sansz írta: ↑2021.01.05. 09:13:05
Hát pont ezt nem sikerült értelmezned, akkor még abban sem vagyok biztos,hogy alkesz se vagy

A ziccerek megvannak(amik tavaly akadoztak, pedig amúgy fele annyi külső problémájuk nem volt a játékosoknak,mint most). De igen, igazad van, pont az edző dolga a felnőtt keretben, hogy a 30+os játékos, akit Messinek hívnak bevágja a kapuba és ne a kapufát találja el, vagy az edző dolga, hogy követelje, hogy a beugró-csúzsó Grizes előtt az utolsó pillanatban ne pattanjon meg a labda. És nyilván az edző dolga lett volna abból is gólt csinálni,mikor hátulról rúgták fel 16oson belül Messit rúgás közben(így is be kellett volna lőnie) -mert tizenegyest abban a szakaszban nem adtak a Barcának.
De ne tavalyhoz hasonlítsuk már a ziccerek mennyiségét, amikor még ennél is bénábbak voltunk.
Nincsenek olyan mennyiségű ziccerek kidolgozva már, most, hogy ez Koeman hibája, vagy sem az mellékes.
Ezt meg huszadszor írod le, hogy Griezman előtt megpattant a labda...szép kifogás. 10 centiről hagyta ki üres kapura, nem nagyon kell felmenteni. Szerintem senki nem mondta, hogy ez Koeman hibája, az viszont az övé, hogy játszatja.
Le kell nyelni, hogy egy [auto_cenzúra] a csávó, idegen test a csapatban, játszon akármilyen poszton, Messivel vagy nélküle, egy balfék.
Nem kell játszatni, ez ennyire egyszerű.
Nem szabad mindent Koemanra fogni, de rá kell nézni a tabellára, mikor voltunk így lemaradva utoljára?
Mikor volt olyan, hogy 16 meccsből 8at tudtunk megnyerni mindössze, 4-4 X-vereség mellett?
Az okokat lehet boncolgatni, de Koeman a vezetőedző, mint olyan, ő viszi el a balhét. Ez így volt mióta az eszemet tudom, és focit nézek.
Ha jönnek az eredmények oké, ha nem akkor kivágják az edzőt, de legalábbis szidják.
De akkor leírom nekem mi a bajom Koemannal, hátha úgy érthető lesz.
Egyszerűen itt van 4 hónapja, és nem találja se a felfogását, se a felállást, se a játékosait.
Tudom, voltak sérülések, de ettől függetlenül a koncepciónak már kellett volna körvonalazódni.
Számomra minden meccs gyötrelem, menthetetlen, mind edzőre mind a játékosokra értve.
Nem rúgjuk be azt a kevéske helyzetet ami van. Előfordult ilyen a Pep korszakban is, LE alatt is, de ez itt az elmúlt 4 hónapban tendencia, és ezt váltja néha 1-2 olyan meccs, amikor sikerül belőni őket.
És igen én magam is reménykedek, hogy előbb utóbb bemennek a helyzetek. De mi van ha nem? Mert benne van a pakliban, hogy marad ez az állapot, és meccsenként 1-2 gólnak szurkolunk, meg annak hogy ne kapjunk.
Nem hiszem, hogy erről kellene szólnia a Barcelónának.
El kellene ismerni Koeman felelősségét végre, az előélete szépen kirajzolódik az itteni munkássága alatt is. Emellett pedig a játékosok egyéni és csapatszintű felelősségét is el kell ismerni, amiért ilyen okádék meccseket játszunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."