gránit írta: ↑2020.12.10. 20:49:12
Az 50 millión én is felröhögtem.

Érdekelne, hogy ezt hogy sikerült kiszámítania az illetőnek, és mi alapján. "Piaci" árat egyébként sincs értelme a futballban kalkulálgatni, piaci árral már a konkrét adásvételeket jelölik, konkrét kereslet (és kínálat) alapján, nem csak így elméletben. Bohócként már lehet, hogy kapkodnának érte, konstans bakiparádé már, amit csinál.
Hát igen. Az 50 millió Lenglet csúcsformáját tekintve is vicc, 20 körülivel kiegyeznék akkor, amikor még jobb passzban volt, és ennél azért sokkal jobb volt 1-2 éve. A mostani saját magához képes is gyenge teljesítményét én RK nyakába varrom egy ideje, rettenetes pedagógiai és pszichológiai húzásaival, mint pl nyílt interjúban hibáztatások, stb. A mostani értéke kb 1-2 M. Mingué amúgy 200K-ról 3M-ra ugrott hirtelen, és Araujoé is nagyot ment felfelé, már 15-nél tart.
Ha már itt tartunk: Valaki arra jogosult ha lehet, esetleg nyisson Mingunak egy topikot, szerintem megérdemli, meg egyre többet fogjuk látni a kezdőben vagy a padon az első csapatnál. Off vége.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy