Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.
Attól hogy egy magyar csapat 25 év után bejut a BL-be, nem leszek egyből Fradi drukker. 20 éve a Barcának szurkolok, ezért van rajtam Barcás tetoválás és nem Fradi, vagy Újpest vagy Fehérvár címer.
Örülök hogy bejutottak a BL-be szurkoltam is nekik, sok sikert is kívánok, de egy kicsit azt is látom hogy el is szaladt a ló a Fradi drukkerekkel amikor döntetlennel kiegyeznének meg oda vissza verik a Kijevet. Szerintem meg az európai porondon szűz játékosok örülnek ha megússzák a csoportot 20 kapott gól alatt. Attól meg végképp hányingerem van, amikor a nagy Fradisták kijelentik hogy kerüljék el a Puskást a Barca meg Juve szurkolók mert jajajj, de 0-4-nél ők fogják a leghangosabban kiabálni már a 60. percben, amikor a Fradi játékosok a seggükön veszik a levegőt hogy krva gyenge, krva gyenge!
Hirtelen mindenki mekkora Fradista lett ebben az országban, meg mélyérzésű magyar, de fogadok hogy a tavalyi EL-ben 2 meccset nem láttak, vagy nem mentek ki a Groupamába.
Túl lett ez kapva nem kicsit, pláne amikor döntetlenekről beszélünk ebben a csoportban. Maximum egy hazai Kijev ellen és csókolom.
Én is abban bízok hogy ez a mai meccs egy kis lelki dopping lesz a Barcának, ha komolyan veszik. Én azt várom hogy erős kezdővel fogunk kezdeni és az első félidő nagyon meg lesz nyomva, már ott lehet egy 3-0, 4-0, legalább a másodikban lehet pihentetni. Viszont a másodikban is lehet bőven keresni valónk, mert a 60-70. perc körül a Fradi már totál rottyon lesz, nincsenek hozzászokva egy ilyen iramú meccshez. Bár ez inkább a Barcán múlik mintsem a Fradin.
Vagyis én ezt várom. Egy jó kis gála meccset. Rá is férne a csapatra egy kis örömfoci, de ehhez a játékosoknak is fel kell pörögni. Remélem sikerül.
Tippem olyan 4 vagy 5-0, bízok benne hogy a fiatalok mint Dest, Trincao jól fog muzsikálni.