Na hát megvolt a meccs, én csak egy gondolattal egészíteném ki a már leírtakat:
Megúszta a Fradi...igen tudom, hogy 5-1 lett, de kb 2x 10 percet játszottunk jól a meccsen, az első félidő végén és a második elején. A meccs eleje az nem tudom mi volt, totál nem pörögtek fel a srácok, kellett Isael kapufája hogy felébredjünk hogy helló meccs van és már megy.
Össze-vissza játszottunk, rengeteg eladott labdával. Egyedül a fiatalok voltak ígéretesek, nekem Trincao nagyon tetszett pl. a jobboson, folyamatosan jött vissza labdáért, kérte és mozgott be üres területre vagy indult el mélységből. Sokszor nem a legjobb megoldásokat választotta, de jó volt látni, hogy volt jobb szél is, és tegyük hozzá hogy nem egy ügyetlen gyerek, első kezdésnek jó volt, ügyes volt.
Pjanic is tetszett az első kezdésénél, voltak eladott labdái, de voltak szép lefordulásai és mélységi indításai, kiugratásai, ezek nagyon kellenének majd a kpról. Remélem hamar felveszi a ritmust.
Messivel meg nem tudom mi van, de olyan temetői hangulatban nyomta végig a meccset, hogy rossz volt ránézni. Oké hajtott azért ő is, de hogy a full letargia a pali az is biztos, pl. egy gólnál se nyomott még csak egy mosolyt sem, a végén a fiatal Pedri és Dembouz gólörömnél olyan fa arccal ment oda hogy azt hittem elájul. Nagyon nem jó őt így látni, a játék öröme egy szikrányit sem látszik rajta. Bízom benne hogy ez fog változni.
A Fradi is ügyes, okos volt azért, a gólt megérdemelték, egy üveg Sangriát majd küldjenek Piquének, ha már ilyen idióta volt. Annak viszont örülök hogy ha máshogy nem, így legalább játszik majd Araujo. Tegnap is simán kezdhetett volna bármelyik védő helyett, őt nem futotta volna meg egy Tokmac. Ezzel azért Piqué is szépen beárazta magát.
Egy szó mint száz, szerintem nem játszottunk jól de így is 5-1-re nyertünk, keressünk valami pozitívat is benne, a hétvégi Clásico viszont brutál kemény lesz. Nagyon nem állt még össze a csapat, taktika és a kezdőcsapat sem.