Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig de. Lehet, hogy a meccset pont behúztuk volna vele, mert el tudta volna dönteni a góllal, gólpasszal, kulcspasszal, de alapvetően gyenge a csapat, és ezen már ő sem tud változtatni. És ez most nem Messi kritikája, inkább az volt szép tőle, hogy még évekig ott tartotta a csapatot a tűz közelében.
Lehet... De akkor még 644x leirom én is, hogy Messinel általában így működik... Kommentárt idézve.... Messi lő és ott a Gól.... Na most nélküle már ez sincs meg.. Van egy 7 es meg egy 9 es mezszamban futkoraszo csoda dou elől!recrea írta: ↑2020.12.29. 21:34:56Vele is ugyanilyen hulla gyengék vagyunk, hiába írod le még 10-szer ugyanazt ebben a stílusban.
Koeman Úr megmondta, hogy jövőre sokkal jobbak leszünk, nem figyeltél?
A mai meccs pont azt mutatta meg, hogy tényleg Messi a fék:A mai meccs is bizonyította a Barca Messi és Messi a Barca..
Pedig ma nem játszott a Béklyó, valahogy mégsem bontakoztak ki a titánok a távollétében. Nem túl rózsás kilátás a jövőre nézve, a Messi utáni korszakra nézve...
Ez már sajnos rég tudható volt, de Messi neve garancia a túlzott álomvilágban éléshez, lásd: elvárás a semleges nagyközönség által a BL megnyeréseLG írta: ↑2020.12.29. 21:01:31Nagy dilemma évek óta, hogy a Messi-függőség azért van, mert Messi akarja, vagy azért, mert egyszerűen rá van szorulva a csapat. Ez a meccs egyértelműen az utóbbit támasztja alá.
Az új szezonban ő is gyengébb, de azért erős túlzás, hogy fék lenne. Inkább csak beleszürkült a csapatba. Az a meglepő, hogy megannyi év után még csak most jutott el ide.
De még mindig sok van benne, csak kell egy éhes csapat köré! Remélhetőleg a fiatalokkal elindul valami, aztán az új elnökség megteremti a megfelelő feltételeket.
Puyol kioszt magának egy pofont, aztán levánszorog a pályáról. Aztán visszavánszorog, és kioszt egy pofont Messinek és Xavinak is. Én már csak tudom, 40 éve szurkolok a Barcának!Gerginho88 írta: ↑2020.12.29. 21:17:18Puyolnak vagy Messinek vagy egy Xavinak ha leszakad a lába vagy tovább játszik vagy lehuzza magát a pálya szélére dontetlennél... Na ez az idő elmulik Messi karrierje végével... A mai meccs is bizonyította a Barca Messi és Messi a Barca..
Puyolnak vagy Messinek vagy egy Xavinak ha leszakad a lába vagy tovább játszik vagy lehuzza magát a pálya szélére dontetlennél... Na ez az idő elmulik Messi karrierje végével... A mai meccs is bizonyította a Barca Messi és Messi a Barca..
Gratulálok a te szintedhez is! Az ilyen szurkolnak nevezett valami, mint te teljesen megerdemled akkor ezt így kerek egészben ahogy van! Megye 3 ban is lebammegolnak téged a pályáról dontetlennél! Szanalmas vagy a megnyilvanulasod miatt! Ezért vártam éveket, hogy újra regisztráljak ide.. De lehet már megbantam az ilyen emberek miatt, mint Te!vinszentvega írta: ↑2020.12.29. 21:09:38Te szerencsètlen! Biztos azèrt fetrengett, hogy tèged mèrgeljen...Gerginho88 írta: ↑2020.12.29. 21:06:52Tamadunk otthon x meccsen erre Coutinho fetreng mintha 5 góllal mennénk... Ennyi nincs benne hogy lehuzza magát a pályáról??? Istenem... Vicc a csapat a fél briagadot el kell zavarni
Inkàbb bosszankodj az edzön....
Pfejj