezünk hogy Pep is mennyi b csapatos fiatalt beepitett akiből azt hitte mindenki ő lesz a következő félisten. Aztán miután elmentek innen kiderült, hogy akkor és ennél az edzonel és ennek a csapatnak volt csak jó. Egyébként jobb esetben is csak spanyol kozepcsapatban vannak.
Az is jó még, hogy gyakorlatilag a csőd szélén lehetünk. A legnagyobb bértomeg a miénk. Amihez jön 0 kupa, és kB új sztárok híján a marketing büdzsét is meg lehet jövőre nézni... Játékos eladás felejtős. Senki sincs formában, de legalább iszonyat pénzt keres, ami miatt nehezebb eladni.
Stegen nem kérdés. A cseréje viszont nekem felesleges. Ér valamit, soha sem játszik, úgy is le fog lépni. Én helyette valami idős olcsó b opciót tartanék csak fent mint pl pinto volt. Minek igazolni x évente cserekapust tíz milliókért?
Messi, Suarez, Bosquets, Pique, Alba tengely maradjon, mert bennük lehet x faktor, de eléggé 30 feletti mind. És ez a mezonyjatekosok fele. A sebesség már szinte minden látszik, és ennyi idősen tényleg minden jó év ajándék.
Roberto amolyan mindenesnek maradjon. De Jongot és Griezmannt be kéne építeni. Én egyébként coutinhora is ezt mondanám.
Langlet és Semedo jó, de nem egy Puyol vagy Dani alves szint.
Fati és Puig remélem tudnak még így fejlődni és én lehet azért itt marasztalnám Alenat is.
Nekem a csereknek szerződtetett emberek ugyanaz a kategória, mint Neto. Jó játékosok de látszik, hogy nem lesznek soha barca szint, de több 10 millaba kerulnek, akkor meg minek? Ilyen Firpo és Braithwaite is. Előbbi szintet nehogy már Miranda vagy Cucurella ne tudta volna hozni 5-öd annyi fizubol és igazolási díj nélkül. Ráadásul saját nevelés. Ugyanez igaz ha Braithwaite és Carles Perez hasonlat is.
Umtiti és Dembele nem számít milyen jó volt, ennyi sérüléssel meg kell tőlük válni. Vidaknak voltak jó meccsei, de ő sem a jövő embere, nagy fizuert menjen nyugodtan. Rakiticcel együtt.
Nem írok senkit, hogy ki jöjjön. Mert először elnökváltás kell (Laporta?, Font). Ha lesz egy stabil elnök aki nem hagyja elszallni a fizukat, és stabil hátteret biztosít, akkor jöhetne mondjuk Xavi. Akivel talán jönne Puyol is. És ez után lenne értelme megvalni azoktól akit az edző úgy gondol és olyanokat igazolni aki az edzőnek kell! Ez egyébként jövőre simán jó lehetne már, mert a realnal is kB hasonló gondok vannak és azért a bajnokságban simán foghatoak. A bl-hez azért több kell. De ki tudja, egy éles valtassal azért lehetne bármi. De a váltás csak akkor lenne jó ha az elnökkel kezdjük. Aztán edző. Aztán játékos. Mert minden más csak foltozas lenne a jelenlegi hezagokon, és majd bízzunk az egyéni villanasokon amik meccset döntenek el....vagy nem.