Nekem a 2 kedvenc csapatom, egész családom "fradista", előbb szerettem őket, mint a Barca-t, és voltak olyan periódusok az életemben, hogy közelebb állt hozzám a Fradi, mint a Barca.
Kicsit hasonlóan csababarca-hoz, nekem is rombolt ebből ez az új rendszer, mondjuk nekem volt milyen szimpátiát lerombolni

Szerintem az egyedüli fradista vagyok az országban, aki még tartja a bojkottot (a Green Monsters is mehet a p.csába, de az egy másik téma), pedig előtte az Albertbe meg a Puskásba bérletes voltam.
Már nem is követem őket annyira, a derby-ket meg a selejtezőket megnézem, de ennyi.
Nekem teljesen mindegy, hogy ki nyer ma, közhely, de én ma tényleg a jó meccsért szurkolok

Bob annyira nem aktív, az Ő nézőpontjára lennék kíváncsi, ha jól rémlik Ő is nagy fradista volt, Ő gondolom nekik szurkol ma.
A másik temához:
Mikor volt utoljára balhé magyar meccsen? Meg manapság már a meccs előtt se nagyon van balhé, azt, hogy szervezett körülmenyek között kimennek az erdőbe 5v5-be verekedni, hát hadd csinálják, nálam az nem rosszabb, mint egy MMA meccs.
Persze én is rosszul vagyok a f.szméregetéstől, hogy ki a nagyobb fradista meg ki a nagyobb magyar, de én nem igazan hallok olyat, hogy ez manapság tettlegességig fajulna. Sőt a válogatitt meccseken tényleg szép az összetartás, ellentétben mondjuk a románokkal, akik egy román-magyar meccs alatt is képesek összeverni egymást.