Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, hogy Umtiti nem a szűk csoport tagja, viszont a módszert gondoltam leírni, amivel az ilyen játékosok mozdíthatóak lehetnének.csababarca írta: ↑2020.08.15. 21:21:36Umtiti nem része a klikknek, kár idekeverni, vele más problémák vannak, amellett, hogy a prime Umtiti az utóbbi 20 év legképzettebb és legkeményebb védője volt itt.
És nem, a fokozatosságnak itt már helye nincs.
Busquets évek óta kuka, Roberto sose volt szint, Piqué már saját magáról tudja, hogy nem tudja azt, amit 4-5 éve tudott, Lajos évek óta egyre gázabb, Rakitic meg mióta kirakták a szűrét nem teszi oda magát.
Mindenesetre, busquetssel kellene kezdeni az egészet, szint alatti a csávó régóta, kulcspozícióban van, és messze a leggyengébb játékosunk, persze háttal a mezőnynek klasszis mint tudjuk, csak amikor jön egy csúcsnéger vagy egy erőszakos játékos, akkor telibarnázza a gatyát és hátrakapálja TSnek a labdát, mert felelősséget nem akar vállalni, rontsa el más a passzolgatást, neki kell a 90%os hatékonyság, mást sose tudott.
Nem az a kérdés akarnak e nagy nevet hozni, hanem hohy tudnak ecsababarca írta: ↑2020.08.15. 21:21:36De szerinted Bartoék ide fognak hozni egy ilyen edzőt?visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:11:44Epp ezert kellene egy olyan edzo akinek nem pofaznak bele fentrol a kezdojebe meg messiek se csicskitanak be ket het alatt. Minden normalis ember latja h kik a kerekkotoi ennek a csapatnak.
100%ban egyetértek veled, de szerintem nincs realitása, mindössze ennyit írtam. Legkésőbb Lucho után kellett volna egy ilyen edző.
Umtiti nem része a klikknek, kár idekeverni, vele más problémák vannak, amellett, hogy a prime Umtiti az utóbbi 20 év legképzettebb és legkeményebb védője volt itt.Melcior Mauri írta: ↑2020.08.15. 21:16:38Jogos, de a klikket fokozatos rombolással nem jobb megszüntetni? Első évben mondjuk Busquets és még valaki, következő évben még két ember stb., vagy mostanra tényleg ennyire a klub fejére nőttek, hogy nem hajlandóak egymás nélkül játszani? Egy Messi nem lépne pályára mondjuk Alba és Suárez (vagy Busquets) nélkül? Ennyire belterjesekké váltunk volna?LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.
Ha a keménymagot szétbontjuk, akkor Messinek is távoznia kell, mert a többiek nélkül egyedül nem biztos, hogy maradna, vagy igen? Én úgy gondolom, mondjuk Umtiti kapcsán, hogy adott esetben távozna, ha világosan elmondanák neki, hogy többet nem léphet pályára a Barcelonában, kint fog ülni a lelátón. Valószínűleg felmérné, hogy 29-30 évesen, mikor a szerződése lejár, nem fog kelleni így a kutyának sem. Aztán az is benne, hogy naiv gondolatok ezek és simán kibírja a lelátót, várva a "csodára".
És nem, a fokozatosságnak itt már helye nincs.
Busquets évek óta kuka, Roberto sose volt szint, Piqué már saját magáról tudja, hogy nem tudja azt, amit 4-5 éve tudott, Lajos évek óta egyre gázabb, Rakitic meg mióta kirakták a szűrét nem teszi oda magát.
Mindenesetre, busquetssel kellene kezdeni az egészet, szint alatti a csávó régóta, kulcspozícióban van, és messze a leggyengébb játékosunk, persze háttal a mezőnynek klasszis mint tudjuk, csak amikor jön egy csúcsnéger vagy egy erőszakos játékos, akkor telibarnázza a gatyát és hátrakapálja TSnek a labdát, mert felelősséget nem akar vállalni, rontsa el más a passzolgatást, neki kell a 90%os hatékonyság, mást sose tudott.
De szerinted Bartoék ide fognak hozni egy ilyen edzőt?visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:11:44Epp ezert kellene egy olyan edzo akinek nem pofaznak bele fentrol a kezdojebe meg messiek se csicskitanak be ket het alatt. Minden normalis ember latja h kik a kerekkotoi ennek a csapatnak.
Umtiti nem része a klikknek, kár idekeverni, vele más problémák vannak, amellett, hogy a prime Umtiti az utóbbi 20 év legképzettebb és legkeményebb védője volt itt.Melcior Mauri írta: ↑2020.08.15. 21:16:38Jogos, de a klikket fokozatos rombolással nem jobb megszüntetni? Első évben mondjuk Busquets és még valaki, következő évben még két ember stb., vagy mostanra tényleg ennyire a klub fejére nőttek, hogy nem hajlandóak egymás nélkül játszani? Egy Messi nem lépne pályára mondjuk Alba és Suárez (vagy Busquets) nélkül? Ennyire belterjesekké váltunk volna?LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.
Ha a keménymagot szétbontjuk, akkor Messinek is távoznia kell, mert a többiek nélkül egyedül nem biztos, hogy maradna, vagy igen? Én úgy gondolom, mondjuk Umtiti kapcsán, hogy adott esetben távozna, ha világosan elmondanák neki, hogy többet nem léphet pályára a Barcelonában, kint fog ülni a lelátón. Valószínűleg felmérné, hogy 29-30 évesen, mikor a szerződése lejár, nem fog kelleni így a kutyának sem. Aztán az is benne, hogy naiv gondolatok ezek és simán kibírja a lelátót, várva a "csodára".
Jogos, de a klikket fokozatos rombolással nem jobb megszüntetni? Első évben mondjuk Busquets és még valaki, következő évben még két ember stb., vagy mostanra tényleg ennyire a klub fejére nőttek, hogy nem hajlandóak egymás nélkül játszani? Egy Messi nem lépne pályára mondjuk Alba és Suárez (vagy Busquets) nélkül? Ennyire belterjesekké váltunk volna?LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.
Valahogy nincs előttem ez a fajta felállás, pedig nem lenne rosszabb mint a mostani.visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:01:47Nem kell itt egybol 10 jatekost lapatra tenni. Jovore mehet egy ts - semedo, araujo, lenglet, alba - pjanic, de jong, puig - messi, griezmann, dembele kezdo.
Rakitic meg vidal nyilvan menni fog, a tobbiek nem. Busi, pique, sr, lajos jo lesz beugronak vagy ha vezetunk 2 gollal idobuzonak cserenek. Es ehhez igazolni sem kell. Nagyon max egy vedog vagy kpst vennek még. Es akkor itt lesz még pedri, trincao, coutinhot is visszahoznam. Egy normalis edzovel jo lehetne ez.
Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.Ahogyan elfigyeltem, sokan már 10 vagy 15 játékost is cserélnének, de erre a jelenlegi anyagi helyzet nem alkalmas. Először is, meg kell oldani a financiális problémákat, amihez először a különböző rendszerekbenhasználhatatlan ballaszttól kell megszabadulni. A Barcelona játékosai óriási szerződéssel rendelkeznek, akik erre már nem szolgálnak rá az elmúlt 1-2 évben nyújtott teljesítményük alapján, ott bizony mérlegelni kell. Nem szabad azonban rögtön 10-15 játékost eladni, vannak olyanok, akiknek meg kell találni a helyét. Minimalizálni kell a kiadásokat, illetve megfelelő sportigazgatót szerezni, aki képes jó átigazolási politikát folytatni. Az elmúlt években inkább csak lehúztak minket a piacon, áron felül vásároltunk játékosokat.
Értettem én, nincs elírva amúgy, sztem olaszul a mila az ezer.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.15. 19:51:58Az 150ezer euro, csak el lett írvaA Wientől vásárolta még annyiért:
Az 150ezer euro, csak el lett írvaNovaProspekt írta: ↑2020.08.15. 19:30:01mondjuk Alabáért az a 150 milla sem volt gyengeMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.15. 18:55:41Kis érdekesség:
A tegnapi Bayern kezdőcsapatot a Bayern olcsóbban dobta össze mint amennyiért mi GRIEZMANN-t igazoltuk le!
https://pbs.twimg.com/media/Efd9gg2WAAE ... name=small
végül is ennyit én is adnék most érte, miután szépített nekünk azzal a tanári öngóllal
mondjuk Alabáért az a 150 milla sem volt gyengeMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.15. 18:55:41Kis érdekesség:
A tegnapi Bayern kezdőcsapatot a Bayern olcsóbban dobta össze mint amennyiért mi GRIEZMANN-t igazoltuk le!
https://pbs.twimg.com/media/Efd9gg2WAAE ... name=small
Egyetértek! Még a végén a klikk fog új edzőt és elnököt választani, nem? Ők is ugyanúgy sírásói a csapatnak, mint Barto maga, és őket is ugyanilyen fontos lenne eltakarítani. Akár még Messit is, hiába még mindig az egyik legjobb a világon, ezt a diktátormentalitást rohadtul el kell hagynia. Tegnap csapatkapitányként totálisan csődöt mondott. Akkor meg mit ultimátumozik? Rossz a helyzet, igen, benne van a vezetőség keze, igen, de az övé és haverjaié ugyanúgy!visca el barca írta: ↑2020.08.15. 17:55:11Vicc, hogy kapnak egy 8ast, aztán még ők ultimátumoznak. Ekkora verés után a pofának laposnak kellene lenni, nem ugatni még. Én nagyon remélem hogy nem Xavi lesz az edző, ő tuti nyomatná tovább a haverokat meg a nemlétező tikitakát. F*szom sem akarja ezeket a nyomorékokat tovább lesni. 5-6 ember mehet jövőre nyugodtan, az se érdekel ha egy valladoldid szintű rafinhát meg alenát kell helyettük néznem. Pique, buszkec, sr, rakitic, vidal, suarez mehet amerre lát.
Biztosan.....és még Alba is.....bár egyedül Suareztől volt hallható, hogy az utódlásáról beszélt....NovaProspekt írta: ↑2020.08.15. 17:19:44Ezek ultimátumot adnak, meg válogatnak az edzőjelöltek között, miután kaptak egy nyolcast. Semmi realitásérzékük. Lefogadom h Suárez, Busquets vagy Piqué még mindig a világelit részének képzelik magukat.
Ezekért az emberekért nem fog pénzt fizetni senki, és az első három el se megy innen.Melcior Mauri írta: ↑2020.08.15. 18:12:35távozók: Busquets (15-25 millió), Umtiti (15-25 millió), Vidal (5-10 millió), Rafinha (5 millió)
Hát szombaton még ki kell találni,hogy pontosan a Setien,Sarabia,Abidal hármas milyen arányba vigye el a balhét, vasárnap meg Bartot is várják ebédre egy jó húslevesre valahol
Tökmindegy, minden évben ez van, hogy várni kell a kövi hétig itt a nagy magyarázatokra. Aztán akkor sincs semmi.
Psg 4:0