Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csoda, ha szokas szerint ajto-ablak helyzetbol is visszacsapjak a felsetalo Messihez 20 meteren...grgly50 írta: ↑2020.12.05. 22:52:15Csak szólok! Kaput eltaláló lövése egyedül neki voltvinszentvega írta: ↑2020.12.05. 22:45:50Rossz nézni Messit...nem hittem hogy ilyet valaki írni fog majd róla....
Én is ezt írtam a Fradi meccs kapcsán. Messi nélkül felszabadultabb a csapat, de ez nem csak Messi miatt van.
üldözési mánia.
Nem bizonyítja a teljesítményével, hogy Ő (még mindig) olyan játékos, akihez "pénz nem számít" alapon foggal-körömmel kellett volna ragaszkodni.
Jaaa. Melyikre gondolsz? Amit elrugott Grizes elől?grgly50 írta: ↑2020.12.05. 22:52:15Csak szólok! Kaput eltaláló lövése egyedül neki voltvinszentvega írta: ↑2020.12.05. 22:45:50Rossz nézni Messit...nem hittem hogy ilyet valaki írni fog majd róla....
Sztm csakén írom így
csak ez nem Messi hibája, hogy nem engedték el.
Én se értem, hogy miért kell mindenkinek gúny nevet adni? Tipikus magyar felfogás.
De mire kéne rászolgálnia,olyan mintha saját magadat se értenéd, vagy nem tudomdavi10 írta: ↑2020.12.05. 22:52:34Tisztában vagyok vele, hogy az elnök úr nem engedte, de ettől még nem értek egyet vele. És a teljesítményével se szolgál egyelőre rá, hogy mindenkepp meg kellett tartani.csababarca írta: ↑2020.12.05. 22:49:57
Te Messit támadva írtad azt, hogy menjen innen.
Mintha elfelejtetted volna, hogy ment volna a nyáron, csak az elnök nem engedte pusztán dacból.
Én meg azon mosolygok, hogy azt hiszitek, ha eladjuk, akkor minden rendbe jön.
Ha elmegy nem fog minden rendbe jönni, de talán a klub pénzügyei igen, és az már nem egy rossz kiindulópont.
Tisztában vagyok vele, hogy az elnök úr nem engedte, de ettől még nem értek egyet vele. És a teljesítményével se szolgál egyelőre rá, hogy mindenkepp meg kellett tartani.csababarca írta: ↑2020.12.05. 22:49:57
Te Messit támadva írtad azt, hogy menjen innen.
Mintha elfelejtetted volna, hogy ment volna a nyáron, csak az elnök nem engedte pusztán dacból.
Én meg azon mosolygok, hogy azt hiszitek, ha eladjuk, akkor minden rendbe jön.
Csak szólok! Kaput eltaláló lövése egyedül neki voltvinszentvega írta: ↑2020.12.05. 22:45:50Rossz nézni Messit...nem hittem hogy ilyet valaki írni fog majd róla....